הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 160 לבדיקה

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
תקופת הבחינות דופקת את האימונים. לחץ ומחסור בשינה. עד מתי????

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לשטן-שור שלום 😃

איך אני אוהבת את ההתקרצצות למגבת ולחגורה... טוב שלא אמרו לך באיזה מותג תחתונים אתה צריך לעשות סקווט... כי זה מחזיק את החבילה הכי טוב והיא לא מחליקה לך באמצע והם גם לא משאירים פסים על התחת 🤡

איך אני אוהבת את ההתקרצצות למגבת ולחגורה... טוב שלא אמרו לך באיזה מותג תחתונים אתה צריך לעשות סקווט... כי זה מחזיק את החבילה הכי טוב והיא לא מחליקה לך באמצע והם גם לא משאירים פסים על התחת 🤡

מה את רוצה? דואגים לבטיחות של חבר שלך. היית רוצה שיום אחד המוט יחליק, הוא יפול על החבילה שלו ותשארי עם חבר לא מתפקד?

אני רוצה לברך אותך בבואך לפורום.
tits_or_gtfo.jpg

פאוורליפטרים אמיתיים לא לובשים תחתונים.
Memento mori

מר לטיסימוס- עכשיו אני אדע איך לזהות פאוורליפטר אמיתי 😃
Deus אני מבינה שזוהי דרכך לברך בנות בפורום. סבבה. tits or no tits- there will be no gtfo till i'm not done with u 😃

זה החדר כושר של האוניברסיטה, בב"ש כמובן.
חחח רציני?
לא יאמן באותו עיר בקאנטרי כול כך הרבה לייצנים ובאוניברסיטה יש עבודה רצינית.
אה גם דאוס מתאמן שם?חח עוד יותר חבל שאני לא מתאמן שמה,אני סובל אנשים עזרו לי.

חחח רציני?
לא יאמן באותו עיר בקאנטרי כול כך הרבה לייצנים ובאוניברסיטה יש עבודה רצינית.
אה גם דאוס מתאמן שם?חח עוד יותר חבל שאני לא מתאמן שמה,אני סובל אנשים עזרו לי.
תעבור... דאוס מקים כנופייה שתתחרה בכנופיית הליצנים שלנו באוניברסיטה ת"א, ובכנופיית מרימי המשקולות בהדר יוסף. השמועות אומרות שיש גם כנופייה בצפון של עידן גולני וכנופייה חדשה שנפתחה במכון טרגט ברמת גן שמונהגת על ידי לא אחר מאשר רב-ליצן יואש "רשוס"

תעבור... דאוס מקים כנופייה שתתחרה בכנופיית הליצנים שלנו באוניברסיטה ת"א, ובכנופיית מרימי המשקולות בהדר יוסף. השמועות אומרות שיש גם כנופייה בצפון של עידן גולני וכנופייה חדשה שנפתחה במכון טרגט ברמת גן שמונהגת על ידי לא אחר מאשר רב-ליצן יואש "רשוס"

זה מכון די צפוף, אם לא הייתי משלם כל כך מעט והוא היה קרוב מאוד לאוניברסיטה.
לא הייתי הולך אליו.

כנופיית טרגט בע"מ 📢

• פותח/ת השרשור
תיפטר מהמגבת, הנעליים והחגורה ואתה תרים עוד יותר.

נעלי ספורט כאלה לא טובות לסקוואטים, יש להם סוליה לא שטוחה ולפעמים יש כריות אוויר שזה עוד יותר גרוע וגורם לרגל שלך לא להיות יציבה על הקרקע. תשקיע 200 שקל באולסטאר ולא תתחרט..

החגורה הזאת של בש גל או וואטאבר פשוט גרועה ולא מספקת כמעט תמיכה.
אם אתה רציני כנס לפה: ותזמין חגורה נורמלית. http://www.houseofpain.com/product-list.html?scid=193&tsccat=145
(אני ממליץ על הFOREVER 10 מ"מ אבל היא יקרה מאוד, הECONOMY גם מצויינת ובחצי מחיר)
אתה לא תאמין מה ההבדל, זה פשוט מטורף.

והמגבת... טוב זה פשוט קוקסינלי :nono:

וזהו, סך הכל אתה בחור חזק, כבוד.

החגורה החדשה בדרך. איפושהו במחסן באנגליה. שבוע-שתיים ואני מסודר (מקווה שלא "מסודר" 😃) . האנרג'ים תועבר לדור הבא : 😘.
הנעליים החדשות קניתי לפני שבועיים. יושבות ומחכות לי בבית (אגב, הישנות הן סקצ'רס עם סוליה כשיחה ולא רעות בכלל).
והמגבת.... אוי המגבת. אני שומר על זכות שתיקה 🙄
תודה על ההמלצות

---------- התגובה התווספה 05-07-2010 ב 00:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-07-2010 ב 23:59 ----------

הי מונסטר, 👋

על תתרגשי מהילדים כאן. חלקם באמת לא ראו כאן בחורה.
חוצמזה, אחרי שתעלי לכאן ת'סקווט\ DL שלך, יש אנשים ש 😵.
keep monstring around 👹

אתה יכול לפרט על חברי כל הכנופיות הקיימות ?

אתה יכול לפרט על חברי כל הכנופיות הקיימות ?
ובכן:

בכנופיית הליצנים באוניברסיטה:

הרוסי המרושע, עלקסיי סגל1בסקי - מנהיג
מר מותניים - סגן
הגמד המרושע - רב"ט
השלד - מנהל בדימוס (עושה רוטציה לכנופיית גו אקטיב פעם בשבוע)

כנופייה זו ידועה ביכולתה לעצבן כל אחד על גבי האינטרנט, ועל יכולת הבכי של הסגן שלה. הגמד ידוע גם כבעל יכולת פולשנית לחיי גורמים עויינים, והשמדת חברויות.

כנופיית הפליליים בטרגט:
רב-ליצן י1אש - מנהיג וגנרל
קרמבו סוסונובסקי - סגן
גיל הפיסח - רב"ט
טר1ל - רב"ט
ונספחים.

כנופייה זו מאיימת לקחת שלטון טרור על שאר הטריטוריה. מנהיגה ידוע גם כאחד המנהיגים הרוחניים עם השפעות לארצות רחוקות וערים נשכחות (עתלית ייייייייי).
הרכש החדש בדמות הטר1ל והקרמבו מוסיפים אימה שכן זוהי כנופייה פלילית ומסוכנת ביותר.

כנופיית הבדואים מבאר שבע:

דיאוס - מנהיג וגנרל

לא ידוע רבות על חבריי הכנופייה, רק שדיאוס מחדיר בהם מוטיביציה בסטים ואוכל את מי שחלש. אם הוא ירצה הוא יפרט.

על כנופייתו של עידן גולני אין לי מידע כעת.

עד כאן העידכון של זרוע המודיעין.

---------- התגובה התווספה ב 03:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:07 ----------

תוספת.

כנופיית גו אקטיב:

"הדוקטור" - גנרל ומנהיג
tal_s - אלוף
יניב - אלוף
רונן - סגן אלוף
השלד - סגן אלוף
נספחים:
קוף ארקטי - רב"ט
אח של קוף ארקטי - סמ"ר

הכנופייה המסוכנת ביותר. כנופייה זו מתאמנת עם ענני מגנזיום וצרחות אימים. כמות הרייג' באימון הכנופייה מסוגל לייצר כוח השווה ערך לתחנת כוח גרעינית. מנהיגה של הכנופייה ידוע גם בתור "ידי הצבת" שכן הוא מסוגל לרסק כל כף יד שתלחץ על ידו. כמו כן, הוא גם דוקטור למתמטיקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית