יכול להגיד די בוודאות שאני לא מרוצה מHST. אני חושב שעוד סבב של לינארית היה מניב תוצאות טובות יותר בכל תחום.
ואיזה חוסר פרופורציות בין בנץ' לסקוואט? בנץ' 100 וסקוואט 140 זה די נורמלי. אם כבר הדדליפט לא בפרופורציה, הוא רק ב150 ק"ג, לרוב מסיבות של טכניקה.
אימון לא רע בכלל. הכשל בבנץ' היה די ברור, הבאתי ספוטר שפשוט התאמץ יותר מדי בהוצאה של המוט והעיף אותי, אז זה גזל ממני לא מעט אנרגיה להתאזן חזרה.
מצד שני זה לא כזה נורא כי גם ככה שבוע הבא אני עושה שחזור של השבוע, כי השבוע יהיו רק 2 אימונים.
🤩
שבוע 3 אימון 2 סקוואט 82.5,95,110,110X5
פרס 42.5,47.5X5 55X1 60X5
דדליפט 95,110X5 125X1 137.5X5
אליפטי 20 דקות @ דופק 140
שקילה עדכנית: 79 ק"ג
הפרס היה מלחמה. החזרה חמישית עלתה אחרי מאבק ואני מתחיל להתחרט עליו (התחלתי להתנדנד משום מה), לדדליפט יש סרטונים לטכניקה, נעלה עוד מעט.
והכושר שלי משתפר די טוב, הייתי צריך להגביר לא מעט מהירות באליפטי בשביל להעלות את הדופק, היה קל מאוד גם להחזיק 20 דקות ככה על דופק 140.
שבוע הבא יהיה חזרה על השבוע כי לא סיימתי אימון שלישי, וחוזרים למתכונת רגילה של אימונים 😃
ו.. בגלל שהמשקל לא השתנה משבוע שעבר אני מוריד 30 גרם פחמימה מהתפריט, ויאללה לחיטוב טיפה יותר רציני 🤡
אתה עושה אירובי במהלך השבוע?
לי אירובי של 30-40 ( למרות השיעמום) דקות בעצימות נמוכה עשה רק טוב, הייתי יכול להוריד עוד איזה מנה קטנה וזה נתן לי כוח להמשיך עם תקופת האופל. 😃
יאפ. כל אימון אני עושה 20 דקות של אירובי בדופק 130-140.
אני לא אוכל יותר אבל כתוצאה מזה, להפך, האימון מבזבז לי יותר שעות מהיום אז אני פחות רעב חח.
להיום: שבוע 3 אימון 1
סקוואט 137.5X5
בנץ' 97.5X5
חתירה 82.5X5
לא היה לי כח לרשום את כל המשקלי הקדמה, עשיתי את כולם.
הסקוואט היה קל, אבל עם טכניקה לא טובה במיוחד, הייתי טיפה עייף.
בבנץ' באתי עם 0 ריכוז, אלוהים יודע איך יצא לי 5.. זה היה מלחמה.
בכל מקרה נחמה קטנה הגעתי למשקלי שיא שהיו לי בסבב האחרון של מדקאו (במסה) 😃
אני עוד מתכנן לשבור שיאים LOL
טוב, אז אני באתי עם רעיון שכנראה בין האימון הראשון לשני של השבוע, אם אני אוכל אני אכניס סשן אירובי קצר ועדיין נראה לי שאני אוכל להתאושש מזה (או לפחות נבדוק את זה בשלבים המוקדמים של החיטוב), אז:
אליטפי 30 דקות @ דופק 130-140
משהו מוזר אבל קרה, אני נשקל כל אימון (כן, משעמם לי אבל אני מתייחס רק לאחרונה של השבוע.. סתם כי קבעתי ככה) אתמול נשקלתי 79, כרגיל, והיום נשקלתי פאקינג 76. ראיתי כבר קפיצות בנוזלים בתקופות של מסה של 2 ק"ג אפילו, אבל זה פעם ראשונה שאני רואה קפיצה של 3 ק"ג, במיוחד שהתזונה שלי נשארת די קבועה חח.
(אני לא חושב שנכנסתי למצב סופר קטבולי.. זה סתם מסקרן אותי)
שבוע 3 אימון 2 סקוואט 82.5,95,110,110X5
פרס 40,47.5X5 55X1 60X5
דדליפט 95,110X5 125X1 140X5
אליפטי 20 דקות @ דופק 130-140
קמתי היום גמור מהאירובי של אתמול.. כל הרגליים הרגישו גמורות, אבל באימון הרגשתי די בסדר.. עכשיו בבית אני מרגיש זוועה LOL. נראה לי שהאירובי אמצע שבוע יפסק. בכל מקרה הפרס הרגיש טיפה קל יותר מפעם קודמת שזה אחלה.. וקיבלתי מגנזיום. גם ככה הידיים שלי נורא יבשות ולא היה לי אף פעם בעית החלקה עם המוט, ואז שמתי את המגנזיום וב140 הרגשתי כאילו היד שלי עומדת להקרע חח. עוד לא יודע מה יהיה עם זה :X
אימון מעולה, פשוט מעולה. בכללי מאז שנכנסתי לחיטוב אני מרגיש יותר טוב (מבחינת כבדות, עייפות ועוד דברים) וחזק יותר, ובלי ספק אני מתאושש הרבה יותר טוב, כנראה בגלל שבחיטוב אני סופר חלבון ולדעתי במאסה בחיים לא הייתי מגיע לכמות חלבון הזאת.
שוב ירדתי במשקל גוף בקילו.. יכול להיות שהגרעון היה חריף מדי.. בכל מקרה אני לא מקצץ בשום דבר, נשאר עם המאזן הנוכחי עוד שבוע ונראה מה יהיה 😃
הבנץ' היה מאוד בעייתי, כל הסטים נראו כמו סט עבודה, והרגישו ממש כבדים. לא הרגשתי הבדל בין 100 ל77.5.. אני חושב שהפרס שובר אותי.. אני מרגיש גם שהוא כבד בטירוף, אין לי מושג מה לעשות עם זה.. למישהו יש הצעה?
אני לא לוחץ בשיטה של טייט, אני עדיין חושב שהיא לא מתאימה למתאמן שלא מתחרה אבל זה לא כזה משנה כמו שאמרת, אני מכווץ מאוד ודוחף חזק עם הרגליים.
בקשר לסטים של ה8 בעצת חיים ויתרתי עליהם, ואני חושב שזה גם די חכם כי זה פשוט יתיש אותי לשאר האימון.
אני עדיין חושב על איך אני אגרום לפרס לא להרוג אותי, יכול להיות שאני אעשה פשוט דילואד קטן רק בשביל לחזור לזה כמו שצריך.
אפשר להגיד שכל המשקלים פה PR:
1) כי זה אחרי נפח יותר גדול מאשר היה בעבר כשהגעתי למשקלים האלה
2) כי שקלתי 76 האימון. (?!?!?!??!!) וזה אחרי סופ"ש של העמסה שבאמת אכלתי לא מעט.
אני כבר חושד שאני לא יורד רק מים\שומן... לפחות אני לא נחלש :/
שבוע 4 אימון 2 סקוואט 85,97.5,112.5,112.5X5
פרס 40,45,50X5 57.5X3
דדליפט 100,115X5 130X1 142.5X5
החלטתי להתקדם בפרס בשלשות במקום, נראה אם זה יהיה יותר נורמלי.
והאליפטי כבר כמו טיול בפארק חחח אבל אין לי שום סיבה בעולם לעשות יותר מזה.. אני עדיין יורד במשקל LOL
ושקילה עדכנית: 77.5 ק"ג (חצי קילו משבוע שעבר. בדיוק בקצב המתוכנן.)
מבסוט רצח, הסקוואט היה קל. הייתי מסוגל גם לתת 3X3 עם אותו משקל.
בבנץ' כנראה שהגזמתי ושוב אני אחזור ל100X5 שבוע הבא ונקווה לטוב.
והחתירה גם עלתה בצורה יפה מאוד, לא היה כזה קשה.
תודה רבה 😃
שבוע 5 אימון 1 (איזה דכאון, רק יומיים מנוחה :( )
סקוואט 85,100,115,127.5,142.5X5 PR בנץ' 60,70,80,90X5 100X4F
חתירה 50,60,70,80,87.5X5PR
אליפטי 20 דקות @ 130 דופק
סקוואט מעולה, 4 חזרות קלילות וחמישית שהתפקששה מחוסר ריכוז.
חתירה סבבה, והבנץ' הרס אותי סופית, איזה מזדיין הוריד לי משקל מאחד הצדדים וכמעט שקרה נזק, מזל שהייתי עם ספוטר אחראי. הייתי מת לדפוק את הפלטה בראש למי שלקח לי אותה.
שבוע 5 אימון 2 סקוואט 85,100,115,115X5
פרס 55X3X3
דדליפט 100,115X5 130X1 145X5
אליפטי 20 דקות @ 130 דופק
אימון שואה, אני מאשים את זה ביום מנוחה שחסר לי.
הסקוואט והפרס היו כל כך קשים..
בדדליפט איכשהוא הצלחתי להתעורר, אבל אני כרגע מרגיש מפורק מת.
ואגב, ההעמסה הורסת לי את החיים. אני אוכל בסופ"ש משהו כמו 500 מעל התחזוקה, מרבה בפחמימות.
קם ביום ראשון רעב מת, כל היום רעב מת, יום שלישי (AKA היום) מרגיש כאילו בא לי להביא ביס במישהו שעומד לידי מרוב הרעב. ואז ביום רביעי אני קם כבר יותר בסדר וממשיך ככה עד ההעמסה. מה זה השטויות האלה?!