למה?מה זה משנה? מגנזיום משפר את האחיזה בכל מצב..אם המשקלים שלך יש לך עוד הרבה זמן רק על לחשוב לקנות מגנזיום:bananen_smilies066:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?מה זה משנה? מגנזיום משפר את האחיזה בכל מצב..אם המשקלים שלך יש לך עוד הרבה זמן רק על לחשוב לקנות מגנזיום:bananen_smilies066:
המוט מחליק לך מהידיים?למה?מה זה משנה? מגנזיום משפר את האחיזה בכל מצב..
לא, אבל כנראה ב 60KG זה יתחיל להחליקהמוט מחליק לך מהידיים?
כנראה ישלך בעיה בידיים, פנה לרופאלא, אבל כנראה ב 60KG זה יתחיל להחליק
עצה לעניין:victory:תנסה לעשות חמישיה עם 60-70 קילו(20-25 כל צד), ותראה איך זה מסתדר לך בלי המגנזיום...
תשמע מגנזיום לא יכול להזיק, אבל אם אתה יכול בלי, אז תעשה בלי ושמור תכסף.
אני ועידן היינו עושים פעם דדליפטים של 200+ בלי חגורה אפילוP: זמנים קשים...
למה? לי זה היה טעים, אכלתי 660 גרם עם חבר(2 של 330 כל אחד).
בכל מקרה, אימון b, חרא של אימון, הייתי ער משעה 5:30 בבוקר, והייתי בלימודים עד רבע ל9, רק ב9:15 הייתי בבית, ובמכון ב10:00, והייתי צריך לעשות אימון סופר מהיר כי הוא נסגר ב10:45...
בקיצור, לא שעות שינה, לא כוח, לא אוכל חחחח חראאאא....
דדליפט:100x5, 120x5, 140x5, 180x5, 220x1x1F
חשבתי שבטוח יש לי עם ה220 שלישיה.
פוש פרס: פה באמת הלך לי ממש גרוע 40x5, 45x5, 55x5, 75x1x1 עשיתי אחד עם ה75, מה שבדרך כלל יש לי 4-5, ואז התבעבצנתי ניסיתי שוב, ועוד הפעם... סינגל.
סקוואט קל:70x5, 100x5, 110x5, 130x3
בחזרה השלישית שעליתי, אולי היה לי עוד אבל הרגשתי כל כךךךך חרא, שאמרתי נו זיין אין לי כח לחרא הזה והחזרתי.
בקיצור אימון מסריח, אני יורד מהחיטוב הזה ביום ראשון, אני מקווה שיהיה בסדר, אני כנראה אשנה תוכנית גם למשהו פחות אינטנסיבי, שימקם לי את הדדליפט בימי שישי/שבת כדי שלפני הדדליפט יהיו לי קצת שעות שינה למה מ א עד יום ה' אני על הרגליים מ5:30-6:00 בבוקר ואני בבית רק ב9:15 בלילה, בחצי השנה הקרובה...
לפעמים צריך לדעת לוותר על האימון.. מה גם שיכלת להתאמן היום ואז בשבת או משו.
אני נגיד די אכלתי אותה.. התאמנתי שני רביעי ואז הודיעו לי שיש לי משחק בשישי ושבת ככה שאין לי זמן בכלל להתאמן.. אז אין לי ברירה אלא להתאמן היום אבל אני אוריד את הסקוואט..