הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן אבל רק אם זה ל20 חזרות כי 5 חזרות זה לכוח ו20 זה לחיטוב...

גל מלחי!
תפסיק כל פעם לשאול אותי איך משיגים קוביות בבטן בזמן שאני עושה סקוואט!!!!!!
נכון שזה נותן לי אטרף לפני הסט אבל זה מוגזם כבר!!!
אמרתי לך כבר שכפיפות מרפקים בישיבה על כדור בוסו עושה נפלאות לקוביות!!!

אבל אני רוצה ללכת בלי חולצה בים! תגיד, זה נכון שאם אפעיל את המסילה במכון על מהירות 12 ואשכב עליה זה יוריד לי שיערות מהחזה?
אה, ושמעתי שאם אתה יורד מתחת ל8 אחוז שומן זה עושה לך קוביות בישבן.

---------- התגובה התווספה ב 16:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:17 ----------

כן אבל רק אם זה ל20 חזרות כי 5 חזרות זה לכוח ו20 זה לחיטוב...

20 זה לסיבולת... 12 זה לחיטוב... חחח
מר לטיסימוס, למשל, עובד עם משקולת ורודה של חמש קילו. אבל הוא עושה 5 חזרות אז הוא עובד כח...

מר לטיסימוס, למשל, עובד עם משקולת ורודה של חמש קילו. אבל הוא עושה 5 חזרות אז הוא עובד כח...

בדיוק היום מישהי פינתה אותי ואת הגמד מהראק והכריחה אותנו לפרק לה את המוט בשביל לעבוד עם משקולת ורודה ל-5 חזרות.
והקטע של המסילה והשערות נשמע מעניין... ניסית את זה? הממ??

בדיוק היום מישהי פינתה אותי ואת הגמד מהראק והכריחה אותנו לפרק לה את המוט בשביל לעבוד עם משקולת ורודה ל-5 חזרות.

:(
תפרט בבקשה

זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע. היא הייתה טניסאית העתיד, לא באמת הייתה לנו ברירה.

• פותח/ת השרשור
גל חלאס, מספיק לעשות אירובי...P:

היום הייתי בקאניבר עם חבר, אכלנו כל אחד 2 המבורגרים, אחד של 330 גרם ואחד של 220, סכ"ה כל אחד אכל 550 גרם המבורגר, האמת חשבתי שזה יהיה קשה אבל היה בא לי עוד אחר כך... כמובן שזה כלל גם ציפס ושתיה, אני אולי אנסה שוב 180 לשלישיה, נראה לי שעליתי קצת במשקל אז אולי הפעם זה יעלה לrm3:)

גל חלאס, מספיק לעשות אירובי...P:

היום הייתי בקאניבר עם חבר, אכלנו כל אחד 2 המבורגרים, אחד של 330 גרם ואחד של 220, סכ"ה כל אחד אכל 550 גרם המבורגר, האמת חשבתי שזה יהיה קשה אבל היה בא לי עוד אחר כך... כמובן שזה כלל גם ציפס ושתיה, אני אולי אנסה שוב 180 לשלישיה, נראה לי שעליתי קצת במשקל אז אולי הפעם זה יעלה לrm3:)

אוי, אתה מזכיר לי נשכחות. האדון לטיסימוסה יכול לספר לך על הכמויות שהלכו בתקופות הטובות.
אתה תעשה את השלישיה שלך כמו ענק. אני בטוח.
אגב, אירובי אתה תהיה חיב אם תתחיל mma או bjj. אתה תשפוך מנוע מהר מאד בלי סיבולת לב ריאה.
מצד שני, אתה תמיד יכול לתפוס את היריב שלך ולבצע איתו פוש פרס לחמישיה. אין לזה טכניקת קאונטר. פעם עשה לי את זה איזה אחד ששקל 200 קילו. זה חוויה בלתי נשכחת.

אוי, אתה מזכיר לי נשכחות. האדון לטיסימוסה יכול לספר לך על הכמויות שהלכו בתקופות הטובות.
אגב, אירובי אתה תהיה חיב אם תתחיל mma או bjj. אתה תשפוך מנוע מהר מאד בלי סיבולת לב ריאה.
מצד שני, אתה תמיד יכול לתפוס את היריב שלך ולבצע איתו פוש פרס לחמישיה. אין לזה טכניקת קאונטר. פעם עשה לי את זה איזה אחד ששקל 200 קילו. זה חוויה בלתי נשכחת.

אני יכול להעיד שהקיבולת של האדון גשם מכובדת מאוד כשהוא רוצה. אני מקווה שהוא יזנח את רעיון הקוביות האנורקסי שלו בקרוב ויחזור להיות משהו שדומה לבנאדם חזק.

אז למה לא אמרת לה בטון תקיף בקולך הרדיופוני והסמכוני שאתה לא מתפנה, מממממ?
טרם ניסיתי את המסילה לטכניקת הורדת שיערות. קודם אני מנסה לעשות הרבה פרפר כדי לעבוד על החריץ בין הפקטורליסים שלי. אחרת אין טעם... לפעמים אני מתפלא עליך!

• פותח/ת השרשור

ברור, האמת שזה מה שחסר לי באמת, הסיבולת לב-ריאה, אני יחסית מהיר מאוד, גם בריצות תמיד הייתי מהיר, אבל המנוע באמת נשפך מהר מדי... צריך לעבוד על זה.

אני הולך עם אושרי שבוע הבא להתחיל לקחת שיעורי bjj...

ברור, האמת שזה מה שחסר לי באמת, הסיבולת לב-ריאה, אני יחסית מהיר מאוד, גם בריצות תמיד הייתי מהיר, אבל המנוע באמת נשפך מהר מדי... צריך לעבוד על זה.

אני הולך עם אושרי שבוע הבא להתחיל לקחת שיעורי bjj...

בbjj אתה חיב סיבולת די גבוהה כדי להצליח להתמיד באימון. האימונים בנויים בעיקר על סבולת שריר וסבולת לב ריאה. גם כח כמובן, אבל ללא שני הראשונים לא תוכל להביא את הכח שלך לידי מימוש. או שיהיה לך מאד קשה.
הייתי בא איתכם אבל הפכתי לפדלאה זוללת עוגיות וחסרת בושה במשך השנים. אני לא בטוח שאצליח להחזיק מעמד עם אימונים בחדר כושר ובנוסף אימוני bjj. למרות שמאד הייתי רוצה לחזור. זה חסר לי.

• פותח/ת השרשור
איזה עוגיות ואיזה נעליים, אל תשקר, אני יודע שיש לך קוביות!

75 בדרך ל76... כן כן.

הייתי 69 לפני כמה חודשים...

תגיד, אתה לא נמלט בקרוב לגרממיא מפחד מילואים?

69?? טוב שלא ראיתי אותך במשקל הזה, הייתי מוריד לך את הראש! מה חשבת לעצמך, המממ?
אני נמלט בקרוב לגרממיא מחשש שאנשים שעושים עמידות עמוד יבואו להתנקם בי.

69?? טוב שלא ראיתי אותך במשקל הזה, הייתי מוריד לך את הראש! מה חשבת לעצמך, המממ?
אני נמלט בקרוב לגרממיא מחשש שאנשים שעושים עמידות עמוד יבואו להתנקם בי.

מה אתה מדבר?? היו לי קוביות!!
לכמה זמן אתה נמלט הפעם? ממממ?
אנשים שעושים עמידות עמוד בדרך כלל לא זזים הרבה... אם אתה מבין למה אני מתכוון?.. כן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית