הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
מה אתה מדבר?? היו לי קוביות!!
לכמה זמן אתה נמלט הפעם? ממממ?
אנשים שעושים עמידות עמוד בדרך כלל לא זזים הרבה... אם אתה מבין למה אני מתכוון?.. כן?

בשביל מה תרח זקן כמוך שבקושי זז בלי הליכון צריך קוביות? מממ? אתה עוד מעט בן 70 למען השם! לא כדאי להתחזק קצת לפני שהאדון מוות יבוא להתדפק על דלתך כדי לשתות חלב ועוגיות?
אני נמלט לכמה חודשים... בתקווה שעומדי עמידות העמוד ישקעו בתרדמת.

בשביל מה תרח זקן כמוך שבקושי זז בלי הליכון צריך קוביות? מממ? אתה עוד מעט בן 70 למען השם! לא כדאי להתחזק קצת לפני שהאדון מוות יבוא להתדפק על דלתך כדי לשתות חלב ועוגיות?
אני נמלט לכמה חודשים... בתקווה שעומדי עמידות העמוד ישקעו בתרדמת.

מה הפשט? כדי לשחק שש בש! אתה לא מרוכז היום, מה?

עוד לא נולד המוות שיכול להוציא אותי מהבית!

מה אתה הולך לחקור הפעם, את הסראטוס אנטריור של שפינוזה? לדעתי, לא היה לו כזה.

אגב, שמת לב שאנחנו מספימים לרמי את הלוג באופן חסר התחשבות ומשולח כל רסן?

מה הפשט? כדי לשחק שש בש! אתה לא מרוכז היום, מה?

עוד לא נולד המוות שיכול להוציא אותי מהבית!

מה אתה הולך לחקור הפעם, את הסראטוס אנטריור של שפינוזה? לדעתי, לא היה לו כזה.

אגב, שמת לב שאנחנו מספימים לרמי את הלוג באופן חסר התחשבות ומשולח כל רסן?

כן זה באמת לא בסדר, אני אנקה לרמי את הלוג בהמשך.
בשביל לשחק שש בש אפשר לקנות קוביות, לא לרדת ל-69 קילו. למען השם, פעם הרגל שלך שקלה יותר מ-69 קילו! לגבי המוות אני נאלץ להסכים איתך - המוות אולי לא יוציא אותך אבל שכנים ערסים עם מוזיקה מזרחית כן. והפעם אני הולך לחקור כמה בירה גרמנית אפשר לקנות ב-10 שקל (מלצרית כלולה במחיר).

• פותח/ת השרשור
זה בסדר תספימו בכייף חחח זה לא מפריע לי, אבל רק בתנאי שגל יגיד לי איזה סייקל חיטוב הוא עשהP:

כן זה באמת לא בסדר, אני אנקה לרמי את הלוג בהמשך.
בשביל לשחק שש בש אפשר לקנות קוביות, לא לרדת ל-69 קילו. למען השם, פעם הרגל שלך שקלה יותר מ-69 קילו! לגבי המוות אני נאלץ להסכים איתך - המוות אולי לא יוציא אותך אבל שכנים ערסים עם מוזיקה מזרחית כן. והפעם אני הולך לחקור כמה בירה גרמנית אפשר לקנות ב-10 שקל (מלצרית כלולה במחיר).

כל דבר לקנות! מה אתה חושב, שכולם נולדו כמוך עם כפית של זהב בפה?!
השכנים הערסים האלה רק מתרבים. זו מכת מדינה. צריך להזמין מדביר לכל הרוחות!
בשביל לברר כמה עולה בירה גרמנית אתה יכול לפנות לשגרירות. תיכף תגיד לי שבשביל לחזור בתשובה אתה מתכוון לנסוע עד יפן!

רמי - עשיתי סייקל מטורף. גאנדי ביום צום אכל יותר ממני...

• פותח/ת השרשור
כל דבר לקנות! מה אתה חושב, שכולם נולדו כמוך עם כפית של זהב בפה?!
השכנים הערסים האלה רק מתרבים. זו מכת מדינה. צריך להזמין מדביר לכל הרוחות!
בשביל לברר כמה עולה בירה גרמנית אתה יכול לפנות לשגרירות. תיכף תגיד לי שבשביל לחזור בתשובה אתה מתכוון לנסוע עד יפן!

רמי - עשיתי סייקל מטורף. גאנדי ביום צום אכל יותר ממני...

תרגיע עם האקוP:
סתם סתם אם לומר תאמת התחטבת יפה מאוד, אלווהי עליי, אני חושב שכשאני אתחיל mma אני גם יעשה איזה חיטוב בשביל הconditioning

תרגיע עם האקוP:
סתם סתם אם לומר תאמת התחטבת יפה מאוד, אלווהי עליי, אני חושב שכשאני אתחיל mma אני גם יעשה איזה חיטוב בשביל הconditioning

אקו עבר לבלאנס חחח

לא צריך חיטוב לbjj. המסה דווקא יכולה לשמש כיתרון (אתה לא צריך לדאוג לקטגוריית משקל) רק קצת סיבולת ותסתדר מצויין.

• פותח/ת השרשור
אימון a-

סקוואט-80x5, 100x5, 110x5, 140x5, 180x1x1F
שוב פעם נתקעתי עם ה180 בחזרה השנייה, כנראה שההמבורגר לא עזר, עכשיו אני באמת אעשה דילאוד, התכנון שלי לא היה סינגל אבל בגלל שהרגשתי טוב וגם עליתי במשקל(כרגע 90), חשבתי שיהיה לי שלישיה עם זה.

בנץ-פרס:70x5, 80x5, 115x1 בגלל הכאב בכתף זה מה שעשיתי, ב115 הפסקתי כי הרגשתי כאב, עכשיו אני או שיעבוד עם משקל יותר קל, או שאחליף לחזה עליון עם דאמבלים לתקופה מסויימת, שמה כואב פחות.

מתח לא עשיתי בגלל הכתף.
בגלל זה פמפתי קצת יותר מהרגיל בייספ וטרייספ, טרייספ cable pushdowns עם כל המכונה ופטישים עם 25 קילו.

• פותח/ת השרשור
אמון a-
סקוואט: 70x5, 100x5, 110x5, 125x5, 160x5
חזרתי לעשות חמישיות בסקוואט היה די קל.

benchpress: 60x5, 80x5, 105x5

מתח:bwx15, bw+30kg dbx5x5
גם היה יחסית קל.

כנראה שיש לי בעיה בacj-acromo clavicular joint, מפרק של הכתף והקלויקולה, הוא נמצא בנסיגה אצלי ככל הנראה, לפי צילומי רנטגן אני רואה גם שהרוח שם טיפה גדול מהרגיל, הייתי אצל רופא והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי את זה(זה רופא תותח חחח הוא אפילו הכיר את התוכנית 5x5 ויודע מה זה פאוורליפטינג הוא אמר שלהרבה סופרטאים שמרימים משקל כבד זה קורה), הוא רופא אורטופד מומחה לכתפיים שמטפל בהרבה ספורטאים.
בקיצור אני צריך להחזור אליו ולראות מה עושים, בכל מקרה בגלל זה המשקלים הנמוכים בחזה ובמתח.

חוץ מזה, כבר יומיים שלא אכלתי כלום, קבלתי וירוס, כל פעם שהייתי אוכל הבטן שלי היתה עושה לעצמה חרקירי והרגשתי שמשהו משחק לי שם עם סכין והיה בא לי להתאבד וזהו, כאבי תופת במשך יומיים ועוד עם חום של 40... היום הרגשתי קצת יותר טוב אז אכלתי(למרות שעדיין היתה תחושה לא נעימה בבטן אבל אפשר היה לסבול), והתאמנתי, סכ"ה היה אימון סביר, כמו שאתם מבינים כל הצרות באות לי בבת אחת... אני מקווה לפחות שהכתף תסתדר בסופו של דבר:/

אפשר טיפה פירוט על הבעיה שהוא חושב שיש לך(איפה הכאב מאופיין בזמן איזה פעילות וכו' וכו')? גם אני סובל בכתף כבר המון זמן בדיוק באותו מקום.

• פותח/ת השרשור
אפשר טיפה פירוט על הבעיה שהוא חושב שיש לך(איפה הכאב מאופיין בזמן איזה פעילות וכו' וכו')? גם אני סובל בכתף כבר המון זמן בדיוק באותו מקום.

בעיקרון זה נמצא בקצה הדדיסטלי של הקלויקולה ומתחבר בהתחלה של הכתף(זה מן עצם דקה כזאת, שיוצרת מפרק עם הכתף/סקפולה, לא זוכר בדיוק).

הכאב מורגש בעיקר בדחיקת חזה, ובמתח, בפוש פרס באופן בלתי מוסבר אני לא מרגיש את זה, כנראה בגלל שאני מעיף תמשקל למעלה עם הרגליים במקום לדחוק אותו בפרס עם הכתף...
זה כאב מאוד מאוד מציק וחד. הוא ישר הלך לשם ונגע לי בדיוק במקום שכואב, ואמר לי שזאת פציעה אופיינית, הוא אמר לי להמשיך להתאמן, אבל בתרגילים שבהם הכתף עובדת להוריד את המשקל(זה מה שעשיתי, וזה עדיין כואב). כעקרון הוא אומר שזה שחיקה של הacj או נסיגה שלו, עשיתי צילום ובאמת יש שם רווח שממה שאני יודע הוא רחב יותר מהרגיל, בדרך כלל הוא צר יותר, יכול להיות שזו באמת נסיגה, אופן הטיפול אני עוד לא יודע, אני הולך אליו עוד הפעם בקרוב...

הבנתי.. יכול להיות שהסיפור לא אותו סיפור, אצלי זה לא חד.. סוג של כאב דלקתי כזה (וזה לא חח)
בכל אופן אני לא יודע מה המצב אצלך, אבל לאורך כל השנים האלה שאני סובל, באמת הדבר היחיד שמצאתי שעוזר זה פרס (לא יודע מה לגבי פוש פרס).. שיהיה לך בהצלחה, ותחלים מהר!

• פותח/ת השרשור
תודה אחי.
היה יותר טוב ממה שציפיתי כי אשכרה הייתי בצום יומיים, הבנץ לא טוב וגם המתח לא אבל זה בלתי נמנע בגלל הכתף, בדברים שאני יכול לשלוט בהם הולך לי לא רע...

מחר ב4 עוד הפעם אני הולך לרופא ואז אני אדע כבר הרבה יותר טוב מה הולך להיות...
בכל מקרה לדדליפט זה לא מפריע, יום חמישי 230 קילו בעזרת השם!

• פותח/ת השרשור
אימון b-
דדליפט- 100x5, 120x5, 140x5, 160x5,205x4, לא הלכתי על 230 כי אני אחרי מחלה, אז העדפתי להוריד וללכת על חזרות, האמת היה יחסית קל(וזה עוד אחרי שירדתי במשקל בגלל המחלה כרגע אני על 88 קילו), אימון הבא אני אנסה ת230...
פוש-פרס-40x5, 50x5, 60x5, 70x5, התחלתי להרגיש כאבים בחזרה השלישית עם ה70 המשכתי עוד 2 חזרות אבל פה הפסקתי ולא עשיתי עוד סט
סקווואט קל:70x5, 100x5, 110x5, 125x5

זהו אימון סבבה, כל האימון הייתי לבן כמו סיד, הוא הלך סבבה, אבל לא הרגשתי טוב:/

דד-ליפט וסקוואט חזקים. יפה מאוד

• פותח/ת השרשור
thanks!
יהיה יותר טוב כשאני אחזיר לעצמי תמשקל שאיבדתי(למרות שאני חושב שהרוב זה נוזלים...), ואז אולי אני אעבור לאיזה חיטוב קטן בשביל הmma ואנסה לשמור על המשקלים עם ה5x5 כמו בעבר...

• פותח/ת השרשור
טוב אז אימון a-
סקוואט: 70x5, 100x5, 110x5, 125x5, 165x3
היה קל, כנראה שהדילאוד מה180 עושה טוב.

בנץ פרס-60x15, 70x10, 80,x10, 100x7
עשיתי לחזרות, הרופא אמר לי להוריד משקל, ועם המשקלים העלה לא ממש כאבו לי, בחזרה השביעית עם ה100 התחילה לכאוב הכתף אז הפסקתי, עד שהדלקת לא תעבור אינ יעבוד עם משקל קל יותר וליותר חזרות.

מתח-bwx15, bw+35kgdbx5x5 עשיתי pull-ups ולא chin ups אבל עם אחיזה צרה בגלל שככה הכתף לא כואבת.

triceps pulldowns כל המכונה+hammer curls בשביל לפמפם קצת(משפר אצלי תבנץ)
זהו בעקרון.

הא בגלל המחלה אני שוקל עכשיו שוב פעם 89, אבל תודה לאל אני בריא כבר לגמרי(חוץ מהדלקת בכתף).

טוב אז אימון a-
סקוואט: 70x5, 100x5, 110x5, 125x5, 165x3
היה קל, כנראה שהדילאוד מה180 עושה טוב.

בנץ פרס-60x15, 70x10, 80,x10, 100x7
עשיתי לחזרות, הרופא אמר לי להוריד משקל, ועם המשקלים העלה לא ממש כאבו לי, בחזרה השביעית עם ה100 התחילה לכאוב הכתף אז הפסקתי, עד שהדלקת לא תעבור אינ יעבוד עם משקל קל יותר וליותר חזרות.

מתח-bwx15, bw+35kgdbx5x5 עשיתי pull-ups ולא chin ups אבל עם אחיזה צרה בגלל שככה הכתף לא כואבת.

triceps pulldowns כל המכונה+hammer curls בשביל לפמפם קצת(משפר אצלי תבנץ)
זהו בעקרון.

הא בגלל המחלה אני שוקל עכשיו שוב פעם 89, אבל תודה לאל אני בריא כבר לגמרי(חוץ מהדלקת בכתף).

מפציץ גם כשאתה פצוע
כל הכבוד!

טוב אתמול היה לי אימון אבל שכחתי לעדכן.
אימון a-
סקוואט: 70x5, 100x5, 110x5, 125x5, 165x5
בנץ:60x5, 70x8, 80x8, 105x7 הבנץ היה קל, בחזרה השביעית כבר הרגשתי תכתף אז הפסקתי, אבל המצב מתחיל להשתפר...
מתח:bwx17, bw+35kg dbx5x5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית