הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
קיצר עידכון מאתמול, מאימון b-

באתי להתאמן ב10 בלילה, כי עבדתי ולמדתי, והיה לי אימון של 45 דקות כי המכון נזכר ברבע ל11, אז לא עשיתי סקוואט קל, עשיתי רק דדליפט ופוש פרס ובפוש פרס די חיפפתי כי ממש מיהרתי לפני שיסגר...
סכ"ה היה אימון מעולה אבל, זה מה שהיה-

דדליפט:100x, 120x5, 140x5, 180x5, 220x2
פוש פרס:40x5, 45x5, 60x5, 75x3

אתמול גם ישנתי בקושי 4 וחצי שעות אבל לא נורא...

חחחח תודה
האאמת ששני חברה חדשים במכון(אחד מהם מגיב פה), עזרו לי בכך שנתנו לי קצת מגנזיום, ככה שתודה רבה על זה, אין ספק שזה עזר קצת:)

אין בעד מה.
באסה שאתה לא יכול להתאמן כמוני.. הכוונה היא לתנאים. אני קבוע ישן 8 שעות כי אני לומד עוד בבית ספר ואני לא עובד אז אני קבוע בא ב-5.. ממש מה שחסר לך חח. למרות הכל יש לך עוד כוח אחרי העבודה והלימודים לבוא ולהתאמן, ואני לא בטוח שלכל אחד יש מספיק מוטביציה לעשות את זה.. אז ח"ח. 😃

תודה:)
עושים מה שיכולים העיקר להתאמן...

אימון a מהיום-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 130x5, 165x3, 130x8
נשארתי עם המשקל בגלל שחזרתי רק עכשיו למסה לא רציתי למהר יותר מדי...

בנץ:60x5, 70x5, 80x5, 110x2, 95x8
שוב הדלקת התחילה לכאוב בבנץ ב110, אני עושה זריקה ביום שני, נקווה לטוב, זה דלקת בסוף ולא שבר, עברתי MRI ובדקתי את זה.

מתח:bwx20, bw+35kg dbx5x5

triceps pulldowns
hammer curls
abs

סכ"ה אימון סולידי מאוד, מרוצה ממנו:)

טוב אימון a-
אז ככה זה הסיפור, יש לי דלקת בכתף(בעקבות בדיקת הMRI), ואחרי התיעצות עם אורטופד מומחה לכתפיים(אחד התותחיים, הוא מטפל בספורטאים, יודע מה זה 5x5, ss, deadlift, squat, מה שאתם לא רוצים), קיצר הגענו למסקנה שהכי טוב יהיה לעשות זריקה עם סוג מסויים של קורטיזון(לא החומר עצמו, אלה נגזרת), זה מה שעשינו, אתמול.

היום התאמנתי, אבל יש לי כאבים בכתף בעקבות הזריקה שיורדים בהדרגתיות, עשיתי היום סקוואט, אבל הייתי חלש בגלל הזריקה וההשפעה של החומר, אז הוא לא היה משו, זה מה שהיה- 70x5, 100x5, 110x5, 130x5, 170x1, בכללי לא הרגשתי טוב בסקוואט, בנץ ניסיתי לעשות םע מוט ריק כדי לראות איך התכף והיא כאבה אז הפסקתי, כנ"ל לגבי מתח, אז לא עשיתי, פמפמתי קצת יד אחורית ובטן וזזתי הביתה.

אני כנראה אתן מנוחה השבוע וזהו...
ככה שאני אדכן רק כדי שהלוג לא יסגר, אולי אני אתמן בסוף שבוע אם אני ארגיש טוב ויעשה דדליפט, אבל זה לא בטוח...
בכל מקרה יהיה בסדר, נעשה מנוחה ונפציץ עם שבירת שיאים.

איך קוראים לאורתופד?

האם למרות הזריקה הוא אמר לך לעבוד ?

אחד התותחים + הזרקת קורטיזון + המשך העמסה על הכתף = E

לא הוא לא אמר לי לעבוד, אלה עם משקלים קלים יותר.
ככה, זה אורטופוד מומחה ספציפית לכתפיים, קוראים לו ניר הוס, ואני יודע שהוא טוב, ככה שאין צורך לעשות לי בירורים ותיחקורים לגביו.

בקשר לכתף, הכאב עבר לי לחלוטין, אני לא מרגיש כלום, אין לי שום הגבלה בתנועה כרגע.
בכל מקרה, היום היה אימון b-
סמי אימון קרוספיט, היה לי 30 דקות לכל האימון, זה מה שעשיתי-
דדליפט:100x5, 120x5, 140x5, 180x5, 225x1
פוש פרס-40x5, 45x5, 55x5, 70x5

שוב הכתף לא כאבה לי בכלל, גם לא היתה תפוסה, הרגשה נורמאלית לגמרי, אני חושב שעם הבנץ אני יוריד משקל קצת, אבל בפוש פרס הכל היה פיקס.

פרט לזה, אני חושב שאני אשנה תוכנית כי לא מתאים לי לעבוד לינארית בקרוספיט אני אולי יעשה יותר אימונים של תרגיל יחיד מורכב בכל אימון על מנת לפצות על המחסור בזמן באימון עצמו.

אימון a-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 140x5, 170x1x1F,140x8
בנץ:60x5, 70x5, 90x5, 110x1, 120x1, 90x8
הכתף לא כאבה לי, אני מעדיף כרגע לעשות סינגלים במשקלים כבדים כדי לתת יותר דגש על הטכניקה לפחות בזמן הקרוב בגלל שאני לא רוצה לדחוק כמו מפגר ולדפוק שוב תכתף.
מתח:bwx20, bw+35kg dbx5x5

triceps pulldowns
hammer curls
abs

סכ"ה אימון סבבה, לא ישנתי כל כך טוב כי יצאתי לבלות בקריסמס וגם שתיתי קצת, אבל סכ"ה אימון סולידי...

התחתי texas method-
אימון התאוששות-
squat:barx5,70x5,70x5
militery press:barx5, 40x5, 40x5, חזרתי לעשות כי הכתף כבר לא כואבת
hyper extensions bwx5, bw+10kg platex5x5

זהו, יצאתי אחרי איזה 10 דקות:)

כן אימוני התאוששות בטקסס זה סבבה. זה גם תקוע בדיוק בין ה"איך לעזאזל אני עושה עם המשקל הזה עוד 4 סטים של 5" לבין "איך לעזאזל אני עושה את המשקל הזה לחמישייה".

חחחח כן... אני מקווה לדחוף את ה"איך לאזעזל אני עושה את המשקל הזה לחמישיה" ליום רביעי או חמישי לאימון של 40 דקותX_x

אימון עצימות-
אני חושב שעשיתי טעות שלא עשיתי דילאוד, אני אעשה משבוע הבא, כי זאת תוכנית חדשה, בכל מקרה קחו בחשבון שאני הייתי צריך לסיים תאימון תוך 45 דקות.

דדליפט:100x5, 120x5, 160x1, 180x1, 225x1x1F
השני כמעט עלה, אם היה לי מגנזיום זה בטוח היה עולה, בקטנה.
בנץ:60x5, 70x5, 80x5, 90x1, 110x3
סקוואט:70x5, 100x5, 130x1, 160x1
פה לא הלך טוב, גם כי מיהרתי וגם כי עצימות של דדליפט+סקוואט זה פשוט אונס, ב5x5 יש לי סקוואט קל ביום הזה, גם דדליפט כבד וגם סקוואט כבד זה שחיטה...

אתה חייב לעשות דילואד, הגוף שלך גם לא יהיה רגיל לנפח הגבוה של טקסס. זה לא שאתה יכול להגיע ליום עצימות וישר להיכנס למשקלי שיא, אתה לא אמור בכלל להגיע לסביבת הכשל בארבעת השבועות הראשונים. אחרת אתה תאלץ להפסיק עם התוכנית תוך שבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית