הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוואר קלין נגד בנט אובר רואו

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני עושה SS ועד עכשיו אני עושה בנט אובר רואו במקום הפוואר קלין...
השאלה שלי היא האם כדי לי להתחיל ללמוד פוואר קלין (כי ראיתי את הדיון שלכם וזה נראה לי דיי חשוב כזה חחח)
אבל הבעיה היא שהמטרה העיקרית שלי היא להגדיל את הידיים ובנט אובר נראה לי נותן יותר עבודה על היד קידמית (הדבר הכי לא מפותח אצלי :() ועוד חודש וחצי אני מתחיל חיטוב אז אסור לבזבז זמן =\
קיצור מה עושים?

תודה 😃

לך תאכל אתה 5000 קלוריות ביום....
אולי גם תמליץ לו לאכול את התפריט של פלפ (השחיין שזכה באולימפידה) ככה 12000 קלוריות.. ממש בריאות בישבילו..

אז בסדר, מה שחשוב זה לאכול ולא לספור קלוריות.. אבל לאכול הרבה מעבר למה שהגוף צריך זה לא בריא.. 5000 קלוריות בגודל שלו אומר שהוא צריך לדחוף כל היום אוכל לפה ולהרגיש שעוד רגע הוא מקיא

אין לי שום בעיה לאכול 5000 קלוריות ביום. מה אתה חושב שיקרה? תשמין תוך יומיים? לא תשים לב שאתה עולה יותר מדי בשומן?

לך תאכל אתה 5000 קלוריות ביום....
אולי גם תמליץ לו לאכול את התפריט של פלפ (השחיין שזכה באולימפידה) ככה 12000 קלוריות.. ממש בריאות בישבילו..

אז בסדר, מה שחשוב זה לאכול ולא לספור קלוריות.. אבל לאכול הרבה מעבר למה שהגוף צריך זה לא בריא.. 5000 קלוריות בגודל שלו אומר שהוא צריך לדחוף כל היום אוכל לפה ולהרגיש שעוד רגע הוא מקיא
אתה ליצן 🤡

לפני שאתה קורא למישהו ליצן, אתה אוכל 5000 קלוריות?
לא דיברתי על הקלוריות אלא על ההשוואה לשחיין אולימפי, מה הפאקינג קשר למען השם.

אגב אם הייתי צריך 5000 קלוריות ביום אז הייתי אוכל 5000 קלוריות ביום

לא דיברתי על הקלוריות אלא על ההשוואה לשחיין אולימפי, מה הפאקינג קשר למען השם.

אגב אם הייתי צריך 5000 קלוריות ביום אז הייתי אוכל 5000 קלוריות ביום

מה?
אבל ריפטוי אמר 5000, ואתה עושה SS, איך אתה לא אוכל 5000?!

אם צריך, אז עושים מה שצריך, אפילו שזה לא נוח. להתאמן זה קשה, וגם לאכול בהתאם זה לא פשוט.

ההגדרה של לאכול בהתאם היא שגויה אצלך אם אתה חושב שילד שמתאמן בחדר כושר צריך לבלוע 5000 קלוריות, אבל שיהיה.

אני מאמין כשריפיטו היתכוון שכאמר שצרייך 5000 קלוריו זה להדגיש את ההוספה שצריך,
הכוונה שילדים לא יתחלו להעלות 300-500 וגידיו אני במסה, אלה שיעלו הרבה יותר .

חחחחח
😆😆
ריפטו לא תזונאי.
הוא גם משתין בקשת על כל ההומואים שפוחדים "לאבד" את הקוביות בגלל עלייה בכוח ומאסה.
אגב תזונאים: ראית הודעות של יעל דרור? עם כאלה תזונאים עדיף להקשיב למאמנים.

הוא גם משתין בקשת על כל ההומואים שפוחדים "לאבד" את הקוביות בגלל עלייה בכוח ומאסה.

וכל ההומואים עם הקוביות משתינים בקשת על השמנים עם כוח כשהם הולכים עם כוסיות והשמנים נשארים עם המוטות לשבת עליהם.

(עכשיו כל הפאוורליפטרים פה יהרגו אותי 🤩)

יש תזונאי ספורט טובים. תזונאיות של קופ"ח לא מבינות בגרוש.
איפה ההגיון בהמלצה של 5000 קלוריות ? אתה רוצה להגיד שאחד שמתחיל SS (ולראשונה מתאמן ) ושוקל 60 ואחד אחר ששוקל 100 ק"ג צריכים את אותה כמות קלוריות?!
דארק מיוס ההודעה האחרונה סיבכה אותך פה עם הרבה (אהמ רישוס123)😉

נערך לאחרונה:
יש תזונאי ספרוט טובים. תזונאיות של קופ"ח לא מבינות בגרוש.
יעל דרור נחשבת תזונאית ספורט 😣
אני לא ממליץ לאף אחד לאכול 5000 קלוריות אבל להתעסק בקקי ולאכול 100-300 קלוריות מעל התחזוקה זאת פשוט בדיחה עצובה, אי אפשר להתאושש מאימונים ככה ולהתקדם כמו שצריך לאורך זמן.

וכל ההומואים עם הקוביות משתינים בקשת על השמנים עם כוח כשהם הולכים עם כוסיות והשמנים נשארים עם המוטות לשבת עליהם.

(עכשיו כל הפאוורליפטרים פה יהרגו אותי
s85.gif
)
אין כאן באמת פאוורליפטרים, 99.9% מהעוסקים בתחום של כוח בסופו של דבר יעשו חיטוב למטרות אסטטיקה בשלב מסויים.
בחייאת דינאק קוביות, כמו שאמרתי - בקיץ לכולנו יהיו קוביות.

אגב אם מדברים על קיץ: בקיץ שעבר הייתי במאסה ועדיין השתנתי על שחיפים עם קוביות (יותר שחיפים ממני - איך זה הגיוני בכלל)

ההגדרה של לאכול בהתאם היא שגויה אצלך אם אתה חושב שילד שמתאמן בחדר כושר צריך לבלוע 5000 קלוריות, אבל שיהיה.

ועל סמך מה אתה קבעת את זה?

ילד שעושה SS צריך לאכול הרבה כדי לגדול, עם דגש על הרבה. הבעיה של רוב הילדים שהם לא אוכלים מספיק, לא שהם אוכלים יותר מדי.
דבר שני, אף אחד לא משמין פתאום, זה לוקח זמן ואפשר להפסיק את זה כשצריך.
דבר שלישי, הרבה יותר קל להוריד שומן מלעלות במסת שריר.
שבר רביעי, אף אחד לא אמר 5000 קלוריות. זה תלוי בבן אדם. בגדול 5000 זה בסדר.

יעל דרור נחשבת תזונאית ספורט 😣

.
וואלה צודק :120ag: אבל יש תזונאי ספורט טובים ( ישאחת בפורום חד"כ בתפוז)
בכל מקרה , אני לא מבין מה הבעיה עם פלוס 300 קלוריות...עם מאה בקושי תהיה עלייה(אם בכלל)

נערך לאחרונה:
וואלה צודק :120ag: אבל יש תזונאי ספורט טובים ( ישאחת בפורום חד"כ בתפוז)
בכל מקרה , אני לא מבין מה הבעיה עם פלוס 300 קלוריות...
אני לא ממליץ לאף אחד לאכול 5000 קלוריות אבל להתעסק בקקי ולאכול 100-300 קלוריות מעל התחזוקה זאת פשוט בדיחה עצובה, אי אפשר להתאושש מאימונים ככה ולהתקדם כמו שצריך לאורך זמן.
:rolleyess:

לא יודע ואיפה קראתם שריפ אמר שצריך לאכול 5000 קלוריות.
אני קראתי בPP שהוא אומר בין 300 ל400 מעל התחזוקה וזה גם הכי הגיוני.
לדחוף סתם קלוריות לא יעזור לך להרים עוד משקל יש מקסימום מסת שריר שאתה יכול לעלות בזמן מסוים זה שתתחיל לדחוף עוד קלוריות זה לא יגרום לך לגדול עוד, אולי בעין זה יראה כי תיהיה יותר נוזלי ועם יותר שומן אבל זה סתם בזבוז.
ובגלל שלכולנו אכפת איך אנחנו נראים ואף אחד לא רוצה להיות על 30% שומן אין סיבה סתם לדחוף מלא קלוריות, אם הוא אוכל בצורה מתונה הוא יראה את אותם תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית