פוואר קלין נגד בנט אובר רואו

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני עושה SS ועד עכשיו אני עושה בנט אובר רואו במקום הפוואר קלין...
השאלה שלי היא האם כדי לי להתחיל ללמוד פוואר קלין (כי ראיתי את הדיון שלכם וזה נראה לי דיי חשוב כזה חחח)
אבל הבעיה היא שהמטרה העיקרית שלי היא להגדיל את הידיים ובנט אובר נראה לי נותן יותר עבודה על היד קידמית (הדבר הכי לא מפותח אצלי :() ועוד חודש וחצי אני מתחיל חיטוב אז אסור לבזבז זמן =\
קיצור מה עושים?

תודה 😃

לא יודע ואיפה קראתם שריפ אמר שצריך לאכול 5000 קלוריות.
אני קראתי בPP שהוא אומר בין 300 ל400 מעל התחזוקה וזה גם הכי הגיוני.
לדחוף סתם קלוריות לא יעזור לך להרים עוד משקל יש מקסימום מסת שריר שאתה יכול לעלות בזמן מסוים זה שתתחיל לדחוף עוד קלוריות זה לא יגרום לך לגדול עוד, אולי בעין זה יראה כי תיהיה יותר נוזלי ועם יותר שומן אבל זה סתם בזבוז.
ובגלל שלכולנו אכפת איך אנחנו נראים ואף אחד לא רוצה להיות על 30% שומן אין סיבה סתם לדחוף מלא קלוריות, אם הוא אוכל בצורה מתונה הוא יראה את אותם תוצאות.
🙌
אמרתה את זה בצורה הכי טובה שאפשר

הוא לא אומר 300-400 קלוריות, אם כבר הוא אמר משהו זה 1500. אבל בגדול הוא אמר 4 ליטר חלב בשביל שחיפים כמו האלה ששואלים שאלות כאן.

אני לא מבין ממה אתם עושים עניין, אף אחד לא מתעורר בוקר אחד עם 30 אחוז שומן. אפשר לשנות את זה התזונה בהתאם אם משמינים. מה כל כך מסובך?

ועל סמך מה אתה קבעת את זה?

ילד שעושה SS צריך לאכול הרבה כדי לגדול, עם דגש על הרבה. הבעיה של רוב הילדים שהם לא אוכלים מספיק, לא שהם אוכלים יותר מדי.
דבר שני, אף אחד לא משמין פתאום, זה לוקח זמן ואפשר להפסיק את זה כשצריך.
דבר שלישי, הרבה יותר קל להוריד שומן מלעלות במסת שריר.
שבר רביעי, אף אחד לא אמר 5000 קלוריות. זה תלוי בבן אדם. בגדול 5000 זה בסדר.

אני לא קובע כלום קולד, הקביעה היא שלכם.
5000 זה לא בהכרח בסדר, אם מאזן ממוצע של ילד בן 16 ששוקל 65 קילו יכול להיות סביב ה 1800-2000 קלוריות.

אם אתה מתאמן כבר כמה זמן ואתה מתקדם, 5000 קלוריות זה סביר בהחלט, בהנחה שגם אתה שוקל איזה 80 קילו פלוס של מסת שריר ואתה מתקדם עם משקלים גבוהים. או אתה יודע מה, שחיפים אמיתים כאלה שלא משנה מה, הם לא גדלים (מטר 70 על 50 קילו :-D).
אתה אומר שפניקס לא יעצור SS בגלל חיטוב ומצד שני אתה אומר שהשמנה לוקחת זמן ואפשר להפסיק לאכול כשמשמינים. למה שיעצור באמצע התוכנית אם הוא יתקדם בה בגלל שהוא משמין יותר מדי?

הקטע הזה לדעתי הוא אינדיבידואלי (גם להוריד במשקל זה לא קל לכל אחד). עדיף לו לטעמי להתחיל מלמטה (3000 - 3500) ומשם לעלות בתפריט אם יש צורך, מאשר להתחיל גבוה ולעצור באמצע בגלל שהוא משמין ומאבד פרופורציות (ואז הוא יעצור ולא תיהיה בכלל התקדמות, כי מה לעשות, הוא לא רוצה להיות ילד שמן אם הוא ישמין).

הקטע הזה לדעתי הוא אינדיבידואלי (גם להוריד במשקל זה לא קל לכל אחד). עדיף לו לטעמי להתחיל מלמטה (3000 - 3500) ומשם לעלות בתפריט אם יש צורך, מאשר להתחיל גבוה ולעצור באמצע בגלל שהוא משמין ומאבד פרופורציות (ואז הוא יעצור ולא תיהיה בכלל התקדמות, כי מה לעשות, הוא לא רוצה להיות ילד שמן אם הוא ישמין).
בדיוק, אבל זה עדיין לא +300 אלא הרבה יותר:victory:

תקרא את מה שכתבתי למעלה. אמרתי ש 5000 זה סתם מספר. ההמלצה לשחיפים היא 4 ליטר חלב ביום בנוסף לאוכל הרגיל.

בכל מקרה, מן הסתם שהתזונה מתשנה בהתאם לבן אדם, אבל תמיד עדיף לאכול יותר מפחות אם אתה רוצה להתקדם. להוריד שומן זה ממש פשוט.
ואם הוא מגלה שהוא משמין יותר מדי באמצע, זה לא אומר שצריך לעצור את התוכנית אלא שצריך לסדר את התזונה בהתאם.

• פותח/ת השרשור
פוואר קלין!!!

בינתיים ישלי בעיה בכלל לעשות סקוואטים עם המכון המסריח הזה, עוד כמה אימונים אני יעשה 90 קילו סקוואט, מי ירים לי את המוט לרצפה אחרי כל סט? ובכלל להוריד אותו לרצפה, פאקינג סיוט
אני עושה עצובה, החתמתי 26 איש בשביל שיקנו כלוב.
מישו יכול לתת לי לינק לכלוב שאפשר לקנות בשביל המכון?

אינדיבידואלי, אבל עדיף להיות על הפלוס מאשר על המינוס אם אתה שואף להתקדם.

ברור שפלוס אבל יש פלוס 1000 ויש פלוס 300-400.
מעבר לפן של הכוח והאימונים, מישהו פה פעם באמת ניסה להיות בפלוס של 1000 קלוריות?
לי זה נראה כמו חתיכת סיוט גם העתסקות עם כמויות של אוכל, דחיפת אוכל בכוח והתחושה של בטן נפוחה כול היום.

ברור שפלוס אבל יש פלוס 1000 ויש פלוס 300-400.
מעבר לפן של הכוח והאימונים, מישהו פה פעם באמת ניסה להיות בפלוס של 1000 קלוריות?
לי זה נראה כמו חתיכת סיוט גם העתסקות עם כמויות של אוכל, דחיפת אוכל בכוח והתחושה של בטן נפוחה כול היום.
הכוונה שלי הייתה שלפעמים פלוס של 300 קלוריות לא מספיק, ועדיף להיות בפלוס 800 וש200 מהם לא "יהיו נחוצים" מאשר להיות בפלוס 300 ושיהיה לך "חיסרון" של 200 קלוריות להתאושש לאימון הבא.
מה הבעיה בפלוס של 1000 קלוריות? זה ממש לא קשה, אני מכניס פלוס של 1000 קלוריות ויותר (אני כבר לא מחשב) בלי יותר מדי בעיות ואני אוכל 3-4 פעמים ביום.

בקיצור כולכם מתעסקים בקקה.. מה שחשוב זה לאכול ולא לבדוק בידיוק כמה מעל התחזוקה..
אני יודע שאני אוכל טוב כי אני רואה שאני גודל.. ואני מרגיש שאני בא עם כוחות מחודשים לכל אימון מחדש..
אם אני לא מרגיש ככה אני אוכל יותר. ועובדה שכבר יצא לי לעלות 7 קילו בלי לספור פעם אחת קלוריות.

אפשר לדעת מה יעל דרור אמרה?

אה כן. לדעתי, כל ההמלצות 200, 300, 400, מעל ההוצאה היומית, זה דפוק למי שמחפש להיתקדם.
5000 לספורטאי רציני שמשקיע, הרבה יותר הגיוני (תלוי מי!).

אפשר לדעת מה יעל דרור אמרה?

אה כן. לדעתי, כל ההמלצות 200, 300, 400, מעל ההוצאה היומית, זה דפוק למי שמחפש להיתקדם.
5000 לספורטאי רציני שמשקיע, הרבה יותר הגיוני (תלוי מי!).

ואם הספורטאי שוקל 70 קילו על 1.70, גם אז היית נותן לו 5000 קלוריות?
לזרוק סתם מספר 5000 זה לא רעיון.
ואם הספורטאי 2 מטר על 130 קילו? 5000 אז עם הוא רציני או שהוא צריך עוד?

היתייחסתי למספרים שעלו פה, בגלל זה ציינתי למי, וכן יש ספורטאים קטנים שהייתי מביא להם גם מעבר ל-5000 קלוריות.
למעשה גם 10 אלף לא יעזרו אם לא תפלג אותם כמו שצריך ולא תתאים לצרכים. אתה רוצה שניכנס לזה אז ניכנס...

מישהו פה אוכל 5000 קלוריות? coldfire אני מניח שכן, אחרת הוא לא היה מתרברב כ"כ, אבל כל השאר?
זה לא כזה פשוט, מניסיון.

אני כרגע אחרי תאונה ולא מקפיד על כלום, הערכה גסה, 8- 10 אלף קלוריות ביום, ואני לא אוכל צהריים בעבודה.
בתזונה של אימונים, 5-6 אלף קלוריות ביום ואני נישאר רעב, ולא משמין כל כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית