הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוואר קלין נגד בנט אובר רואו

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני עושה SS ועד עכשיו אני עושה בנט אובר רואו במקום הפוואר קלין...
השאלה שלי היא האם כדי לי להתחיל ללמוד פוואר קלין (כי ראיתי את הדיון שלכם וזה נראה לי דיי חשוב כזה חחח)
אבל הבעיה היא שהמטרה העיקרית שלי היא להגדיל את הידיים ובנט אובר נראה לי נותן יותר עבודה על היד קידמית (הדבר הכי לא מפותח אצלי :() ועוד חודש וחצי אני מתחיל חיטוב אז אסור לבזבז זמן =\
קיצור מה עושים?

תודה 😃

😳
אני לא מבין אם אתה מסתלבט או שככה אתה מדבר...

חח אני לא מדבר ככה... פשוט ראיתי את הסוף של התכנית הזאת עם אלון גל והוא קרא לו מתוקי וה הצחיק אוותי חח אלון גל היה אומר לי מתוקי הייתי מעיף אותו בבעיטה מהבית...

קולד פייר אתה דיברת בהכללה על הגיל הזה

מישהו פה אוכל 5000 קלוריות? coldfire אני מניח שכן, אחרת הוא לא היה מתרברב כ"כ, אבל כל השאר?
זה לא כזה פשוט, מניסיון.

אני לא אוכל 5000 קלוריות כי אין לי צורך בזה, ולא אמרתי שצריך לאכול 5000 קלוריות. אמרתי שזה הרבה יותר הגיוני מלאכול 300 מעל הצריכה.

צודק אחי, אם התחזוקה של מישהו 2500 קלוריות הכי טוב לצרוך 5000 [גם 2800 חרא, אבל להביא המלצה סתם ככה על 5000 זה טמטום].

צודק אחי, אם התחזוקה של מישהו 2500 קלוריות הכי טוב לצרוך 5000 [גם 2800 חרא, אבל להביא המלצה סתם ככה על 5000 זה טמטום].

לא סביר שמישהו יוכל לאכול כזאתי כמות של אוכל עם 2500 קלוריות חזוקה.
בנוסף פלוס קלורי של 2500 קלורי!? 🤯 הוא ישמין בקצב מטורף!

תבין שהאימונים מעלים את הBMR באופן משמעותי, גם במנוחה משתמשים ביותר אנרגיה וגם במאמץ.
מה גם שהרבה שוכחים את הערך הקלורי הכולל, שתפריטים מסודרים כמו שהרוב אוכלים ומקפידים אפשר להגיע לכמות מכובדת של קלוריות, בטח ובטח עם כמות גבוהה של חלבון. (כן אני מאלה שאומרים שקלוריה לא שווה קלוריה).

ברור שאימונים מעלים BMR אבל בוא נקח שתי מצבים.
1. מישהו עם BMR של 6000 קלוריות, האם ההמלצה של 5000 קלוריות לכולם תקפה פה?
2. מישהו עם BMR של 2500 קלוריות, האם ההמלצה של 5000 קלוריות לכולם תקפה פה?

אתה לא יכול לדבר בקלוריות ברמת הכלל אלה בכול מקרה לגופו.

לא סביר שמישהו יוכל לאכול כזאתי כמות של אוכל עם 2500 קלוריות חזוקה.
בנוסף פלוס קלורי של 2500 קלורי!? 🤯 הוא ישמין בקצב מטורף!

תבין שהאימונים מעלים את הBMR באופן משמעותי, גם במנוחה משתמשים ביותר אנרגיה וגם במאמץ.
מה גם שהרבה שוכחים את הערך הקלורי הכולל, שתפריטים מסודרים כמו שהרוב אוכלים ומקפידים אפשר להגיע לכמות מכובדת של קלוריות, בטח ובטח עם כמות גבוהה של חלבון. (כן אני מאלה שאומרים שקלוריה לא שווה קלוריה).

מה התפריט שלך? +\-

כרגע בלי שום תפריט, לא רואה בזה צורך, גם כאבים מהרואקוטן וגם תאונה, כבר כמה חודשים לא מיתאמן ומת לחזור כבר.

נכון מאוד

חוץ מזה שאני לא חושב שריפטו התכוון ל5000 כ5000 במספר, הוא התכוון ל5000 כ"כוס אמק אל תתעסקו בכלל במספרים פשוט תאכלו הרבה הרבה כדי שתתאוששו טוב כדי שתוכלו להתקדם לאורך זמן.

ומי שמתווכח על זה מפספס תקודה בגדול, עדיף לאכול 2000 קלוריות מעל התחזוקה ולהשאר עם עודף, עודף גדול אפילו, כי אותו אפשר להוריד בהרבה יותר קלות
מצד שני, אם אוכלים מעט לא משיגים את התוצאות וההתאוששות האופטימליים, וזה גם משפיע בסופו של דבר על האיכות והאורך של ההתקדמות של המתאמן

נ.ב אני שם כסף שרוב האנשים פה לא צורכים מספיק קלוריות. איך? לא שאני נקי מזה לפעמים...

ועוד משהו
מאמן ממוצע מינוס ששוקל 65-70 קילו על גובה ממוצע בתקופת אימונים לא צריך לרדת מ3000 קלוריות לא ביום אימון ובטח לא ביום ללא אימון. וזה עוד אחרי הנחה.

נערך לאחרונה:
נכון מאוד

חוץ מזה שאני לא חושב שריפטו התכוון ל5000 כ5000 במספר, הוא התכוון ל5000 כ"כוס אמק אל תתעסקו בכלל במספרים פשוט תאכלו הרבה הרבה כדי שתתאוששו טוב כדי שתוכלו להתקדם לאורך זמן.

ומי שמתווכח על זה מפספס תקודה בגדול, עדיף לאכול 2000 קלוריות מעל התחזוקה ולהשאר עם עודף, עודף גדול אפילו, כי אותו אפשר להוריד בהרבה יותר קלות
מצד שני, אם אוכלים מעט לא משיגים את התוצאות וההתאוששות האופטימליים, וזה גם משפיע בסופו של דבר על האיכות והאורך של ההתקדמות של המתאמן

נ.ב אני שם כסף שרוב האנשים פה לא צורכים מספיק קלוריות. איך? לא שאני נקי מזה לפעמים...

אשרייך צדיק, בדיוק. 🙌

נכון מאוד

אתה חושב שיש הבדל בהתאוששות בין 1000 ל2000 קלוריות?
וחוץ מי זה למה להגיע למצב שצריך להוריד? התקופה של החיטוב זה לא בזבוז זמן?
אתה יכול להתקדם בלי להעלות יותר מידי באחוזי שומן.
אם אתה בפלוס קלורי של 2000 קלורי זה פלוס של 14000 קלוריות בשבוע, בוא נגיד שזה קילו וחצי שומן+-, אתה עולה 6 קילו שומן בחודש! זה נראה לך סביר?

ברור שאימונים מעלים BMR אבל בוא נקח שתי מצבים.
1. מישהו עם BMR של 6000 קלוריות, האם ההמלצה של 5000 קלוריות לכולם תקפה פה?
2. מישהו עם BMR של 2500 קלוריות, האם ההמלצה של 5000 קלוריות לכולם תקפה פה?

אתה לא יכול לדבר בקלוריות ברמת הכלל אלה בכול מקרה לגופו.

אם תחזור כמה הודעות ליפני תראה שהיתייחסתי למספרים שעלו כאן, זאת אומרת שתי אפשרויות: 5000 ו- +200 מההוצאה היומית (שהיא לא ההוצאה היומית אחרי הכל).
כל מיקרה לגופו, נכון, reshos123 הסביר יפה את העיניין של ה- 5000.

אתה חושב שיש הבדל בהתאוששות בין 1000 ל2000 קלוריות?
וחוץ מי זה למה להגיע למצב שצריך להוריד? התקופה של החיטוב זה לא בזבוז זמן?
אתה יכול להתקדם בלי להעלות יותר מידי באחוזי שומן.
אם אתה בפלוס קלורי של 2000 קלורי זה פלוס של 14000 קלוריות בשבוע, בוא נגיד שזה קילו וחצי שומן+-, אתה עולה 6 קילו שומן בחודש! זה נראה לך סביר?

שוב
גם בעליה של געשירית גרם שריר אתה תעלה בכמות של שומן, שלצורך העניין העליה בשומן היא גדולה יותר מהעליה בשריר תמיד.

לאותו מתאמן הממוצע שכתבתי בהודעה אחרי העריכה, כדי להיות בפלוס קלורי של 2000 קלוריות, להערכתי ולדעתי הוא יעמוד על משהו כמו 5500 קלוריות. באיזור.
רוב האנשים לא יושבים בקורסא וקוראים לכלב שיבוא לגרד בגב. צריך לצרוך המון המון קלוריות רק כדי להיות even.

בסדר, לא אמרתי תפריט קבוע. איך אתה מגיע ביום רגיל ל10000 קלוריות?

אמממ אני מיקרה די מיוחד, אני אוכל 12-14 משולשים פיצה, לא תמיד אבל קורה.
3-2לאפות שווארמה, גם לא תמיד כבר יצא לי לגמור כמה פעמים לגמור במכה ככר לחם שלם, לא לבד כמובן. בקיצור יש תאבון. 😉

העניין שאנשים לפעמים מסתכלים על הבטן וואו חזיז ורעם מה קרה
עדיף לגדול ולנצל עד הסוף תפוטנציאל ותעליה האפשרית ורק אז להתחיל לחשוב על המראה

חוץ מזה tomer, אל תשכח אתה בטח בצבא או לפני גיוס ולא מסתובב ומתרוצץ כל היום
יש אנשים שעובדים לומדים הולכים מפה לשם לשם לפה מסיימים תיום מאוחר אחרי שכל היום הם היו בתיזוז אחד גדול
זה גם מתיש וזה גם גורם להרבה בזבוז של אנרגיה, שאותה צריך להשלים
אז כשאתה שומע 2389748923472389479238 קלוריות, לפעמים זה מסיבה כלשהי.

בן אדם שחוזר מהעבודה כל יום ב8 והוא לא איזה מנהל שיושב רגל על רגל, ואחר כך רוצה להתאמן, ולא כמו כוסית, צריך לצרוך ים של קלוריות, אין מה לעשות

אני לא מדבר על ילדי .... שהפעילות היחידה שלהם ביום יום היא לשחק בקלפים של יוגי הו...

אמממ אני מיקרה די מיוחד, אני אוכל 12-14 משולשים פיצה, לא תמיד אבל קורה.
3-2לאפות שווארמה, גם לא תמיד כבר יצא לי לגמור כמה פעמים לגמור במכה ככר לחם שלם, לא לבד כמובן. בקיצור יש תאבון. 😉

עם אוכל "בריאותי" 10K קלוריות זה משהו שהוא בגדר הבלתי אפשרי אם אתה ניזון אך ורק מאוכל מוצק.
חוץ מזה גם 2-3 לאפות ו14 משולשי פיצה זה לא 10K... [הפיצה זה 3000 בערך, כל לאפה 1200]

עם אוכל "בריאותי" 10K קלוריות זה משהו שהוא בגדר הבלתי אפשרי אם אתה ניזון אך ורק מאוכל מוצק.

במקרה או לא גם על זה ריפטו דיבר
אתה פשוט לא יכול לבנות את התפריט שלך רק על אוכל "בריאותי"
איך הוא מנסח את התשובה ל"בעיה הזאת": "כל עוד אתה מתאמן אתה יכול שטויות"
תשובה מקובלת לגמרי.

וגם אחרי כל זה זה קצת בעיה, ויש הרבה אנשים שנעזרים בבלנדרים למינהם.

יש גם מספיק באדיבילדרים שדופקים סטייקים ואוכלים קרטונים של סופגניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית