הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

תבוא לקבל נסיון ולהציב תוצאה התחלתית
גם התחרות האחרונה שלי לא הייתי בשיא מלבד דדליפט
אבל זה איפשר לי לקבוע נקודת התחלה
אתה צודק יש בזה משהו..

אימון B
Squat 100KG 3x5
Press 50KG 3x5
Weighted pullups 10KG 3x5

נערך לאחרונה:
אימון A
Squat 105KG 3x5
Bench press 75KG 1x5
באתי חלש ועייף לאימון, ועוד הלך לי הפלאפון והמוזיקה איתו. הסקוואט היה כבד :/

אימון B
היה לי 40 דקות להתאמן אז עשיתי הכל במהירות
Squat 110KG 1x5
Sumo deadlift 160KG 1x1
בסט האחרון של הסקוואט הרגשתי תחושה כזאת שאין לי דם/נמלים בצד ימין באיזור ההיפ/המסטרינג, משהו מאוד מוזר שליווה אותי מתחילת הדדליפט ועד סופו ובגלל זה הסתפקתי רק בסינגל.. זה לא בצד של הפציעה אבל אין לי מושג מה זה ולמה זה קרה ואני מקווה שזה יעבור עד אימון הבא.

השלמת אימון B
Bench press with out stop 80KG 3x5
עשיתי לחיצה די בילדרית. לצערי עד היום לא הרגשתי שיפור כלשהוא מהלג דרייב וניסיתי הרבה טכניקות למינהם.
Squat 80KG 3x5
עוד מהאימון הקודם התחיל להתפתח לי שוב רגישות במקום הפציעה, כאב של דומס. פיריפורמיס סינדרום זה כאב שנוצר מהיפרטרופיה בשריר וכתוצאה מכך יש לחץ על העצב שמתחתיו. זה אומר שככל שאני אתקדם במשקלי עבודה והגוף יתחזק ככה הפציעה תחזור בעצם 🫤

השלמת אימון B
Bench press with out stop 80KG 3x5
עשיתי לחיצה די בילדרית. לצערי עד היום לא הרגשתי שיפור כלשהוא מהלג דרייב וניסיתי הרבה טכניקות למינהם.
Squat 80KG 3x5
עוד מהאימון הקודם התחיל להתפתח לי שוב רגישות במקום הפציעה, כאב של דומס. פיריפורמיס סינדרום זה כאב שנוצר מהיפרטרופיה בשריר וכתוצאה מכך יש לחץ על העצב שמתחתיו. זה אומר שככל שאני אתקדם במשקלי עבודה והגוף יתחזק ככה הפציעה תחזור בעצם 🫤
איזה שטות... בחייאת
פיריפורמיס זה שימוש יתר של השריר, אם יש לך כאב רק באזור הזה, אין שום היפרטרופיה ושום לחץ על שום מערכת עצבית. אם היה, כל האגן שלך וכל הרגל הייתה כואבת (המערכת העצבית של הגב תחתון היא עצומה, ונגיעה בכל אזור תוביל להתפשטות של אותות לאורך כל המערכת, מהגב ועד הכף רגל)
קח כדור לאקרוס קשה ותתגלגל, תמצא כמה מתיחות לפיריפורמיס והכל יעבור. תקרא על תערו של אוקאם.
דרך אגב, התחזקות של כלל השרירים באגן תגרום לשימוש פוחת בפיריפורמיס...אהא...

כל הזמן שבין לבין אני עושה אימוני בלאי עם דמבלים אז אני לא טורח לעדכן בכלל.
אימון A
Squat 110kg 1x5, 120kg 1x5
Bench press 82.5kg 1x4
Sumo deadlift 150kg 1x5

אימון B
הגיע האסולט שהזמנתי, אחלה פריווארקהאוט ולא עושה לי תופעות לוואי (חוץ מגזים מסריחים 😅) כמו הNO EXPLODE
Squat 120KG 1x5, 140KG 1x3
התאמנתי עם חברים וכל הרעל שהיה לי, אמרתי שאני מנסה היום משקל כבד לכיף ועשיתי עם חגורה. אימון הבא יהיה 125 קילו סקוואט ל5 עם חגורה.
Press 55KG 4x1
Deadlift lockouts 140KG 1x5

אימון מאוד כיף!

אימון A
Squat 125KG 1x5
Bench press with stop 85KG 1x1

1. הפרי ווארקהאוטים האלו רק הורסים לי את האימונים, חשבתי שזה הN.O EXPLODE אבל מסתבר שגם באסולט יש מרכיב שגורם לבטן שלי להשתגע ולהוציא מהגוף שלי את כל האנרגיות. זאת הסיבה העיקרית שהאימון שלי נראה ככה.
2. הפציעה חזרה. אחרי כמעט שנה וחצי הגיע הזמן לעלות את הטיפול רמה אחת מעל וללכת לרופא ספורט מקצועי. אני חוזר לסקוואטים קלים.

אימון B
Squat 80kg 3x5
Press 55kg 1x5
Sumo deadlift 150kg 1x5
בלי לאכול יותר מדי על הבוקר, ובלי תוספים כי טבעי זה הכי עחי.

נמצא בווינגייט לאיזה 3 שבועות, לפחות אפשר להתאמן כמו שצריך יחסית.
אימון A
Squat 87.5kg 3x5
Bench press with stop 82.5kg 3x3
Sumo deadlift 133kg 1x5

אימון B
Squat 90kg 3x5
Press 54kg 1x5
Powerclean 76.5kg 3x3

אימון A
היום עשיתי הכל כמו שצריך וזה השתלם לי. שעתיים לפני האימון אכלתי קצת פחמימות, 20 דקות לפני לקחתי קפאין טהור (200 מ"ג) ולא היו לי שום בעיות בבטן, לא היה אטרף מטורף בגוף אבל לא הוא לא הרגיש לי עייף וכבד שזה כבר משהו טוב.

Squat 100KG * 5-5-8
עשיתי עיסוי עם הכדור לפני כל סט בדיוק בנקודה שהייתי צריך וזה עושה את העבודה לבנתיים (שום דבר עוד לא בטוח עם הפציעה הזאת) היה קל סט אחרון אז עשיתי 8
Bench press with stop 80KG 5-4-4
צריך ריסט.
Half sumo deadlift 160KG 1x5
הדובדבן שבקצפת! היה לא קשה ולמרות ש2 החזרות האחרונות היו טיפה מכוערות יותר אני ממש מבסוט!

אימון A
Squat 105kg 3x5
Bench press 72kg 1x5
(עברתי ל5*5 בבנץ פרס)
Pullups 13.5kg 2x5

אימון B
Squat 75kg 3x3
סקוואט התאוששות
Press 55kg 1x4
נכשלתי חמישי,
Half sumo deadlift 164kg 1x5
בדדליפט הטווח תנועה היה טיפה קצר יותר כי שמתי מדרגות מתחת למשקולות הנמוכות בווינגייט (כל פלטה 11.3 קילו) אבל העיקר שהצלחתי אחלה של משקל ולא היה קשה מדי.

יום חמישי המכון לא היה פתוח למטרת אימונים, אז עשיתי במהירות בנץ של שלשה ושמינייה, ואז פאוורקלין. יום שישי עשיתי ספרינטים אנאירובים וכל הרגליים והבטן שלי נתפסו.. עכשיו הקטע שגם הפיריפורמיס של הפציעה נתפסו לי! בקטע שאם הייתי מותח בצד ימין לא הייתי מרגיש כלום ולעומת זאת צד שמאל הייתי מרגיש כאב של מתיחה.. לי כבר נשבר מכל זה, אני צריך לראות פיזיוטרפיסט מקצועי אבל כרגע המקצועי ביותר שמצאתי קצת רחוק ואין לי דרך מעשית להגיע אליו בזמן שאני בבסיס.. לעומת זאת יש אחד באיזור שלי שאולי יעלה על משהו אז אני אתן לזה צ׳אנס.
אימון A
Squat 110kg 1x5
Bench press 76kg 1x5
Weighted pullups 15kg 3x5
Dips 10kg 1x5, 12kg 1x5, 16.5kg 1x5

אימון B
Squat 87kg 3x3
Press 60.5kg 1x1
אמרתי אולי שלשה, גם זה היה כבד
Half sumo deadlift 178kg 1x1
בני זונות הוינגיט האלה. אחרי ה133 קילו לחמישייה, עדיין בחימום הם אומרים לכולם לצאת כי יש אימון.. העלתי 45 קילו בשניה ששמעתי את זה ועשיתי סינגל והיה גם דאבל שם אבל הפסקתי כי מההתחלה באתי בראש לסינגל..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית