הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

תרגיש טוב הכי חשוב 😃 עם איזה קריאטין השתמשת עד כה.?

דיימטייז.. ותודה

יש לי חום (לקחתי איזה מיליון כדורים ולא עזר כלום) וכואב לי הגרון בצורה כרונית, כנראה זיהום.. בקושי אכלתי. מחר אני לא מתאמן

הפתעה!
הכאב גרון עבר כמעט ולגמרי, ישנתי איזה 7 שעות אז אמרתי יאללה נלך להתאמן, גם ככה התאוששות
סקוואט קל 120 קילו 3X3
בנצ' פרס 80 קילו 5X2
מתח עם 10 קילו 5X3
באתי עם מלא אנרגיה אבל הבנצ' הרגיש יחסית כבד..
ובפעם האחרונה שנשקלתי לפני תחילת אימון הייתי 84.8 והיום שנשקלתי הייתי 80.8 😵

מישהו שם עליי עין הרע בדוק..
סקוואט: 80x5,100x5,120x5,140x3,165xf
איך שסיימתי את ה120 כל הארבע ראשי שלי התחיל להתפוצץ לי מכאבים ובקושי הצלחתי לסגור 5 ב140..
פרס: 40x5,57.5x5
אמרתי שעם הכאבים ברגליים אין סיכוי לעשות דדליפט.. נעשה פשיטות גוף.. עשיתי עם איזה 25 קילו וזה היה קל מדי ולא היה לי איך לעשות עוד משקל.. בסוף החלטתי כן לעשות..
דדליפט: 100x5,120x5,140x3,160x3
היה קל לעשות 3 אבל לא היו לי עוד כוחות להמשיך.. כרגיל כשלא הולך בסקוואט הולך בדדליפט

חחח תחליף מזוזות ! ברצינות תבדוק אם אתה עושה הכל נכון מבחינת התאוששות וגם אם כן יש ימים רעים זה קורה לכולם !

חחח תחליף מזוזות ! ברצינות תבדוק אם אתה עושה הכל נכון מבחינת התאוששות וגם אם כן יש ימים רעים זה קורה לכולם !

חח זה כבר לא קשור להתאוששות.. המחלה דפקה לי את כל ההתקדמות.. לא התאמנתי ונתפסו לי השרירים כמו אחד שלא מתאמן

התקופה הגרועה ממשיכה..
נשקלתי היום משקל בוקר.. 80 קילו
ירדתי 3-4 קילו בערך
סקוואט נפח: 145 קילו 5X2
סט ראשון זייפתי ממש בטכניקה, הרגיש לי כבד רצח.. הסט הכי גרוע שהיה לי עד היום. סט שני קצת יותר טוב, חזרה חמישית כשל והתגברתי עליו..
באתי לעשות סט שלישי והרגשתי כל כך עייף שפשוט לא נכנסתי לזה
בנצ' פרס 80 קילו 5X5
מתח 12.5 קילו 5X3

אני אעשה ריסט ל160 קילו בעצימות נראלי

התקופה הגרועה ממשיכה..
נשקלתי היום משקל בוקר.. 80 קילו
ירדתי 3-4 קילו בערך
סקוואט נפח: 145 קילו 5X2
סט ראשון זייפתי ממש בטכניקה, הרגיש לי כבד רצח.. הסט הכי גרוע שהיה לי עד היום. סט שני קצת יותר טוב, חזרה חמישית כשל והתגברתי עליו..
באתי לעשות סט שלישי והרגשתי כל כך עייף שפשוט לא נכנסתי לזה
בנצ' פרס 80 קילו 5X5
מתח 12.5 קילו 5X3

אני אעשה ריסט ל160 קילו בעצימות נראלי

למה שלא פשוט תתחיל לאכול?

למה שלא פשוט תתחיל לאכול?

אני כן אוכל אבל בכל זאת ירידה של 4 קילו.. אי אפשר להמשיך עם אותם המשקלים שהייתי יכול לעשות כששקלתי 84. בגלל זה עושים ריסט וחוזרים למשקלים ולמשקל גוף.

הלכתי להתאמן גם היום כי לא רציתי ללכת להתאמן בשישי וגם ככה הנפח בראשון היה די בדיחה
אימון התאוששות:
סקוואט קל 120 קילו 3X3
פרס קל 52.5 קילו 5X2
פטישים 17.5 קילו כל יד 10X2

אחרי הסקוואט אני מרגיש תפוס/מוגבל בצורה מוזרה, במיוחד בקטע שאני מוציא את הברכיים לצדדים, אני מרגיש את השריר שמעל הברך תפוס כזה..

שים בנגיי לי זה מאוד עוזר [האדום]
זה לא תפוס בצורה כזאת.. זה משהו מאוד מוזר שבא לי אחרי המחלה, כנראה שבגלל שלא התאמנתי הגוף איבד את המומנטום ועכשיו צריך להחזיר אותו.
אני מפחד להשים 160 בחמישי ולא להצליח, כדאי ללכת על 155? או אפילו 150 כי עובדה שהגעתי לכשל ב145 בסט השני..

זה לא תפוס בצורה כזאת.. זה משהו מאוד מוזר שבא לי אחרי המחלה, כנראה שבגלל שלא התאמנתי הגוף איבד את המומנטום ועכשיו צריך להחזיר אותו.
אני מפחד להשים 160 בחמישי ולא להצליח, כדאי ללכת על 155? או אפילו 150 כי עובדה שהגעתי לכשל ב145 בסט השני..
לדעתי לך על 155 אין מה למהר ! מקסימום ילך קל שבוע הבא לך על 160

לא יודע מה הולך פה.. הסקוואט התקלקל לי למרות שעלתי בחזרה לאיזה 82..
אימון עצימות:
סקוואט 80x5,100x5,120x5,140x3,155xf
בנצ' פרס 95x1xf
דדליפט 165x3 היה קל מאוד ויכלתי גם 4 אבל עם טכניקה גרועה.
אני באמת לא יודע מה לעשות.. נעשה ריסט ל140 סקוואט לסט אחד כי זה מה שהצלחתי.

אבל שבוע הבא אני לא אתאמן לפי טקסס ואעשה סקוואט של 120 ל5 כל אימון כי יש לי מבחן ספרינטים בשופטים (כדורגל) ולא באלי שברי מאמץ וכו' וצריך להתאמן על זה

אפילו לאימון התאוששות זה היה אימון גרוע..
אכלתי גרוע ישנתי יותר מדי (שזה גם גרוע)
סקוואט קל 120 קילו 5X1
התבלבלתי עם הבנצ' והפרס, התחלתי לעשות בנצ' פרס ואחרי סט אחד של נפח עברתי לפרס
בנצ' פרס 82.5 קילו 5X1
פרס 55 קילו 4X2
מתח ללא משקל 5X1
נח קצת ויוצא לרוץ

אפילו לאימון התאוששות זה היה אימון גרוע..
אכלתי גרוע ישנתי יותר מדי (שזה גם גרוע)
סקוואט קל 120 קילו 5X1
התבלבלתי עם הבנצ' והפרס, התחלתי לעשות בנצ' פרס ואחרי סט אחד של נפח עברתי לפרס
בנצ' פרס 82.5 קילו 5X1
פרס 55 קילו 4X2
מתח ללא משקל 5X1
נח קצת ויוצא לרוץ
למה זה גרוע ?

אימון התאוששות
סקוואט קל 120 קילו 5X1
פרס קל 55 קילו 5X2
פאוורקלין 70 קילו 3X1
היה אימון נחמד, יצאתי אחרי זה לספרינטים. יום חמישי לא יהיה אימון בגלל שבאותו היום יש את המבחן אבל אז לפחות אני מסיים עם זה וחוזר לנפח בראשון

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית