- פותח/ת השרשור
תרגיש טוב הכי חשוב 😃 עם איזה קריאטין השתמשת עד כה.?
דיימטייז.. ותודה
יש לי חום (לקחתי איזה מיליון כדורים ולא עזר כלום) וכואב לי הגרון בצורה כרונית, כנראה זיהום.. בקושי אכלתי. מחר אני לא מתאמן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרגיש טוב הכי חשוב 😃 עם איזה קריאטין השתמשת עד כה.?
תרגיש טוב !דיימטייז.. ותודה
יש לי חום (לקחתי איזה מיליון כדורים ולא עזר כלום) וכואב לי הגרון בצורה כרונית, כנראה זיהום.. בקושי אכלתי. מחר אני לא מתאמן
תודה אחי.. מקווה שאני אהיה בריא עד יום חמישי.תרגיש טוב !
חחח תחליף מזוזות ! ברצינות תבדוק אם אתה עושה הכל נכון מבחינת התאוששות וגם אם כן יש ימים רעים זה קורה לכולם !
התקופה הגרועה ממשיכה..
נשקלתי היום משקל בוקר.. 80 קילו
ירדתי 3-4 קילו בערך
סקוואט נפח: 145 קילו 5X2
סט ראשון זייפתי ממש בטכניקה, הרגיש לי כבד רצח.. הסט הכי גרוע שהיה לי עד היום. סט שני קצת יותר טוב, חזרה חמישית כשל והתגברתי עליו..
באתי לעשות סט שלישי והרגשתי כל כך עייף שפשוט לא נכנסתי לזה
בנצ' פרס 80 קילו 5X5
מתח 12.5 קילו 5X3
אני אעשה ריסט ל160 קילו בעצימות נראלי
למה שלא פשוט תתחיל לאכול?
זה לא תפוס בצורה כזאת.. זה משהו מאוד מוזר שבא לי אחרי המחלה, כנראה שבגלל שלא התאמנתי הגוף איבד את המומנטום ועכשיו צריך להחזיר אותו.שים בנגיי לי זה מאוד עוזר [האדום]
לדעתי לך על 155 אין מה למהר ! מקסימום ילך קל שבוע הבא לך על 160זה לא תפוס בצורה כזאת.. זה משהו מאוד מוזר שבא לי אחרי המחלה, כנראה שבגלל שלא התאמנתי הגוף איבד את המומנטום ועכשיו צריך להחזיר אותו.
אני מפחד להשים 160 בחמישי ולא להצליח, כדאי ללכת על 155? או אפילו 150 כי עובדה שהגעתי לכשל ב145 בסט השני..
לדעתי לך על 155 אין מה למהר ! מקסימום ילך קל שבוע הבא לך על 160
למה זה גרוע ?אפילו לאימון התאוששות זה היה אימון גרוע..
אכלתי גרוע ישנתי יותר מדי (שזה גם גרוע)
סקוואט קל 120 קילו 5X1
התבלבלתי עם הבנצ' והפרס, התחלתי לעשות בנצ' פרס ואחרי סט אחד של נפח עברתי לפרס
בנצ' פרס 82.5 קילו 5X1
פרס 55 קילו 4X2
מתח ללא משקל 5X1
נח קצת ויוצא לרוץ
למה זה גרוע ?