עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי חיטוב (ירדתי 5 קילו) ועשיתי ריסט מ90 ל75.. בנתיים הולך טוב וקלמה נסגר עם הבנ׳ץ? למה אתה תקוע עליו יותר מדי זמן?
אימון A
Deadlift 162.5 x F
Press 50K 5X5
Deeps 5x3 10K
סה"כ לא ככ מרוצה מהאימון בגלל הדדליפט. אני מנסה להתקדם במשקלי עבודה בלי לעלות במשקל גוף (כי אני רואה כאלו שעושים 170 קילו לחמשייה על 70 קילו, אז למה אני לא יכול?) וזה לא עובד. זה יכול להיות או בגלל שאני לא "בתקופת דדליפט" טובה או שזה בגלל האוכל.. אני לא יודע מה לעשות.
אתה עושה משהו לא נכון ! לדעתי זה נטו התפריט תפסיק לאכול ג׳אנק בכלל , תאכל איכותי לא זבל.אימון A
Deadlift 162.5 x F
Press 50K 5X5
Deeps 5x3 10K
סה"כ לא ככ מרוצה מהאימון בגלל הדדליפט. אני מנסה להתקדם במשקלי עבודה בלי לעלות במשקל גוף (כי אני רואה כאלו שעושים 170 קילו לחמשייה על 70 קילו, אז למה אני לא יכול?) וזה לא עובד. זה יכול להיות או בגלל שאני לא "בתקופת דדליפט" טובה או שזה בגלל האוכל.. אני לא יודע מה לעשות.
חיטוב זה לבטח לא מה שצריך כאן. חיטוב נועד לכאלו שמפריע להם שהם על אחוז שומן גבוה.. לא לי. (בטח לא שאחרי שאיבדתי הרבה כוח מהשטות הזאת ואני מתחרט על הבזבוז זמן הזה, בינינו)חסרה לך הרבה סבלנות, קודם כל תפסיק לאכול שטויות. פיצה זה לא אוכל לחיטוב ולא למסה מבוקרת ולא לשום דבר. בלי פיצה ובורקס!!!
דבר שני קודם תעשה חיטוב (כמו שצריך , ולא כמו לייצן ) איזה חודשיים שלושה . תנוח קצת מהעצימות של האימונים. ואז תתחיל שוב מסה מבוקרת והכל יהיה טוב.
אתה עושה משהו לא נכון ! לדעתי זה נטו התפריט תפסיק לאכול ג׳אנק בכלל , תאכל איכותי לא זבל.
אני במסה הזאת הולך על שיטה (בהמלצה של רן) מקסימום חלבון ופחמימה מינימום שומן עובד עליי מעל ומעבר.
בוא נסכים שהג'אנק פעם בשבוע הזה, זה לא מה שמונע ממני לעלות במשקלי עבודה.. נכון?אני עליתי עד עכשיו 10 קילו ואני 13 אחוז שומן שהתחלתי עם 11 בערך
ג׳אנק פעם בשבוע לדעתי יותר מדי , אבל איך שאתה רוצה
בהצלחה.
האממ יכול להיות, שמע, סה"כ אני לא עולה במשקל.. אני כבר שבועיים על 82 קילו ולא יורד ולא עולה (כמו שאני רוצה) אבל לדוגמא בבנצ' אני כן מתקדם (אומנם לא הגעתי לשיא אבל משקלים שיחסית קרובים אליו מרגישים לי פתאום יחסית קלים)היית יכול להתקדם עוד בדדליפט בלינארית אני מכיר הרבה אנשים שהגיעו איתה ל200 אני כרגע בה למשל על180 ויש לי עוד למשוך אותה בדוק
הכל עניין של תזונה שינה והשקעה כנראה משהו אצלך לקוי
תכבד עם השם של השיר 😃תודה פדררון
לא הייתי בחיים שלי בכזה אטרף בגלל שגיליתי שיר חדש! סיימתי את האימון תוך 45 דקות בלי לנוח בכלל. ההזמנה של הג'אק הגיעה אבל אני לא אשתמש בו בנתיים, רק כשאני ארצה להתאבד מהאימונים.
סקוואט: 70x5,90x5,110x5,132.5x5 לא הרגשתי שעשיתי היום סקוואט למרות שכל הסטים היו אחד אחרי השני
בנצ' פרס: 40x5,60x5,82.5x5 גם כן היה קל מאוד
דדליפט: 90x5,110x5,130x5,155x2 גם כן קל, לא הרגשתי מסופק מ2 חזרות אבל ככה התוכנית בנויה.
לפי מה שאני מספר פה זה נשמע כאילו כבר לקחתי את הג'אק אבל קצת אטרף יכול לעשות את אותה העבודה 😃
תכבד עם השם של השיר 😃
וכל הכבוד אחי.