Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

Deadlift 157K 5X1
BP 82K 5X1
Pullups 17.5K 5X3
סה"כ אימון מאוד מהנה, כיף להתחיל מהדדליפט וזה מרגיש כאילו יש לי הרבה לאן להתקדם, סוף סוף אחרי שהייתי תקוע בכל מני תרגילים אחרים.

אימון התאוששות
Deadlift 120k 5X2
Press 55K 4x2
Squat 80K 5X1
Deeps 5K 5X3 (רק התחלתי)
HIIT 100m X4

Deadlift 160K 3x1
BP 85K 3X1
72K 8X1
Pullups 20K 3-3-2
המתח עם המשקל היה מאוד כבד, וקשה כי הרוחב הגבי היה תפוס, במיוחד אחרי הדדליפט ששיניתי בו קצת את הטכניקה ועכשיו אני מרגיש את הרוחב הגבי הרבה יותר חזק. סה"כ אימון מעולה

אימון A
Deadlift 160K 4X1
כל חזרה ממש השקעתי בלדחוף את המשקל עם הרגליים (יחסית חדש לי האמת) ואחרי החזרה הרביעית התאומים והכפות רגליים "שרפו" והיה קשה למשוך את החמישי.. עם הזמן הגוף יתרגל.
BP 85K 5X1 קל מאוד
PULLUPS 20K 5-4-4
מתחיל להיות כבד.. חושב להתחיל רוטציה של מקבילים ומתח (מתח-מקבילים-מתח מקבילים-מתח-מקבילים)
החל משבוע הבא

נערך לאחרונה:
אימון B (לא יום מי יודע מה לאימון)

Squat 140K 3x1
היה כבד אחרי שהרבה זמן לא בצעתי סקוואט כמו שצריך..

Press 50K 5x1
Deadlift 120K 5x1
Deeps 7.5K 5X3
HIITS 100MX6

אימון C
Deadlift 162K 3X1
Bench press 87K 3X1
72K 8X1
Pullups 20K 2X3
היה די כבד המתח..

אימון A
Deadlift 162.5 x F
Press 50K 5X5
Deeps 5x3 10K

סה"כ לא ככ מרוצה מהאימון בגלל הדדליפט. אני מנסה להתקדם במשקלי עבודה בלי לעלות במשקל גוף (כי אני רואה כאלו שעושים 170 קילו לחמשייה על 70 קילו, אז למה אני לא יכול?) וזה לא עובד. זה יכול להיות או בגלל שאני לא "בתקופת דדליפט" טובה או שזה בגלל האוכל.. אני לא יודע מה לעשות.

אימון A
Deadlift 162.5 x F
Press 50K 5X5
Deeps 5x3 10K

סה"כ לא ככ מרוצה מהאימון בגלל הדדליפט. אני מנסה להתקדם במשקלי עבודה בלי לעלות במשקל גוף (כי אני רואה כאלו שעושים 170 קילו לחמשייה על 70 קילו, אז למה אני לא יכול?) וזה לא עובד. זה יכול להיות או בגלל שאני לא "בתקופת דדליפט" טובה או שזה בגלל האוכל.. אני לא יודע מה לעשות.

חסרה לך הרבה סבלנות, קודם כל תפסיק לאכול שטויות. פיצה זה לא אוכל לחיטוב ולא למסה מבוקרת ולא לשום דבר. בלי פיצה ובורקס!!!
דבר שני קודם תעשה חיטוב (כמו שצריך , ולא כמו לייצן ) איזה חודשיים שלושה . תנוח קצת מהעצימות של האימונים. ואז תתחיל שוב מסה מבוקרת והכל יהיה טוב.

אימון A
Deadlift 162.5 x F
Press 50K 5X5
Deeps 5x3 10K

אתה עושה משהו לא נכון ! לדעתי זה נטו התפריט תפסיק לאכול ג׳אנק בכלל , תאכל איכותי לא זבל.
אני במסה הזאת הולך על שיטה (בהמלצה של רן) מקסימום חלבון ופחמימה מינימום שומן עובד עליי מעל ומעבר.

חסרה לך הרבה סבלנות, קודם כל תפסיק לאכול שטויות. פיצה זה לא אוכל לחיטוב ולא למסה מבוקרת ולא לשום דבר. בלי פיצה ובורקס!!!
דבר שני קודם תעשה חיטוב (כמו שצריך , ולא כמו לייצן ) איזה חודשיים שלושה . תנוח קצת מהעצימות של האימונים. ואז תתחיל שוב מסה מבוקרת והכל יהיה טוב.
חיטוב זה לבטח לא מה שצריך כאן. חיטוב נועד לכאלו שמפריע להם שהם על אחוז שומן גבוה.. לא לי. (בטח לא שאחרי שאיבדתי הרבה כוח מהשטות הזאת ואני מתחרט על הבזבוז זמן הזה, בינינו)

אתה עושה משהו לא נכון ! לדעתי זה נטו התפריט תפסיק לאכול ג׳אנק בכלל , תאכל איכותי לא זבל.
אני במסה הזאת הולך על שיטה (בהמלצה של רן) מקסימום חלבון ופחמימה מינימום שומן עובד עליי מעל ומעבר.

כמה כבר ג'אנק אני אוכל.. פעם פעמיים בשבוע. הבעיה היא לא האיכות אלא הכמות.. ושומן זה דבר חיוני וזה לא שיעלה אותך באחוז שומן.. פחמימה כן. מה שבטוח.. אני צריך יותר חלבונים ופחמימות.

אני עליתי עד עכשיו 10 קילו ואני 13 אחוז שומן שהתחלתי עם 11 בערך
ג׳אנק פעם בשבוע לדעתי יותר מדי , אבל איך שאתה רוצה
בהצלחה.

אני עליתי עד עכשיו 10 קילו ואני 13 אחוז שומן שהתחלתי עם 11 בערך
ג׳אנק פעם בשבוע לדעתי יותר מדי , אבל איך שאתה רוצה
בהצלחה.
בוא נסכים שהג'אנק פעם בשבוע הזה, זה לא מה שמונע ממני לעלות במשקלי עבודה.. נכון?
אחוזי שומן - פחות קריטיים, הרי באימונים האלו שנחשבים לאינטרוולים גם ככה יש האצה מטורפת של שריפת השומן בגוף בלי קשר למאזן הקלורי, וביום שלישי אני משלב ספרינטים גם אז אין ככ מה לדאוג לזה.
מה שכן, אני שם לב שאני מכניס ביום רק איזה 90-100 גרם חלבון.. הגיע הזמן לעלות את הרף.

אימון B
Lb squat 142.5K 5X1
Bench press 80K 5X2
Pullups 12.5K 5X2
HIIT 100MX6

עלתה לי השערה קצת יותר הגיונית לשאלה למה אני לא מצליח להתקדם בדדליפט. התשובה היא כי כנראה 5X5 לא מתאימה למצב שלי ואני צריך קצת נפח כדי להתקדם.. אז החלטתי לעבור בדדליפט למדקאו
אז התוכנית תראה ככה: (כל האחוזים הם ביחס לRM5)
A:
Deadlift 5X4 80%
Bench press 5X4 80% / Press 5X5 80%
Pullups 5x3 100% / Deeps 5X3 100%

B:
Squat 5x1 90%
Press 5X2 80% / Bench press 5X2 80%
Deeps 5X2 60% / Pull ups 5X2 60%
HIIT 100MX6

C:
Deadlift 5X1 100%
Bench press 5X1 100% / Press 5X1 100%
Pullups 3x3 100% (of RM3) / Deeps 5X3 100%

נערך לאחרונה:
אימון C
Deadlift 150K 5X1
די קל
Press 55K 5X1
pullups 15K 5X3

היית יכול להתקדם עוד בדדליפט בלינארית אני מכיר הרבה אנשים שהגיעו איתה ל200 אני כרגע בה למשל על180 ויש לי עוד למשוך אותה בדוק
הכל עניין של תזונה שינה והשקעה כנראה משהו אצלך לקוי

היית יכול להתקדם עוד בדדליפט בלינארית אני מכיר הרבה אנשים שהגיעו איתה ל200 אני כרגע בה למשל על180 ויש לי עוד למשוך אותה בדוק
הכל עניין של תזונה שינה והשקעה כנראה משהו אצלך לקוי
האממ יכול להיות, שמע, סה"כ אני לא עולה במשקל.. אני כבר שבועיים על 82 קילו ולא יורד ולא עולה (כמו שאני רוצה) אבל לדוגמא בבנצ' אני כן מתקדם (אומנם לא הגעתי לשיא אבל משקלים שיחסית קרובים אליו מרגישים לי פתאום יחסית קלים)
והשיא של ה180 קילו לסינגל היה על 80 קילו משקל גוף. אגב, יש עוד משהו שהוא פסיכולוגי מאוד אבל זה תמיד משפיע.. הפלטות של ה20 איכשהו קלות לי יותר מה25.. (גם בשיא עשיתי רק כחולות)
בכל מקרה נשאר לחכות ולראות מה יהיה עם הנפח

תודה פדררון

לא הייתי בחיים שלי בכזה אטרף בגלל שגיליתי שיר חדש! סיימתי את האימון תוך 45 דקות בלי לנוח בכלל. ההזמנה של הג'אק הגיעה אבל אני לא אשתמש בו בנתיים, רק כשאני ארצה להתאבד מהאימונים.

סקוואט: 70x5,90x5,110x5,132.5x5 לא הרגשתי שעשיתי היום סקוואט למרות שכל הסטים היו אחד אחרי השני
בנצ' פרס: 40x5,60x5,82.5x5 גם כן היה קל מאוד
דדליפט: 90x5,110x5,130x5,155x2 גם כן קל, לא הרגשתי מסופק מ2 חזרות אבל ככה התוכנית בנויה.

לפי מה שאני מספר פה זה נשמע כאילו כבר לקחתי את הג'אק אבל קצת אטרף יכול לעשות את אותה העבודה 😃
תכבד עם השם של השיר 😃
וכל הכבוד אחי.

תכבד עם השם של השיר 😃
וכל הכבוד אחי.

תודה גבר.. זה היה Its not too late של Three days grace..

אימון A
Speed set Deadlifts 130K 5X4
פשוט מטורף, בלי מגנזיום וחגורה (בכוונה) נחתי בין סט לסט דקה~2 דקות (ככל שזה הפך להיות יותר קשה ככה שהייתי יותר בסט אפ)
לא הרגשתי את האמות, הגב נתפס לי.. בקושי עמדי.. וכל מה שיפה זה שזה קרה רק בסוף 4 הסטים. במהלך התרגיל היה קל מאוד, תענוג של ממש.
Bench press 87.5K 5X1
חמישית די קשה אבל נעלתי. סהכ קל, המקבילים עושים את שלהם.
Pullups 16.25K 5,5,3
השתמשתי בפעם הראשונה בחגורה למתח.. אחלה של דבר. עשיתי את הסטים בלי לנוח הרבה ובגלל זה עשיתי בסוף 3.. סה"כ מרוצה מאוד מהאימון

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית