הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

בקרוב אתחיל להשתמש בכורכום, אעדכן אותך לגבי מצב הדלקת שלי.
בכל מקרה, שמעתי המון מקרי הצלחה עם הכדור.
תנסה, לא עולה הרבה ואין לך מה להפסיד.
לא עולה הרבה?!?! פאקינג 120 שקל ל60 כדור!

אימון B
Bench press 92.5K 4X1, 90K 4X2
וואלה הבנץ' היה טוב מבחינת יציבות והכל, אבל היה לי כבד, אף אחד לא שמר עליי והיו מלא ליצנים.. כבר בחזרה הרביעית בסט הראשון מישהו רץ מההילוכונים עד אליי כדי לעזור לי וזאת לא הפעם הראשונה חחחחח

Hyperextentions 25K 5X1
ניסיתי לפחות לעשות את זה במקום הדדליפט לבנתיים, וגם עכשיו הרגשתי תפציעה!

פשיטות מרפק (אני לא מעז לכתוב את זה באנגלית) 12.5K 8X3 שתי הידיים

Plank With 100K for 24 seconds
סתם ניסיתי לראות כמה שניות אני אחזיק עם זה על הגב, הצלחתי 24 חח

משקל גוף נוכחי - 83 קילו.
אימון B (התבלבלתי בקודם)
Press 57.5K 5,5,4
הצלחתי הכל חוץ מהחזרה האחרונה, בה הגעתי לכשל רק בצד שמאל.. חבל, הייתי קרוב
Pullups 17.5K 5X3
מאוד קל! זה כבר טוב
Deadlift 70K 10X1
הגיע הזמן לחזור אחרי כמה ימים של מתיחות, נתחיל בהדרגה. בדדליפט עצמו הרגשתי ממש ממש בקטנה את האיזור שעדיין לא התרפא לי, בעיקר בחלק הפנימי של התחת לשם המתיחה לא מגיעה..
Plank with 25K for 1.10 min
היה לי משעמם אז אמרתי שנעשה משהו קל יותר מה100 קילו, אפשר להגיד שהחזקתי את זה די בקלות

סה"כ אחלה אימון

יום קדוש!
אומנם באתי עם כאב ראש כי לא אכלתי ושתיתי כלום כל היום, וזה הרס את האימון, אני דווקא שמח מדברים אחרים
אימון C
Squat 90K 5X3
בקושי הרגשתי משהו עם הפציעה, כלומר המתיחות עשו את שלהן, אבל אני לא רוצה לפתוח פה. היה קל
Bench press 92.5K 3X1
כאב ראש, המשקל הרגיש כמו טון, ספוטר שכבר התכונן לעזור, אבל למי זה אכפת שהסקוואט מתחיל לחזור לעצמו
יד אחורית 15K 5X3 ל2 הידיים
והכי חשוב.... הגיעו החולצות שהזמנתי! מבטיח תמונות בקרוב :D
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/68963_10200680962845654_613280788_n.jpg
זאת הראשונה 🥰

נערך לאחרונה:
אימון A
Squat 80K 5X1
אני באמת שכבר מתחיל להתייאש וחושב על פרישה. שכבר חשבתי שהמצב רק משתפר הוא ניהיה גרוע יותר, הדלקת חזרה והמתיחות כבר לא מורגשות. באמת שאני אבוד עצות
bench press 85 5X2
pullups 20k 5X2

אימון B
Press 60K 5-5-4
הוצאתי את העצבים שלי על הפרס, חוסר ריכוז בסט האחרון והוצאתי את הכוח שלי בצורה לא טובה
יד אחורית 15K 5X3
מקבילים ללא משקל 5X3 - לפחות כבר לא כואב לי

התחלתי מתיחות לפיריפומיס עם כדור טניס, לפי מה שקראתי זה אמור לעשות נפלאות אבל בנתיים אני לא מרגיש שום הבדל חח

אימון C
Bench press 82.5K 5X1, 87.5 5X2
Pullups 22K 5X1 (אבל לא היה מי שירים לי את המשקולת אז הרמתי כל פעם מחדש מהריצפה, אני לא מחשיב את זה)
Bent over row 60K 5X2, 70K 5X1
Push press 70K 1X3 (כולל חזרות שליליות)

אין סקוואט? שטן2.
זה בסדר, גם אני פצוע, אני לא מתאמן בכלל.

אין סקוואט? שטן2.
זה בסדר, גם אני פצוע, אני לא מתאמן בכלל.

הייתי משלם עכשיו 1000 שקל בשביל להיות שוב במצב כמו שהייתי כשהרמתי את ה170 קילו.
תכלס זה הולך ככה.. אני נח עכשיו שבועיים ועושה מתיחות עם כדור טניס (משהו דפוק ביותר). בעוד שבועיים מנסה שוב לעשות סקוואט.. אם זה הולך אז מעולה, אם זה לא הולך אני לא עושה יותר סקוואטים ודדליפטים ב4 שנים הקרובות (כי אני גם ככה מתגייס) :(

הייתי משלם עכשיו 1000 שקל בשביל להיות שוב במצב כמו שהייתי כשהרמתי את ה170 קילו.
תכלס זה הולך ככה.. אני נח עכשיו שבועיים ועושה מתיחות עם כדור טניס (משהו דפוק ביותר). בעוד שבועיים מנסה שוב לעשות סקוואט.. אם זה הולך אז מעולה, אם זה לא הולך אני לא עושה יותר סקוואטים ודדליפטים ב4 שנים הקרובות (כי אני גם ככה מתגייס) :(
מתי אתה מתגייס?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית