הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אז אתה לא תחזור לסקוואט ודדליפט בגלל הפציעה או בגלל שבכל מקרה לא תוכל להתאמן בזמן הצבא?
זה תלוי בסדיר שלי וביציאות שלי.. אם אני אעשה יומיות אז הכל יהיה בסדר, אם חמשושים אז זה תלוי בחדר כושר בבסיס שלי.. בכל מקרה יש לי תירונות בהתחלה שבה אני אתאמן אולי פעם בשבועיים (ועל התקופה הזאת אני בונה את ההתאוששות)

עשית י"ג-י"ד/עתודה כלשהי? אני פשוט שם לב שאתה מתגייס קצת "זקן". 😃

אימון B - אימון יום הולדת 🤡
אתמול אכלתי משפחתית שהרסה לי את הבריאות, גם הרגשתי נפיחות בבטן הרבה שעות ולא הצלחתי להרדם, ככה שישנתי 6 וחצי שעות, וגם לא היה לי בכלל תאבון ואכלתי גרוע. משקל גוף 82 קילו.
Press 62.5K 3x1
היה מאוד קשה, גם משקל כבד וגם חוסר אנרגיות
Push Ups 25K 8x1, 50K 4X1
רציתי לראות איך זה מרפקים עם משקל, סה"כ תרגיל נחמד
Pullups 17.5K 5X3
Deeps 7.5K 5X3

מזל טוב יבחור!
ומה יהיה? מתי תלמד לאכול? מגש זה בקטנה :hoel

מזל טוב יבחור!
ומה יהיה? מתי תלמד לאכול? מגש זה בקטנה :hoel
תודה פסיכופט
ומגש זה באמת בקטנה, אבל אני חלוד.. אני כמו המתאגרפים שהתחילו להפסיד בקרבות אז הם הדרדרו לסמים ואלכוהול.. אין סקוואט ודדליפט - אין סיבה לאכול מספיק..
חוץ מזה סיימתי תמגש, אבל הפיצה גרמה לי להיות צמא בטירוף כל הלילה

אימון C
חבריי, נולדי מחדש!
קמתי היום בבוקר בלי טיפה רגישות בעכוז השמאלי. ידעתי שזה מרגיש שונה מבדרך כלל, ניסיתי לעשות סקוואט במקום ולא הרגשתי ולא פיפס קטן של כאב!

Squat 70K 5X3
Bench press 90K 5X1, With stop 95K 1X1
הצלחתי סינגל עם עצירה ולא היה ככ קשה 😃
Deadlift 120K 5X1 היה קללללללללללל! הנה סרטון המחשה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון A
Squat 90K 5X3 - קל מין הסתם
Bench press 92.5K 4X1
באתי להסביר בהתחלה לספוטר מה לעשות, אז הוא אמר לי "כן כן רק אם אתה צורח אני אעזור לך", אני מגיע לחזרה רביעית ואז צעקתי כזה לאא כי חשבתי שהוא בא לגעת, בקיצר איך שהוא שמע את זה הוא עזר.. הוא זכה מין ההפקר :🙁 ניסיתי גם 97.5K לחזרה עם עצירה וזה לא זז בכלל חח

Deadlift 130K 5X1 בלי מגנזיום וחגורה, וגם בלי יותר מדי בעיות 😃

מה שכן, יש "ניצוצות" של הפציעה ברגל אבל לא משהו שמנע ממני להמשיך להרים כבד. אני אמשיך לעבוד עם הכדור

אימון B
Squat 60K 5X1
Press 60K 4X1
Dips 10K 5-8-8
Pullups B/w 8-5

הפציעה חזרה, אני אבוד עצות.. לטעמי אי אפשר להיות פאוורליפטר בלי סקוואט ודדליפט, אז כנראה שאני אעבור לספרינטים (או במילים אחרות.. אני פורש)

;maeq

אל תוותר כל כך מהר.
בכל מקרה תגיע לתחרות, גם כצ1פה.

אימון B
Squat 60K 5X1
Press 60K 4X1
Dips 10K 5-8-8
Pullups B/w 8-5

הפציעה חזרה, אני אבוד עצות.. לטעמי אי אפשר להיות פאוורליפטר בלי סקוואט ודדליפט, אז כנראה שאני אעבור לספרינטים (או במילים אחרות.. אני פורש)

;maeq

ניסיתה את הטיפול התרופתי (כדורים של משהו) הזה שד"ר אדטו הציע לך אז?

אימון C
Bench press 85K 5X3
Press 55K 6X3
Pullups 12K 8X3
התאמנתי בהולמס פלייס.. חרא של חדר כושר, מלא ליצנים והמוטות עבים מדי וזה הורס את האחיזה.

בנתיים אני מתכנן לעצמי סוג של תוכנית עם התרגילים האלו + ספרינטים וזהו..

אל תוותר כל כך מהר.
בכל מקרה תגיע לתחרות, גם כצ1פה.
נראה.. זה לא שזה ליד הבית שלי, זה בפתח תקווה ואני גר באיזור חיפה. ובטח שאני אוכל את הלב שאני לא מתשתתף אז זה כאילו אני יורה לעצמי ברגל XD
ואני ממש לא מוותר, אני פשוט מתכונן למנוחה מאוד ארוכה כי אני לא רואה דרך אחרת

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית