הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

בהצלחה ב-200, אתה לא תתאמן בצבא? (לא תנאים אידאליים אבל יש כאלו)
תגיד כמה עולה מנוי ל2-3 חודש בגלי גיל?

בהצלחה ב-200, אתה לא תתאמן בצבא? (לא תנאים אידאליים אבל יש כאלו)
תגיד כמה עולה מנוי ל2-3 חודש בגלי גיל?
לא יהיה 200 חח
עולה 600 ומשהו כי זה כולל התג שלהם..

אימון B
משקל גוף 81.5 (אם עליתי קילו וחצי סימן שהתזונה שלי טובה)
Deadlift 160KG 1X1
הפציעה הורגשה עוד מההתחלה.. אחרי החזרה הזאת ראיתי כוכבים לאיזה 10 שניות, אין כמו הסטלה של סינגל רק חבל שזה משקל שפעם הייתי עושה לחמישייה בכיף.
שמתי גם 180 בשביל האגו ולא הצלחתי להזיז אותו (גם בגלל הפציעה) ובא איזה בילדרון ששוקל 110 ועשה דדליפט בצורה הכי מצחיקה שיש עם הידיים ומשך את זה.. מעצבן!
Press 62.5KG 1x4, 50KG 1x8
Squat 70KG 1x5
הרגשתי שהתחת שלי לא נמשך אחורה בכלל הפציעה אז משכתי אותו בכוח והרגשתי כאבי תופת ברמה של איזה 8/10 וזה המשיך גם אחרי זה שישבתי.. בקיצר חרא

זה העונש של מי שמתמכר לLol..

חח ככ, גם לשבת כל היום על הכיסא די מחזק את הפציעה אבל תכף לא יהיה לי זמן בכלל לשבת 🤯
אז ככה בקשר להאם אני אתאמן בזמן הצבא
טירונות של כמה שבועות כנראה שלא, אני אעשה תרגילים כמו שכיבות שמיכה מתח ומקבילים עם איזה תיק או משהו
קורס שיקח בערך 4 חודשים לפי מה שהבנתי אסור להתאמן בחדר כושר שם אבל יכול להיות שאני אצליח להתנגב..
בכל מקרה אני עובד רק פלג גוף עליון בתקווה שבחצי שנה הזאת אולי זה יעבור

אימון C
Bench press 95KG 1X5, 100KG F
הצלחתי לדחוק את ה100 מהתחתית יחסית בקלות עד שנתקעתי בשלב של הRACK של השפה.. משם כבר לא היה אפשר לחזור
Pullups 22.5KG 3X5 PR
הסט הראשון נראה טוב והשאר היו בואו נגיד "לא נקיים" (קצת רגליים)
Shrugs 120KG 3X8
Dips 10KG 1x8

סה"כ אימון משעמם ולא נהנתי ממנו בשיט

אימון A
Bench press 95KG 1x3, 100KG 1x1
ה95 היה קליל! וגם ה100 עשיתי פעמיים, פעם ראשונה הספוטר התעקש לעזור לי למרות שאמרתי לו לא לעזור והוא לא הבין, למרות שהוא לא נגע בכלל בכל הדחיקה ורק בסוף שלה אני רציתי לעשות עוד פעם ועשיתי הכל לבד בפעם השניה 😃
Pullups 22.5KG 3X5
הפעם הלך נקי יותר
Dips 10KG 3X6

אני במצב רוח טוב, יש איזה פיזיוטרפיסט עם תואר שני שהוא מכיר את הדדליפט, סקוואט והכל (ומין הסתם בעד) והוא מרצה בקורס שיש בחדר כושר שלי וחבר שלי אירגן לי שהוא יבדוק אותי.. הוא נגע בכמה נקודות ברגל ואמר לי שמחר אני אבוא אליו והוא יפתור לי את זה ב5 דקות 🤘

אימון A
ה95 היה קליל! וגם ה100 עשיתי פעמיים, פעם ראשונה הספוטר התעקש לעזור לי למרות שאמרתי לו לא לעזור והוא לא הבין, למרות שהוא לא נגע בכלל בכל הדחיקה ורק בסוף שלה אני רציתי לעשות עוד פעם ועשיתי הכל לבד בפעם השניה 😃
Pullups 22.5KG 3X5
הפעם הלך נקי יותר
Dips 10KG 3X6

אני במצב רוח טוב, יש איזה פיזיוטרפיסט עם תואר שני שהוא מכיר את הדדליפט, סקוואט והכל (ומין הסתם בעד) והוא מרצה בקורס שיש בחדר כושר שלי וחבר שלי אירגן לי שהוא יבדוק אותי.. הוא נגע בכמה נקודות ברגל ואמר לי שמחר אני אבוא אליו והוא יפתור לי את זה ב5 דקות 🤘

מזל טוב!!
תשלח לי את השם שלו בפרטי כי אני גם בקריות שיהיה לי אותו לעתיד למקרה ו..
תודה:)

אימון A
Pullups 22.5KG 3X5
הפעם הלך נקי יותר
Dips 10KG 3X6

ייתכן שפגשת את אורן זריף?

ייתכן שפגשת את אורן זריף?

rikuz1_b.jpg
רק התמונה הזאת מעבירה לך את הדומס

חחחחחחחחחחח
כן ברור, קוראים לו גיל משהו.. לא יודע עדיין באופן מקצועי עד כמה הוא טוב אבל הוא בן אדם שפיץ, רואים עליו שהוא איש טוב. אני אברר מחר אחרי הבדיקה בשבילך 😃

הכל כושל:
הפיזיוטרפיסט צבוע, הוא אמר לי לדבר איתו, אז התקשרתי אליו אתמול והוא אמר לי שאני אתקשר סביבות 4 ונקבע ככה לסביבות 5 שאני אבוא. הקיצר אני מתקשר ב4 והוא לא עונה, מתקשר ב5 והוא לא עונה.. שולח לו הודעה "שמע זה אופק, זה עם הבעיות בפיריפורמיס, לא הצלחתי להשיג אותך.. תחזור אליי תודה"
נכנסתי לווצאפ וראיתי שהוא התחבר שעה אחרי ששלחתי לו את ההודעה, וכמובן שהוא לא חזר אליי. רק דיבורים באוויר. מה שאומר שאני חוזר לתוכנית א'
לגבי האימון.. אימון מעפן:P
חשבתי בהתחלה "שנחגוג" את האימון האחרון עם 50 חזרות דדליפט ל100 קילו, אז לא רק שה100 קילו פתאום הרגישו לי כבדים, גם אחרי כמה חזרות הרגשתי את הפציעה. בסוף עשיתי איזה 10 בכוח והפסקתי.
פרס 62 קילו ל2 חזרות, חלש. בנץ' 80 קילו ל5 חזרות, חלש. אין כמו לסיים את תקופת האימונים שלי עם חרא של אימון חחחחח
כנראה שזה לא האימון האחרון, כי אני מתגייס בחמישי וכבר חוזר הביתה ישר אז אני אלך להתאמן בשישי.

טוב הפעם על אמת.. נגמר לי המנוי בחדר כושר חחחח, היום היה האימון האחרון
אימון C
Bench press 90KG 1x6, 100KG 2x1
מסתבר ש4 שעות שינה בצבא לא הפריעו לי, העיקר שקמתי ב5 בבוקר והשעון הבי1ל1גי הפציץ. 90 לשישייה, 100 ל2 סינגלים, הראשון היה טיפה מכוער אבל נעשה, השני היה חלק יותר (למרות שהורם טיפה התחת)
Pullups 25KG 3X5 PR
שיא במתח עם 25 קילו, היה קל מאוד 😃

זהו, אימון אחרון.. מכאן הלוג כבר יקבר. :🙁

טעות שלי
כנראה יהיה אימון גם בשישי הבא 🙌

הבנץ'.

עידן תודה רבה אחי, אשמור על קשר 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית