הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון B
Squat 125kg 1x5
כבר משעמם אותי ה3 סטים.. מתחיל להתקדם עם אחד

Press 55kg 5-5-4

Raws (one handed dumbbell) 20kg 3x8
פעם ראשונה שאני מבצע, לא בטוח לגבי הטכניקה אבל לא היה קשה ככ

Powerclean 70kg 1x3
היה קשה.

אימון A

Squat 130KG 1x5, 140KG 1x5, 160KG 1xf
עשיתי עם חבר אימון בחדר כושר שהוא מאמן בו. התכנון היה לעשות 130KG לחמישייה אבל אז הוא עשה 140KG לדאבל ואמרתי שאני אעשה לשליישיה סתם כי אני שמן, היה קל וגם הפרי ווארקהאוט עשה את שלו וזרמתי לחמשייה. אחרי זה ניסינו 160 קילו לסינגל אבל היה קשה מדי.

Bench press w/ stop 85KG 1x3, 90KG 1x1
עשיתי 3 חזרות עם עצירה, חזרה רביעית בלי עצירה אז אני לא מחשיב וחזרה חמישית כבר הייתי צריך עזרה. אחר"כ סינגל 90 עם עצירה היה בסדר

Deadlift 145KG 1x3, 160KG 1xf
עזבו את העייפות והכל, הדדליפט בחדר כושר הזה.. זה פשוט המקום הכי גרוע שיצא לי לעשות בו דדליפט
המיקום סבבה, אף אחד לא מפריע, אבל מה? הפלטות יושבות עקום. קשה לי להסביר את זה אבל כשאני מצמיד את כל הפלטות בצד אחד לקצה של המוט, בצד השני הפלטות מתרחקות מהקצה ובסופו של דבר השלשה שעשיתי הייתה מורכבת מחזרות שצד ימין עלה הרבה לפני צד שמאל:suicide-76:

לא חוזר לשם באימון שיש דדליפט!

החלטתי שהכי מתאים עכשיו יהיה לעבוד ל5*5 לינארית

אימון A
Squat 120kg x 5, 142.5kg x 1
רציתי לעשות חמישייה אבל בבסיס זה פשוט קשה, גם גיליתי שיש יחס ישיר לריצפה (אני על פרקט אז יש סוג של החלקה, אין מיצוי של הכוח), גם אין כלוב וזה מפחיד והכי גרוע זה שהפציעה חזרה בצורה מטורפת ובלתי נסבלת... גם לא היה פרי ווארקהאוט שדי הפכתי לתלוי בו בטח ובטח שבצבא..

Bench press w/ stop 80kg x 3
3 עם עצירה, 2 בלי.

Powerclean 70kg 3x3

אימון B
החדר כושר עם הראק היה סגור, נאלצתי להתאמן ב״חדר כושר״ הקטן
עשיתי סקוואט, דדליפט ופרס אבל אני בכלל לא סגור על משקלים כי המוט קצר ולא אולימפי.. הקיצר מעדיף לא לעדכן.

אימון A
לא לקחתי היום שום פרי ווארקהאוט.

Squat 142.5KG 1x5
יום ראשון שעבר לא היה לי כוח לעשות יותר מסינגל, היום עשיתי חמישייה האמת שדי בקלות (גוף דפוק יש לי) למרות שהטכניקה לא הייתה טובה רוב הסט, עליתי בחלק מהחזרות עם הגב ולא ההיפס בגלל הפציעה.

Bench press with stop 86KG 1x3, 70KG 1x8
היה ממש קל לשלשה

weighted pullups 15KG 3x5 היה מאוד קל

מסקנה, פרקטים מחלישים אותי:s29:😵

אימון A
Squat 145 1x3
הצלחתי במטרה שלי, אבל העומק היה מאוד גבולי ב2 הראשונות מבחירה, השלישית שוברת. היה קל אבל שמתי לב שככל שיש יותר עומק ככה כואב יותר, סקוואט מקביל לא מורגש בכלל הכאב /=

Bench press 85kg 1x3
רציתי 5 אבל היה לי קשה, הסט לא הרגיש נוח בכלל בלי קשר לקושי של התרגיל עצמו..

Weigthed pullups 17.5kg 3x5 היה קל מאוד

אימון B
Squat 100kg 2x5
Press 60kg 1x1
היה כבד, צריך ריסט
Deadlift 150kg 1x5
מאוד מרוצה!

איך נכשלת בפרס עם בנץ׳ כזה?
דרך אגב כשהיו לך כאבים לקית נוגדי דלקות למינהם?
בהתחלה בהתחלה, לא שזה עשה משו מיוחד.
לגבי הפרס.. לדעתי זה שעשיתי 50 קילו סט אחרון זה מה שניה בעייתי

אימון C
Squat 145KG 1x5
פעם ראשונה שלקחתי מהאן או אקספלוד, הדבר פשוט מעיף! לא מרגישים בכלל את המשקל על הגב, אבל כן מרגישים את הפציעה המחורבנת הזאת.. בלי הפציעה הזאת אני יכול להתחייב שהיה לי לפחות 155 לחמישייה. :'(

Bench press With stop 83.5KG 1x5
היה כבד וחזרה אחרונה כשל שהתגברתי עליו

Weighted pullups 20KG 3x5

גבר, די עם הח!מרים, אחר כך אתה בא אליי לפייסבוק ומאיים
פוחד1

אימון B
Squat 100kg 2x5
Press 55kg 1x5
Deadlift 155kg 1x5
הדדליפט היה ככ קל שעשיתי חזרה אחרונה שראגס לצחוקים.. הייתי בטוח שטעיתי במשקל, וכל זה עם לילה שישנתי על הפנים ושלשלתי לפני האימון חחחח משקל גוף 77.

אימון B
Squat 100kg 2x5
Press 55kg 1x5
Deadlift 155kg 1x5
הדדליפט היה ככ קל שעשיתי חזרה אחרונה שראגס לצחוקים.. הייתי בטוח שטעיתי במשקל, וכל זה עם לילה שישנתי על הפנים ושלשלתי לפני האימון חחחח משקל גוף 77.
ניראלי שהירידה במשקל עשתה לך רק טוב, דדליפט 2X דרך אגב.

ניראלי שהירידה במשקל עשתה לך רק טוב, דדליפט 2X דרך אגב.
מבחינת רטיו? לאו דווקא..

אימון C
מבחינת תזונה ועייפות זה היום הכי קשה שהיה לי
Squat 150kg 1x3
קללל
Bench press 90kg 1x2, with stop 1x1 , 70kg 1x8
היה כבד, עשיתי דאבל רגיל ואחרי שניה בדיוק סינגל עם עצירה

Weigthed pullups 22.5kg 5,5,3

אימון a
Squat 152.5kg 1x3
Bench press with stop 85kg 1x3, 72.5kg 1x7
Weigthed pullups with stop 25kg 3x5
הכוונה לכך שהרגליים נגעו ברצפה בין כל חזרה

אימון B
Squat 130kg 1x5
Press 57.5kg 1x5
Deadlift 160kg 1x3

בהתחלה היו בעיות עם לעשות את הדדליפט, החלטתי לעשות אימון של סקוואט ואיך שיצאתי עם ה150 קילו ישר נכשלתי חח. בסוף הסתדר העיניין ועשיתי דדליפט והיה מאוד קשה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית