הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

עכשיו אני עוד יותר מבולבל, אז הכאב שיש לנו זה לא הSI JOINT? המאמר הזה גם גרם לי לפחד להמשיך עם הסקוואטים למרות הכאב בגלל מה שהוא רשם על הhip labrel tear . מה שעוד אני לא מבין זה איך זה שהפאומרולר מעלים לי את הכאב? מה בעצם קורה שם? והאם אני אפגע בעצמי אם אני אמשיך עם הפאומרולר והסקוואטים.. אגב בקשר לדדליפט, אתה מרגיש כאב גם בסומו?
האמת שבזמונו ניסיתי סומו וכאב לי.
אגב אני לא בטוח אם שמת לב אבל יש למאמר הזה כמה דפים
http://fitnesspainfree.com/why-do-my-hips-hurt-when-i-squat-femoral-acetabular-impingement-part-2/
http://fitnesspainfree.com/why-do-my-hips-hurt-when-i-squat-femoral-acetabular-impingement-part-3/
http://fitnesspainfree.com/why-do-my-hips-hurt-when-i-squat-femoral-acetabular-impingement-part-4/
http://fitnesspainfree.com/why-do-my-hips-hurt-when-i-squat-femoral-acetabular-impingement-part-5/

אני לא חושב שהמטרה של המאמר היא למנוע ממך לעשות סקוואט אלא להוסיף כמה תרגילים שאמורים לעזור משמעותית לפציעה

אימון B
ניסיתי לעשות משהו חדש היום, הקשבתי לעצתו של השלד לעשות את הלימבר 11 של דהפרנקו (סדרת מתיחות). תוך כדי המתיחות התחלתי להזיע בקטע רע והיה לי ממש חם, אבל לא מסוג החום של מאמץ אלא חום של מחלה. ברור שהתעקשתי ללכת להתאמן בכל מקרה וחוץ מהמתיחות החדשות אמרתי שננסה בפעם הראשונה WIDE SQUAT. כאב לי הרבה פחות, אבל כאב. למען האמת, בכל פעם שאני משתעל עם כמה שזה נשמע מוזר, בדיוק המקום של הפציעה כואב לי בצורה חדה כמו סכין.

Wide squat 100KG 2x5
פשוט נגמרתי אחרי 2 הסטים האלה
Bench press with stop 60KG 2x5
אי אפשר לתת אפילו 70% מהכוח שלי בגלל המחלה המפגרת הזאת.

אתה עושה lb? תעשה hb, יכאב לך פחות
עשיתי lb עם פיסוק טיפה יותר רחב מרוחב כתפיים ולמרות החוסר גמישות שלי איכשהו לקחתי את הברכיים קדימה והצידה למקסימום שלי ויש שיפור במצב שלי...
@PomFect ממליץ לך לנסות

אז עדיף לא לעשות סקוואט בכלל ?
לעשות, אבל עם משקל קל בטכניקה מושלמת. טכניקה מושלמת לא תחמיר את המצב ואולי אפילו תשפר אותו
עשיתי lb עם פיסוק טיפה יותר רחב
מרוחב כתפיים ולמרות החוסר גמישות שלי איכשהו לקחתי את הברכיים קדימה והצידה למקסימום שלי ויש שיפור במצב שלי...
@PomFect ממליץ לך לנסות
זה בדיוק מה שעשיתי היום.

לעשות, אבל עם משקל קל בטכניקה מושלמת. טכניקה מושלמת לא תחמיר את המצב ואולי אפילו תשפר אותו

זה בדיוק מה שעשיתי היום.
אתה עושה את התרגיל של הספסל הרומי? (התרגיל של הגב תחתון של פרוסטי הזה הציע לך) אתה עושה אותו? כי כשאני עושה אותו עם משקל 'כבד' אני מרגיש שכואבת לי הפציעה אחרי כמה חזרות. גם לכם זה ככה?

אתה עושה את התרגיל של הספסל הרומי? (התרגיל של הגב תחתון של פרוסטי הזה הציע לך) אתה עושה אותו? כי כשאני עושה אותו עם משקל 'כבד' אני מרגיש שכואבת לי הפציעה אחרי כמה חזרות. גם לכם זה ככה?
גם לי כואב במקום הפציעה אחרי כמה חזרות שאני עושה, אז אני לא עושה.

אל תעשה את זה. אני עושה את זה כשאני שוכב עם הבטן על מזרן ועולה ממש קצת, פעם הייתי עולה יחסית הרבה וזה הכאיב לי

צריך להזהר מכיפוף ופשיטת יתר של העמ"ש.

אל תעשה את זה. אני עושה את זה כשאני שוכב עם הבטן על מזרן ועולה ממש קצת, פעם הייתי עולה יחסית הרבה וזה הכאיב לי

צריך להזהר מכיפוף ופשיטת יתר של העמ"ש.
זה ישמע מוזר...ועוד אחד מהתאוריות שלי, אבל יש לי הרגשה שגם האיליופסואס מעורב בפציעה שלנו. אנחנו כולנו חיילים\חיילים לשעבר עם עבר של ישיבה מרובה (אני הייתי טוחן המון מערבים בישיבה) והאיליופסואס הוא שריר מאוד חשוב בגמישות של האגן. קיצור של הפסואס יגביר סיכון של אי יציבות בעמידה \ הליכה \ ריצה \ תנועות אחרות של האגן, ויכול לתרום ללחץ אזורי באגן בכלל חוסר גמישות. הכירופרקט גם מאוד המליץ לי לעשות מתיחה לפסואס לפני שבועיים אבל לא ממש טרחתי לעשות את זה..
תעשו, תנסו כמה דקות, לא יזיק.

זה ישמע מוזר...ועוד אחד מהתאוריות שלי, אבל יש לי הרגשה שגם האיליופסואס מעורב בפציעה שלנו. אנחנו כולנו חיילים\חיילים לשעבר עם עבר של ישיבה מרובה (אני הייתי טוחן המון מערבים בישיבה) והאיליופסואס הוא שריר מאוד חשוב בגמישות של האגן. קיצור של הפסואס יגביר סיכון של אי יציבות בעמידה \ הליכה \ ריצה \ תנועות אחרות של האגן, ויכול לתרום ללחץ אזורי באגן בכלל חוסר גמישות. הכירופרקט גם מאוד המליץ לי לעשות מתיחה לפסואס לפני שבועיים אבל לא ממש טרחתי לעשות את זה..
תעשו, תנסו כמה דקות, לא יזיק.
http://img824.imageshack.us/img824/6546/humanbody.jpg
פה?

אני תמיד מרגיש שהשריר הזה רגיש רצח למגע... לא יודע אם זה דלקת או שריר תפוס
אני אשמח לתרגילים למתיחה, אם תוכל לרשום לי בלוג או משהו...
אגב אצל הכירופרקט שלי אני עושה תרגילים כאלה (הוא שם לי את הרגליים בצורות שונות ואז אני צריך להשאר ככה סטטית כמה דקות) ולרוב אני מרגיש את השרירים האלה עובדים

http://img824.imageshack.us/img824/6546/humanbody.jpg
פה?

אני תמיד מרגיש שהשריר הזה רגיש רצח למגע... לא יודע אם זה דלקת או שריר תפוס
אני אשמח לתרגילים למתיחה, אם תוכל לרשום לי בלוג או משהו...
אגב אצל הכירופרקט שלי אני עושה תרגילים כאלה (הוא שם לי את הרגליים בצורות שונות ואז אני צריך להשאר ככה סטטית כמה דקות) ולרוב אני מרגיש את השרירים האלה עובדים
כן, זה שריר פנימי וחשוב מאוד. אני אפרסם שני מתיחות היחידות שמצאתי מחר. החשיבות שלנו היא בעיקר לשמור על טווח תנועה שלהשריר מפעת אורך החיים שלנו. עבודה על השריר זה כבר משהוא קצת שונה

כרגע לא עושה שום תוכנית אבל אני אעשה סקוואטים ודדליפטים קלים כל אימון, 3 אימונים בשבוע. הקושי בסמולוב היא לא הנפח שבבנץ' אלא עצם זה שבנץ' תרגיל כל כך משעמם 🤦‍♂️

בכל מקרה

אימון יום חמישי
Squat 60KG 3x5
Bench press 80KG 1x5, 90KG 1x1
Deadlift 70KG 1x10

חזרה שניה ב90 קילו בבנץ' נכשלתי, אבל אני גם לא בריא ב100% ככה שזה לא נורא
הנה הסקוואט

חסלתי חלק די גדול מהבאט ווינק אבל הוא עדיין קיים וכבר עשיתי כל מה שאני יודע ככה שאין לי מושג מה הלאה

נערך לאחרונה:
אימון A
Squat 60kg 3x5
Bench press with stop 82.5kg 5,5,4
חזרה אחרונה כשל אבל סהכ מרוצה.
Sumo deadlift 90kg 5x5
פשיטות גב 20kg 4x5
התחלתי סומו, טכניקה מושלמת. לא כאב לי בפציעה האימון הזה
הדדליפט סט אחרון

אימון B
Squat 60kg 3x5
Press 50kg 3x5
Sumo deadlift 100kg 5x5
פשיטת גב 20 קילו 1x5
עדיין מרגיש לי קלי קלות הדדליפט ואין זכר לפציעה בלי עין הרע

@^pala
@talp
@akyeruc
חבר׳ה רציתי רק לשאול אותכם, ניסיתם בנתיים בזמן הזה שאתם לא מתאמנים כמו שצריך, לעשות סקוואטים קלים בטכניקה מושלמת? הנקודה שלי היא שאני כבר שבוע וחצי שכן עושה סקוואט ודדליפט, ולא מרגיש את הפציעה, אבל אני שם דגש מטורף על הטכניקה בשתי התרגילים האלה. מה אתם אומרים?

אימון C
Squat 70kg 3x5
Bench press 80kg 2x5
בלי עצירה. בנץ תרגיל ככ משעמם פשוט נמאס ממנו
Sumo deadlift 110kg 1x5
קל כרגיל, רציתי לעשןת עוד סטים אבל הייתי חייב לזוז

הי אני מתעד כרגע שהתחלתי את הפרוטוקול פציעות של פנדליי\ריפ. אני עושה חזרות ממש גבוהות ותרגול הטכניקה במשקל מאוד נמוך (25 חזרות!) ובנתיים כל מה שאני מרגיש זה המון כאבי פמפומים באזור הפגוע. מה שמשאיר אותי מאוד אופטימי היא ששלושה מתיחות לפיריפורמיס, שניים לאיליופסואס והמון עבודה אינטנסיבית על עם הפואם רולר (אני נשען ממש על הקצה שלו וכך אני מצליח לחדור ממש עמוק וללחוץ על האזור הכואב בדיוק ולהפחית את הכאב עד כדי אפס. עכשיו אני תוהה אם כדי לי להתחזק והכוח יעשה את שלו או שכדי לי להמשיך להזרים למקום דם ולחכות עוד קצת.

הי אני מתעד כרגע שהתחלתי את הפרוטוקול פציעות של פנדליי\ריפ. אני עושה חזרות ממש גבוהות ותרגול הטכניקה במשקל מאוד נמוך (25 חזרות!) ובנתיים כל מה שאני מרגיש זה המון כאבי פמפומים באזור הפגוע. מה שמשאיר אותי מאוד אופטימי היא ששלושה מתיחות לפיריפורמיס, שניים לאיליופסואס והמון עבודה אינטנסיבית על עם הפואם רולר (אני נשען ממש על הקצה שלו וכך אני מצליח לחדור ממש עמוק וללחוץ על האזור הכואב בדיוק ולהפחית את הכאב עד כדי אפס. עכשיו אני תוהה אם כדי לי להתחזק והכוח יעשה את שלו או שכדי לי להמשיך להזרים למקום דם ולחכות עוד קצת.
כשאני עשיתי פרוטוקול פציעות לא הרגשתי בכלל את הפציעה, עד שהגעתי למשקלים הכבדים באמת. אתה מרגיש את הכאב גם במשקלים נמוכים?

כשאני עשיתי פרוטוקול פציעות לא הרגשתי בכלל את הפציעה, עד שהגעתי למשקלים הכבדים באמת. אתה מרגיש את הכאב גם במשקלים נמוכים?
כן, אבל אני באמת מאמין שזה שאלה של להתחזק, כל האזור הימני שלי מאווווד חלש..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית