עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פינגוויון זה מגבניק שהורעל בצבא יתר על המידה, זה קורה לפעמים אין מה לעשות.
אוקי אז בוא נגיד שחלק מהבחינה הרעיונית היא שהם חושבים שמגיע להם להתיישב בארץ ישראל כחלק מזכותם בקוראן. זאת הארץ הנבחרת שלהם. זה גם מה שאנחנו חשבנו ? כאשר היו פה הטורקים והאנגלים ? ופעולותינו היו כדי לנסות לגרש את הכיבוש הזר, לא?
מה זה משנה מה היה בהתחלה, בסופו של דבר אירגנו פעולות טרור לכל דבר ועניין לא? חוצמזה שאתה יכול להסתכל על הכיבוש גם כ"פורענות ישראלית" או על דברים ספציפים כמו בניה בהתנחלויות...(גם אל תשכח שאמצעי ההגנה השתכללו מבחינת שני הצדדים ולכן אולי היום זה יותר "מורגש" ו"עוצמתי" אבל השאלה היא על המעשים עצמם באופן יחסי)
אני מבין מה אתה אומר ומקבל את זה בשורה התחתונה מה שרציתי להגיד זה שגם ישראל מתחילת הכיבוש ולפניו לא תמיד התנהגה כתלית שכולה תכלת.
אבל יש להיות לא מושלם ויש להיות עם נשיא בכלא על אונס,שרים מושטים וגונבים מכספי המדינה וכו' וכו'. כאן זה הכל מתחיל
:161bd:מסיבת שווארמה!!
באמת? שתי שווארמות? אני רבע מאוהבת
אין מצב בחייםאז שמונה שווארמות את מאוהבת טוטאלית? עליי!!
אין מצב בחיים
תכירו לי עכשיו ברצינות בן אדם אחד שמסוגל לגרוס שמונה שווארמות.. ולא בצלחת! עם לאפה חמה:s47:
אין מצב בחיים
תכירו לי עכשיו ברצינות בן אדם אחד שמסוגל לגרוס שמונה שווארמות.. ולא בצלחת! עם לאפה חמה:s47:
תראי את שאר הסרטונים שלו. את יכולה לסמוך עליו שהוא יסיים הכל.