הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישראל הסוף

פינגוויון זה מגבניק שהורעל בצבא יתר על המידה, זה קורה לפעמים אין מה לעשות.
בכל מקרה מי אתה בכלל שתדבר על רבין יא חצוף , הבן אדם עשה יותר ממך בצבא וגם יותר ממך בחיים באזרחיים. אבל בגלל שאתה כזה בור ולא מבין שום דבר מהחיים שלך \ של המדינה שלך \ היסטוריה\ משפטים וכו'... אתה זורק פה כל כך הרבה שטויות לאויר ובגלל זה כל מי שבדיון הזה קורא לך דביל. לך תפתח ספר היסטוריה ותסביר לי איך אנחנו שונים מהערבים בהתנהגות שלנו לפני הכרזת העצמאות, היינו בדיוק אותם "טרוריסטים" ופעלנו נגד השלטונות שפעלו פה במדינה כדי לנסות להשיג עצמאות (מזכיר לך מישהו?) בכל מקרה רבין כמעט הוציא אותנו מהסיטואציה הזאת שעד היום אנחנו מנסים לפתור ולא מצליחים. יש לך פתרון טוב לכיבוש? נו נראה אותך חכם גדול.(ואני גם לא שמאלני)

בכל מקרה מי אתה בכלל שתדבר על רבין יא חצוף , הבן אדם עשה יותר ממך בצבא וגם יותר ממך בחיים באזרחיים. אבל בגלל שאתה כזה בור ולא מבין שום דבר מהחיים שלך \ של המדינה שלך \ היסטוריה\ משפטים וכו'... אתה זורק פה כל כך הרבה שטויות לאויר ובגלל זה כל מי שבדיון הזה קורא לך דביל. לך תפתח ספר היסטוריה ותסביר לי איך אנחנו שונים מהערבים בהתנהגות שלנו לפני הכרזת העצמאות, היינו בדיוק אותם "טרוריסטים" ופעלנו נגד השלטונות שפעלו פה במדינה כדי לנסות להשיג עצמאות (מזכיר לך מישהו?) בכל מקרה רבין כמעט הוציא אותנו מהסיטואציה הזאת שעד היום אנחנו מנסים לפתור ולא מצליחים. יש לך פתרון טוב לכיבוש? נו נראה אותך חכם גדול.(ואני גם לא שמאלני)

הוא יענה לך שזה לא כיבוש והשטחים האלה בעצם שלנו.

כ 90% מחברי הפורום הם שמלאנים משתמטים.

עשית סקר שאתה רושם את השטויות האלה?
אני עוד זוכר את הבולשיט שרשמת בשרשור שפתחת על תחילת החיים. תאמין לי צריך לשים תיוג לאנשים עם מוח לא מתפקד בפורום, שידעו שאין צורך להסביר להם שום דבר כי גם ככה לא יבינו.

צריך לשים את האשכול הזה בנעוץ

תחת איזה כותרת? ניסיון הסברה לאדם לוקה בנפשו? 😃

הכוונה לאנשים שעברו תגיל, לא לאנשים כמוך שעוד לא יתגייסו .
אתה כבר תקבל תהלם שלך בצבא אני מבטיח לך ידידי.

אתה אצלי מקום ראשון בפורום בתת תזונה מוחית ואי יכולת חשיבתית.
כל מי שלא חושב בצורה הזויה כמוך ישר להעיף לקטגוריה של שמאלנים ומשתמטים.
אני לא מסכים עם השטויות שכתבת פה ובעבר, לא משתמט וגם לא שמאלני (אפילו די ימין למען האמת) ואתאיסט. זה שאתה חסר מוח מתפקד זה כבר משהו שמעבר למה שיכולים לעזור לך בפורומים באינטרנט. אתה צריך כנראה טיפול תרופתי ואולי אשפוז. לובוטומיה גם פתרון אפשרי.

---------- התגובה התווספה ב 18:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:56 ----------

שונים בהרבה דברים מהטרור הערבי. לא נראה לי שהדיון הזה הוא המקום לפתוח דברים כאלה.
אין אדם שאסור לדבר עליו, גם רבין הוא אחד שעשה טעויות ושגה לא פעם ולא פעמיים. זה שהוא נרצח לא עושה אותו לקדוש שאי אפשר למתוח עליו ביקורת.

zionist.jpg

נערך לאחרונה:
מה שהוא כתב זה לא בקורת, זאת הסתה לרצח "ייגמור כמוהו"
ואם אתה לא רוצה לפתוח דיון על הטרור הישראלי לפני כרזת העצמאות, לא נפתח... הנקודה הייתה שאין לו מושג מה אסור ומה מותר מבחינה חוקית היום, אין לו מושג על זכויות אדם וזה או שמישהו שטף לו ת'מוח שם במגב או שהוא פשוט אדם מאד קיצוני ואז מה הוא שונה מאירגוני הטרור הערבים שהוא כל כך שונא בעצם?

זה יהיה "אוקוורד" רק למי שצריך, כל מי שיש לו שכל יכול רק להנהן בהסכמה.

מה שהוא כתב זה לא בקורת, זאת הסתה לרצח "ייגמור כמוהו"
ואם אתה לא רוצה לפתוח דיון על הטרור הישראלי לפני כרזת העצמאות, לא נפתח... הנקודה הייתה שאין לו מושג מה אסור ומה מותר מבחינה חוקית היום, אין לו מושג על זכויות אדם וזה או שמישהו שטף לו ת'מוח שם במגב או שהוא פשוט אדם מאד קיצוני ואז מה הוא שונה מאירגוני הטרור הערבים שהוא כל כך שונא בעצם?

הוא סתם לא דוגמא לשום דבר. לא מג"ב ולא חשיבה הגיונית. מה אתה מתרגש?
אין לי בעיה לפתוח דיון כזה, רק נראה לי שעדיף לעשות את זה בשרשור אחר. אם אתה לא מצליח לראות את ההבדלים בין מה שהיה אז לבין הטרור האיסלאמיסטי של היום, כנראה חסר לך קצת מידע רלוונטי. יש הבדלים לא מעטים.
עדיף בכלל לא נקח אותו כדוגמא למשהו, הוא צריך טיפול תרופתי או ניתוח, זה הכל.

אחרי מסעות או ניווטים ארוכים, האפוד היה עושה בצדדים של הגוף ממש קרעים בתוך הבשר ושפשפות מטורפות. זה שווארמה צבאית אמיתית 😃

הוא סתם לא דוגמא לשום דבר. לא מג"ב ולא חשיבה הגיונית. מה אתה מתרגש?
אין לי בעיה לפתוח דיון כזה, רק נראה לי שעדיף לעשות את זה בשרשור אחר. אם אתה לא מצליח לראות את ההבדלים בין מה שהיה אז לבין הטרור האיסלאמיסטי של היום, כנראה חסר לך קצת מידע רלוונטי. יש הבדלים לא מעטים.
עדיף בכלל לא נקח אותו כדוגמא למשהו, הוא צריך טיפול תרופתי או ניתוח, זה הכל.

יש מצב שחסר לי מידע רלוונטי, אבל אני לא דיברתי על "אל-קעידה" ופעולותיה אלא על הטרור שמגיע אלינו מכיוון עזה והשטחים של העם הפלאשתינאי. אני אשמח אם תמנה לי את ההבדלים (לא שאני מלכתחילה חושב שאין. להיפך אני אשמח להחכים)

יש מצב שחסר לי מידע רלוונטי, אבל אני לא דיברתי על "אל-קעידה" ופעולותיה אלא על הטרור שמגיע אלינו מכיוון עזה והשטחים של העם הפלאשתינאי. אני אשמח אם תמנה לי את ההבדלים (לא שאני מלכתחילה חושב שאין. להיפך אני אשמח להחכים)

אשמח אם תסביר לי מה ההבדל בין אל קעידה לטרור של החמאס והאחים המוסלמים?
מצטער שאני עונה בשאלה על שאלה, אבל קודם נתחיל בזה.

תשמע אני מבין את הבעיתיות וידעתי שתשאל את זה איפשהו , סה"כ הם מנהלים סוג של "מלחמת דת". אבל עזוב צא מנקודת הנחה שהחמאס כרגע מייצג את העם הפלשתינאי (מה לעשות זה ככה) והוא פועל נגד "הכיבוש הישראלי".

תשמע אני מבין את הבעיתיות וידעתי שתשאל את זה איפשהו , סה"כ הם מנהלים סוג של "מלחמת דת". אבל עזוב צא מנקודת הנחה שהחמאס כרגע מייצג את העם הפלשתינאי (מה לעשות זה ככה) והוא פועל נגד "הכיבוש הישראלי".

זה לא בעייתיות, זה אותו הטרור עם אידיולוגיה מאוד דומה.
אפשר להמשיך בדיון ולטעון שאין הבדלים משמעותיים בין אל קעידה לחמאס, אחים מוסלמים, ג'יהאד איסלאמי או כל מה שמסתמך על האידיולוגיה של האחים המוסלמים בצורה כזאת או אחרת מבחינה רעיונית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית