הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

The Hungry Saiyan LOG

עדכון: שבוע 2 של בסיס. B: כרגיל ליום ראשון בשבוע של הבסיס האימון מתבצע ב 4 בבוקר זה מה יש וכן הגעתי מפוקס ( נפלאות ה מקלחת קרה + קפאין) סקוואט : 122.5 3x5 פרס: 55 ק״ג 3x5 עם עצירות . קל יותר מפעם שעברה 😃 פאוורקלין: 65 ק״ג. 5x3 צין אפס : 11-8-5 כבר הייתי מותש ולא נחתי מספיק לסט השלישי

עדכון: B : פרונט סקוואט עם דאמבל כבד : 3x6 , פרס עם דאמבלים: 3x6. צין אפס : 12-8-6 חג שמח ושנה טובה 😃

עדכון: שבוע 2

B:

סקוואט: 115 ק"ג 3X5 כיף

פרס: 55 ק"ג 3X5 עם עצירות מלאות , מאתגר

פאוורקלין: 60 ק"ג 5X3 מרגיש טוב יותר עם הטכניקה, אחרי העצה של להחזיק עוד את הכיווץ בטרפזים מיד אחרי הקפיצה.

פאוורקלין סט 4

תגיד אחי איפה קנית את הפלטות האלה? וכמה עלו?

מסאל ספורט , ללא ספק המקום הכי טוב בארץ לציוד שנתקלתי בו , הנה האתר תבדוק שם מחירים : salsport.com
תאמת שיקר שם רצח, פלטה של 20 ק"ג עולה איזה 360 שקל ופלטת ברזל אולימפית רגילה עולה 210~

עדכון: שבוע 3 יצא לדרך

A:

סקוואט: 125 ק"ג 3X5

בנץ: 85 ק"ג 3X5

דדליפט: 137.5 ק"ג 1X5

הבסיס שלי חוזר אליי לאט לאט , מת כבר לחזור לטקסס

עדכון: שבוע 3

B:

סקוואט קל: 100 ק"ג 2X5

פרס: 57.5 ק"ג 3X5 עם עצירות מלאות וללא חגורה, קצת נדהמתי , לא רק שזה היה יותר קל מ ה 55 פעם שעברה, זה היה הרבה יותר קל!!

פאוורקלין: 70 ק"ג 5X3

מנפלאות הזיכרון שריר ! משקל גוף עלה ל 89 ק"ג וקיבלתי היפרטרופיה בכל הגוף , במיוחד טרייספס , בייספס, חזה וכתפיים

אחוז שומן נשאר על סביב ה 12 א"ש , למרות שבשנתיים הקרובות לא אכפת לי מא"ש , אלה רק להשתחרר מהצבא חזק ככל האפשר

B:

פרס: 57.5 ק"ג 3X5 עם עצירות מלאות וללא חגורה, קצת נדהמתי , לא רק שזה היה יותר קל מ ה 55 פעם שעברה, זה היה הרבה יותר קל!!

מנפלאות הזיכרון שריר ! משקל גוף עלה ל 89 ק"ג וקיבלתי היפרטרופיה בכל הגוף , במיוחד טרייספס , בייספס, חזה וכתפיים

אחוז שומן נשאר על סביב ה 12 א"ש , למרות שבשנתיים הקרובות לא אכפת לי מא"ש , אלה רק להשתחרר מהצבא חזק ככל האפשר
אני אוהב את הגישה

B:

כבוד על המוטיבצייה להתאמן למרות הצבא המשך כך מוניטין
ותעלה תמונה

כבוד על המוטיבצייה להתאמן למרות הצבא המשך כך מוניטין
ותעלה תמונה

בסוף ss תקבלו לפני SS ואחרי SS , וזה יכנס לארכיון של הצלחת התוכנית, תמיד פינטזתי להיות עוד הוכחה

A:
סקוואט: 130 ק"ג 3X5 כבד ! זה בהחלט הרגיש השיא ,

בנץ: 87.5 ק"ג 3X5 מצויין

דדליפט: 145 ק"ג 1X2 , טוב נו לא הייתי צריך לקפוץ ב 7.5 ק"ג , פעם הבאה אותו משקל , מאמין שכבר יסגר , הדדליפט שלי תמיד היה חזק מהסקוואט בדיוק ב 10 ק"ג אז הגיוני שלא נסגר הפעם.

צין אפס : 10-8

סך הכל , הכל בסדר , אני מרגיש שהשנה אני יהיה חזק יותר ממה שהייתי לפני הצבא .

נערך לאחרונה:
עדכון: שבוע 3 (בסיס) B: סקוואט: 130 ק״ג. 3x5 פרס: 60 ק״ג 3x5 עם עצירות וללא חגורה מצויין . פאוורקלין: 72.5 ק״ג. 5x3 מתיש. צין אפס : 11-8-7. עליתי במשקל גוף ושיפרתי מעט את החזרות , יפה . אימון ב 4 בבוקר זה כיף אחרי מקלחת קפואה וקפאין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית