עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הולך עם הפציעה החלימה לגמריי?
ולמה אתה לא עושה 5 כפול 5 בנפח ?
דניאל קודם כל יפה מאוד על האימון
דבר שני יש לך שפם ? או שאני מדמיין ?
חחחח כן לדעתי תמשיך ככה עד 120 !! בנפח ועצירה והטכניקה שלך מאוד טובה לדעתיחחחח כן , דרך אגב זה נראה כמו ספיד בנץ מרוב שהיה קל חחח
מדהים אותי הטכניקה שלך והקלות שלך ההרמות שלך !!
וזה עוד ביום רע 😁 הורדת את השפם ? חח
חוץ מזה כל הכבוד אתה עושה אחלה עבודה 😃
1. אתה חזק
2. מה זה פיק עצבי?
3. מה זה באמבו בנץ?
4. למה אתה עושה גם היי באר וגם לאו באר באותו אימון?
תודה גבר , הפיק עצבי זה היה אחרי שהייתי חולה , להעיר את המערכת העצבית לקראת שבוע אימונים
באמבו בנץ זה בנץ עם מוט באמבוק מיוחד וקשרית משקולות עליהם עם גומיות ואז הכלל מתנדנד ואתה צריך להשאר סופר יציב ומדוייק, בקיצור מעולה לעבודה על טכניקה , כמובן שלי אין את המוט הזה אז אני פשוט קושר עם גומיות את המשקולות ועושה עם מוט רגיל שזה גם כמובן עושה את העבודה.
הייבאר סקוואט ל 3 סטים של 20 עם דקה מנוחה אני עושה רק בסוף אימון עצימות תחתון ,שלאחריו יש 3 ימי מנוחה עד האימון תחתון הבא , למה אני עושה את זה ? מצויין ללב , משפר חמצן , אני עומד בעמידה של הדדליפט והקוואדס פשוט צורחים , שבוע אחרכך אני ניגש לדדליפט ומרגיש טוב ,
וזה מצויין להיפרטרופיה כמובן
באמבו בנץ -
ואיך מבצעים פיק עצבי? בכמה משקל משתמשים יחסית ל 1RM?
נשמע שזה בדיוק מה שהייתי צריך,חבל שכבר מאוחר מדי, אני אחרי שבוע מחלה ומחר אימון נפח, בכל מקרה תודה למדתי משהו חדש.ממש לא צריך להיות מדוייק פה ולשבור את הראש , זה תלוי מה הולך לקרות באימון שאחרי הפיק , אם נגיד זה יום נפח ויש נגיד סקוואט 150 ל 5 כפול 5
אז 140 ל 3 סטים של 3 לדוגמא תהיה דרך טובה להתכונן מבלי לעייף אותך , במיוחד אחרי מחלה
נשמע שזה בדיוק מה שהייתי צריך,חבל שכבר מאוחר מדי, אני אחרי שבוע מחלה ומחר אימון נפח, בכל מקרה תודה למדתי משהו חדש.