The Hungry Saiyan LOG

איך הולך עם הפציעה החלימה לגמריי?
ולמה אתה לא עושה 5 כפול 5 בנפח ?

כן מאמין שכן זה היה שבר מאמץ קטן , אני עושה 4x8 בנפח כי בתקופה הזאת זה מרגיש לי בטוח יותר , וגם קצת יותר ווליום , סה''כ בסבב הזה בימי עצימות אני לא הולך לשבור שיאים בבנץ אלא לעבוד הרבה 😃 , אבל המשקלים שם עדיין יהיו עם עצימות גבוהה

עדכון

שבוע 2

נפח תחתון

סקוואט - 157.5 - 5x5

דדליפט מושלם ומהיר עם גומיה - 115 6 סינגלים

לג פרס - 2x10

תאומים ובטן

עדכון

שבוע 2

עצימות עליון

bench rest pause method

92.5- 3x2 plus 3x2
30 שניות מנוחה בין הסטים , ודקה וחצי מנוחה בין סיבוב לסיבוב

באמבו בנץ 1x10

דאמבל פרס - 3x12

חתירה - 4x10 plus 1x10

דיפס 2 סטים של הרבה

בנץ עליון עם דאמבלים - 2x15

פטישים - 3x15

פייספולס, קצת בייספס וטרייספס

דניאל קודם כל יפה מאוד על האימון
דבר שני יש לך שפם ? או שאני מדמיין ?

עדכון

שבוע 2

עצימות תחתון

לא האימון הכי טוב .. לא ישנתי מספיק והריכוז היום היה מחריד , זה קורה וזה חייב לקרות האימונים האלו, ממשיכים להסתכל קדימה ועושים מה שצריך לעשות

סה''כ כמובן שהעפתי הכל , אבל בסקוואט ובדדליפט לא הייתי מספיק מרוכז בלהיות סופר מכווץ כמו תמיד וכו ..

אימון טוב עדיין כמובן

סקוואט - 175x5

דדליפט - 175x5

הייבאר סקוואט עמידה צמודה - 85 3x20

גם הפעם לא הספקתי לסטיף דדליפט בגלל שנסגר אבל החל משבוע הבא נגמר הסרט ואוכל כבר להגיע מוקדם מספיק בימי שישי 😃

מדהים אותי הטכניקה שלך והקלות שלך ההרמות שלך !!
וזה עוד ביום רע 😁 הורדת את השפם ? חח
חוץ מזה כל הכבוד אתה עושה אחלה עבודה 😃

נראה שיש לי דלקת קטנה בכתף שמאל , באותו אזור של השבר מאמץ שהיה, לא משו שיוריד ממני הילוך, אבל אנסה לעבוד עם בנץ צר רוחב כתפיים ואולי אף טיפה פנימה יותר, אם זה ירגיש טוב אמשוך את זה עד שארגיש בריא בכתף שמאל , חוץ מזה התקדמות בבנץ צר כמובן תשפר את הבנץ הרגיל

להתראות עד יום שני

1. אתה חזק
2. מה זה פיק עצבי?
3. מה זה באמבו בנץ?
4. למה אתה עושה גם היי באר וגם לאו באר באותו אימון?

1. אתה חזק
2. מה זה פיק עצבי?
3. מה זה באמבו בנץ?
4. למה אתה עושה גם היי באר וגם לאו באר באותו אימון?

תודה גבר , הפיק עצבי זה היה אחרי שהייתי חולה , להעיר את המערכת העצבית לקראת שבוע אימונים

באמבו בנץ זה בנץ עם מוט באמבוק מיוחד וקשרית משקולות עליהם עם גומיות ואז הכלל מתנדנד ואתה צריך להשאר סופר יציב ומדוייק, בקיצור מעולה לעבודה על טכניקה , כמובן שלי אין את המוט הזה אז אני פשוט קושר עם גומיות את המשקולות ועושה עם מוט רגיל שזה גם כמובן עושה את העבודה.

הייבאר סקוואט ל 3 סטים של 20 עם דקה מנוחה אני עושה רק בסוף אימון עצימות תחתון ,שלאחריו יש 3 ימי מנוחה עד האימון תחתון הבא , למה אני עושה את זה ? מצויין ללב , משפר חמצן , אני עומד בעמידה של הדדליפט והקוואדס פשוט צורחים , שבוע אחרכך אני ניגש לדדליפט ומרגיש טוב ,

וזה מצויין להיפרטרופיה כמובן

באמבו בנץ -

תודה גבר , הפיק עצבי זה היה אחרי שהייתי חולה , להעיר את המערכת העצבית לקראת שבוע אימונים

באמבו בנץ זה בנץ עם מוט באמבוק מיוחד וקשרית משקולות עליהם עם גומיות ואז הכלל מתנדנד ואתה צריך להשאר סופר יציב ומדוייק, בקיצור מעולה לעבודה על טכניקה , כמובן שלי אין את המוט הזה אז אני פשוט קושר עם גומיות את המשקולות ועושה עם מוט רגיל שזה גם כמובן עושה את העבודה.

הייבאר סקוואט ל 3 סטים של 20 עם דקה מנוחה אני עושה רק בסוף אימון עצימות תחתון ,שלאחריו יש 3 ימי מנוחה עד האימון תחתון הבא , למה אני עושה את זה ? מצויין ללב , משפר חמצן , אני עומד בעמידה של הדדליפט והקוואדס פשוט צורחים , שבוע אחרכך אני ניגש לדדליפט ומרגיש טוב ,

וזה מצויין להיפרטרופיה כמובן

באמבו בנץ -

ואיך מבצעים פיק עצבי? בכמה משקל משתמשים יחסית ל 1RM?

ואיך מבצעים פיק עצבי? בכמה משקל משתמשים יחסית ל 1RM?

ממש לא צריך להיות מדוייק פה ולשבור את הראש , זה תלוי מה הולך לקרות באימון שאחרי הפיק , אם נגיד זה יום נפח ויש נגיד סקוואט 150 ל 5 כפול 5

אז 140 ל 3 סטים של 3 לדוגמא תהיה דרך טובה להתכונן מבלי לעייף אותך , במיוחד אחרי מחלה

ממש לא צריך להיות מדוייק פה ולשבור את הראש , זה תלוי מה הולך לקרות באימון שאחרי הפיק , אם נגיד זה יום נפח ויש נגיד סקוואט 150 ל 5 כפול 5

אז 140 ל 3 סטים של 3 לדוגמא תהיה דרך טובה להתכונן מבלי לעייף אותך , במיוחד אחרי מחלה
נשמע שזה בדיוק מה שהייתי צריך,חבל שכבר מאוחר מדי, אני אחרי שבוע מחלה ומחר אימון נפח, בכל מקרה תודה למדתי משהו חדש.

עדכון :

שבוע 3

נפח עליון:

בנץ צר : 80 - 4x8. דקה וחצי מנוחה אשאר עם בנץ צר ואתקדם בו גם בסבב הזה וגם בסבב הבא כדי לתת לכתפיים להחלים עד הסוף.

לאט פולדאון: 5x10

דיפס עם משקל : 4x7

בייספס עם מוט: 3x12

פייספולס + פרס קובני

אימון טוב מרגיש סבבה

עדכון

שבוע 3

נפח תחתון

סקוואט - 162.5 - 5x5

דדליפט מהיר ומושלם - 120 8 סינגלים

לג פרס - 2x10

תאומים ובטן

עדכון

שבוע 3

עצימות עליון

bench rest pause method

100 - 3x2 plus 3x2

פרס - 55 -2x8

חתירה - 4x10

דיפס 2 סטים של הרבה

בנץ עליון - 2x15

פטישים - 3x15

פייספולס בייספס טרייספס

טוב אז ... תקופה קצת קשה עם הבנץ , הבנץ עף היה קל , אבל הכאב בעצם ביד שמאל חזר בגדול בסט השלישי , העצם עדיין לא התאחה , יש שבר מאמץ , מה שהוחלט זה לתת 8 שבועות של חזרות גבוהות בפלג גוף עליון , בנץ לא יהיה מתחת ל rm10 כי איך שאני חוזר לעבוד עם rm5 ודרומה העצם מגיבה , אז אני ייתן 8 שבועות לפחות לעצם להתאחות , ואימוני פלג גוף עליון יהיו ללא עצימות רק נפח עבודה שלא מעמיס וגורם לכאב , הטווח הבטוח יהיה 10 פלוס , אז 8 שבועות של רק נפח סטייל בילדינג ממש , גם ייתן לעצם להתאחות, וגם ארווויח היפרטרופיה , שתעשה רק טוב בעתיד שאחזור לבנץ , לגביי סקוואט ודדליפט הכל רגיל אשבור שיאים עוד כמה שבועות 😃 , שבוע הבא אצא לשבוע קל ולאחריו אחזור לעבוד עם רן כהן

בנץ 100 קל אבל כואב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית