הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Hungry Saiyan LOG

באמת מבאס הבנצ'. במיוחד שהראשון עלה ממש יפה.

איזה קטלני אתה איזה משקלים יפים.
שאלה קטנה לי אליך למה אתה תמיד משאיר את המוט למשך זמן ארוך בחזרה האחרונה בדדליפט?
שבת שלום.

• פותח/ת השרשור
תודה 😃 , לגביי השאלה שלך זה בישביל לחזק את הגריפ ( חוץ מזה אני הוק גריפר , הוק גריפ נותן חישול מטורף לכפות ידיים )

שבת שלום

תודה 😃 , לגביי השאלה שלך זה בישביל לחזק את הגריפ ( חוץ מזה אני הוק גריפר , הוק גריפ נותן חישול מטורף לכפות ידיים )

שבת שלום

יש לי שאלה לגבי ההוק גריפ. אני לא כל כך מבין מה אמורה להיות ההרגשה. ניסיתי את האחיזה פעם אחרונה שעשיתי דדליפט סט אחד לפני הסט הכבד. מצד אחד הרגשתי שהאחיזה הרבה יותר חזקה והמוט הרבה יותר יציב לי ביד מבדר"כ, מצד שני בסוף הסט רציתי למות מהכאבים באגודל והרגשתי שאם אני אעשה את זה עם הסט הכבד הוא יתלש לי.
זאת ההרגשה או שאני כנראה עושה משהו לא נכון? ואם זאת ההרגשה איך אתה עובד ככה בקביעות?

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה לגבי ההוק גריפ. אני לא כל כך מבין מה אמורה להיות ההרגשה. ניסיתי את האחיזה פעם אחרונה שעשיתי דדליפט סט אחד לפני הסט הכבד. מצד אחד הרגשתי שהאחיזה הרבה יותר חזקה והמוט הרבה יותר יציב לי ביד מבדר"כ, מצד שני בסוף הסט רציתי למות מהכאבים באגודל והרגשתי שאם אני אעשה את זה עם הסט הכבד הוא יתלש לי.
זאת ההרגשה או שאני כנראה עושה משהו לא נכון? ואם זאת ההרגשה איך אתה עובד ככה בקביעות?

זאת ההרגשה בהתחלה .. לי לא הייתה ברירה והייתי חייב לאמץ את האחיזה הזאת ( יש לי גמישות יתר במרפקים אז משולבת אני לא יכול , זה מפריע לברכיים להיות בחוץ) אבל אחרי שמתרגלים הכאב הזה אפילו ממכר

• פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע תשיעי
ישנתי רק 3 שעות בלילה היום הייתי עייף ברמות מטורפות
והאימון בהתאם

התאוששות:
סקוואט קל : 105 ק"ג 2X5
פרס: 67.5 ק"ג הבאתי 2 חזרות והלכתי להביא ביד עם 60 קילו
צין אפס: 3X10

בעעעע בגלל הפרס אהעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :bad: טוב נו שבוע הבא 📢

• פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע תשיעי
עצימות:
סקוואט: 150 ק"ג 1X5
בנץ: 102.5 ק"ג 1X3 כן עשיתי את זה ! חיזקתי את הבנץ ב 2 חזרות תוך שבוע 😵‍💫🥊

דדליפט: 170 ק"ג 1X1

מחר מקווה לעלות את הסרטונים, לילה טוב

• פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע 10
ווליום:
סקוואט: 137.5 ק"ג 5X5
בנץ: 92.5 ק"ג 5-5-5-5-4
חתירה: 90 ק"ג 4-3-3-3-3

• פותח/ת השרשור
התאוששות:
סקוואט קל: 107.5 ק"ג 2X5
פרס: 67.5 ק"ג 3X3
צין אפס : 3X10

• פותח/ת השרשור
עצימות:
סקוואט: 152.5 ק"ג 1X3
בנץ: 110 ק"ג 1X1
דדליפט: 170 ק"ג 1X2

• פותח/ת השרשור
תודה 😃 המשקל 88 עכשיו אני יעדכן , אוכל 1200 קלוריות מעל התחזוקה

• פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע 11
ווליום:
סקוואט: 140 ק"ג 5-5-5-4-4 בלי חגורה , היה ממש מעייף ואחרי כל הסטים האלה הייתי ממש צמא, וכל הזמן שתיתי הרבה וזה גרם לעייפות, ככה שהגעתי לבנץ ולחתירה גמור ומפוצץ ממים , פעם הבאה אני ישתה הרבה כמה שעות לפני האימון.

בנץ: 95 ק"ג 5-4-3-3-3

חתירה: 90 ק"ג 5-4-3-3-3

שהמחשב שלי יתוקן (כרגע משתמש בשל מישהו) אני יחזור לעלות סרטונים

• פותח/ת השרשור
עדכון מאתמול: שבוע 11
התאוששות:
סקוואט קל: 110 ק"ג 2X5
פרס: 70 ק"ג 2-3-2
צין אפס: 3X10

יפה מאוד על המשקלים .. אבל אולי אתה צריך להוסיף עוד איזה 200 קלוריות לתפריט כי אני רואה שבכל התרגילים כמעט לא הצלחת , אתה יושן טוב ?

• פותח/ת השרשור
לפעמים אני מגיע לכשל בשינה... היום אני יילך לישון ב 7

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית