הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Hungry Saiyan LOG

לא היה לך מוט כידי לעשות את שאר התרגילים (בנץ דדליפט וסקוואט) ?

לא היה לך מוט כידי לעשות את שאר התרגילים (בנץ דדליפט וסקוואט) ?
דפדף אחורה בעמודים יש הסבר, אני בצבא עושה שבוע שבוע , לפעמים 5-9 , אז בשבוע של הבסיס יש אימונים רציניים ביום ראשון וחמישי , לפעמים רק ראשון, אם רק ראשון אז שלישי וחמישי רק מתחזקים את העסק

עדכון: B: (בסיס). דאמבל פרונט סקוואט 4x6 , דאמבל פרס: 3x6 , צין אפס: 12-8-7

עדכון: שבוע 4

A: על הפנים, אחרי לילה ללא שינה + עבודה לא קלה במטבח לפני היציאה הביתה

סקוואט: 132.5 ק"ג 3X5 קשה רצח

בנץ: 90 ק"ג 5-5-4

דדליפט: החלטתי ללכת על בטוח כי הגעתי לדדליפט עם סחרחורת אחרי יום מתיש + הסקוואט והבנץ שחיסלו אותי , אז הלכתי על 140 במקום 145 לא תאמינו אבל : 140 ק"ג 1X1 כן רק חזרה אחת עלתה , דפקתי מבט אובדני ביותר לאיזה 2 דקות ללא תזוזה אחרי שהחזרה השנייה לא התנתקה, לא יאומן כמה בנאדם יכול להיות חלש , לא מסוגל להסתכל על עצמי אחרי דבר כזה....

בקיצור מי שעוקב אחרי הלוג , אל תצפו לראות פה משקלים כבדים ..

A: על הפנים, אחרי לילה ללא שינה + עבודה לא קלה במטבח לפני היציאה הביתה

סקוואט: 132.5 ק"ג 3X5 קשה רצח

בנץ: 90 ק"ג 5-5-4

דדליפט: החלטתי ללכת על בטוח כי הגעתי לדדליפט עם סחרחורת אחרי יום מתיש + הסקוואט והבנץ שחיסלו אותי , אז הלכתי על 140 במקום 145 לא תאמינו אבל : 140 ק"ג 1X1 כן רק חזרה אחת עלתה , דפקתי מבט אובדני ביותר לאיזה 2 דקות ללא תזוזה אחרי שהחזרה השנייה לא התנתקה, לא יאומן כמה בנאדם יכול להיות חלש , לא מסוגל להסתכל על עצמי אחרי דבר כזה....

בקיצור מי שעוקב אחרי הלוג , אל תצפו לראות פה משקלים כבדים ..
מה זה ההתמרמרות הזאת?
יאללה לא קרה כלום, תרים תראש אימון הבא תחזור לעצמך

מה זה ההתמרמרות הזאת?
יאללה לא קרה כלום, תרים תראש אימון הבא תחזור לעצמך

לא רואה ברירה אחרת חוץ מלהוריד את הדדליפט ל 135 אימון הבא, ואז משם לחתוך לדדליפט פעם בשבוע בלבד , מה שאומר שהמשקל של הדדליפט יהיה כמו הסקוואט , מקווה שבסוף התוכנית הדדליפט יתעלה עליו ב 5 קילו לפחות...

לא רואה ברירה אחרת חוץ מלהוריד את הדדליפט ל 135 אימון הבא, ואז משם לחתוך לדדליפט פעם בשבוע בלבד , מה שאומר שהמשקל של הדדליפט יהיה כמו הסקוואט , מקווה שבסוף התוכנית הדדליפט יתעלה עליו ב 5 קילו לפחות...
שמע אני יכול להגיד לך שלי לפחות, הדדליפט גומר אותי, ואין מצב שאני עושה יותר מדדליפט אחד בשבוע. בתוכנית המקורית שלי אני אמור לעשות 3 פעמים דדליפט בשבועיים, ואני לא מצליח לעמוד בזה אז אני הורדתי לפעם בשבוע דדליפט ומשלב דדליפט רומני על חשבון הפעם השלישית.
יש אנשים שמסתדרים עם יותר מדדליפט אחד בשבוע, יש כאלה שלא. אין מה להתרגש מזה...
תוריד לפעם בשבוע ויהיה בסדר
איפה קשה לך באחיזה? גב? רגליים?

שמע אני יכול להגיד לך שלי לפחות, הדדליפט גומר אותי, ואין מצב שאני עושה יותר מדדליפט אחד בשבוע. בתוכנית המקורית שלי אני אמור לעשות 3 פעמים דדליפט בשבועיים, ואני לא מצליח לעמוד בזה אז אני הורדתי לפעם בשבוע דדליפט ומשלב דדליפט רומני על חשבון הפעם השלישית.
יש אנשים שמסתדרים עם יותר מדדליפט אחד בשבוע, יש כאלה שלא. אין מה להתרגש מזה...
תוריד לפעם בשבוע ויהיה בסדר
איפה קשה לך באחיזה? גב? רגליים?

אחיזה רגילה , וממש אין קושי באחיזה אפילו לא קצת, מרגיש שהזוקפים מגבילים בעיקר

יש לך סרטון טכניקה? (130+ )

אימון הבא של דדליפט , שזה יום חמישי , מבטיח לעלות סרטון של ה 135 הבעיה בדדליפט תוקנה ככל הנראה , עשיתי היום ניסוי , ועשיתי מה שהרבה מאוד אנשים עושים, פשוט לקרב חזק את השוקיים למוט עד שמרגישים לחץ חזק בקוואדס, והאגן נמוך , ואז משם פתאום גיליתי שהרבה יותר קל לי לקחת נשימה עמוקה! אז לקחתי נשימה עמוקה ובום לחצתי חזק עם הרגליים בהתפרצות האגן עלה לאן שצריך , הכתפיים מקדימה למוט והרגיש מעולה . הניסוי היה עם 130 ק״ג , בטכניקה הישנה המוט התנתק לאט וקשה , בחדשה זה טס , בקיצור ביום חמישי נתחיל מדדליפט של 130 , בסקוואט גם 130 , ומשם נתקדם עד לדדליפט של 160 ואז נחתוך ללינארית

אימון הבא של דדליפט , שזה יום חמישי , מבטיח לעלות סרטון של ה 135 הבעיה בדדליפט תוקנה ככל הנראה , עשיתי היום ניסוי , ועשיתי מה שהרבה מאוד אנשים עושים, פשוט לקרב חזק את השוקיים למוט עד שמרגישים לחץ חזק בקוואדס, והאגן נמוך , ואז משם פתאום גיליתי שהרבה יותר קל לי לקחת נשימה עמוקה! אז לקחתי נשימה עמוקה ובום לחצתי חזק עם הרגליים בהתפרצות האגן עלה לאן שצריך , הכתפיים מקדימה למוט והרגיש מעולה . הניסוי היה עם 130 ק״ג , בטכניקה הישנה המוט התנתק לאט וקשה , בחדשה זה טס , בקיצור ביום חמישי נתחיל מדדליפט של 130 , בסקוואט גם 130 , ומשם נתקדם עד לדדליפט של 160 ואז נחתוך ללינארית
ואיפה אתה ממקם את הכפות רגליים?

ואיפה אתה ממקם את הכפות רגליים?

כמעט צמוד לשוק , ואז משם מקרב עד שיש לחץ חזק בין הרצפה לקוואדס , האגן בשלב הזה נמוך, ואז הקוואדס מנתקים את המוט , ואיך שהמוט מתנתק האגן עולה + השכמות מקדימה למוט, שמתי לב שכמעט כולם עושים את זה , ממש מעט מאוד אנשים לא עושים את זה

B:

סקוואט קל : 100 ק"ג 2X5

פרס: 62.5 5-5-4 עם עצירות וללא חגורה, פעם הבאה 65 בלי עצירות, אבל גם בלי חגורה

פאוורקלין: בגלל שביום שני חקרתי את בעיית הדדליפט , ודרך אגב מצאתי את הבעיה! עשיתי 140 ק"ג בראשון סטיף לג דדליפט! זה לא היה דדליפט כי לא היה ניצול של הקוואדס בכלל,אגן גבוהה מאוד, תיקנתי את טכניקה שהייתה לי לפני הצבא ופשוט הלכתי קצת לאיבוד אחרי הצבא, וזהו פיקס הכל טס , הדדליפט תוקן, ובחזרה לקלינים: לא רציתי להעמיס כדי להגיע חזק ליום חמישי אז : 60 ק"ג 3X3

פול אפס : 11-9

נתראה יום חמישי ;)

עדכון : שבוע 4

A: אימון מצויין !! , אז ככה מסתבר שבגלל הצבא קצת שכחתי את הטכניקה של הדדליפט , ומסתבר שמה שעשיתי ביום ראשון היה סטיף לג טהור , ממש ברכיים כמעט נעולות ותחת מאוד גבוהה , לא סתם הרגשתי ממש לא נוח והיה קשה להכנס לאקסטנשין , ממש ניטרלתי את העבודה של הקוואדס בניתוק, לפחות אני יודע שיש לי 3 פלטות בסטיף לג חחח .. בקיצור פתחתי את הספר של ריפ קראתי וקראתי ואחרי תקופה לא קצרה בצבא החזרתי את הטכניקה !! זהו הכל תוקן , ועכשיו תגלו זאת

סקוואט: 130 ק"ג 3X5 כבד אבל הרגיש טוב , סט אחרון הייתה קצת מלחמה

בנץ: 90 ק"ג 3X5 הכל נסגר יפה

דדליפט: 140 ק"ג 1X6 חחח הייתי חייב לתת עוד חזרה ! המשקל הרגיש בדיחה! האחיזה הייתה רגילה , האמת שהייתי יכול לסגור גם 8 חזרות ! לגביי סרטון לא נעים לי להעלות אותו כי אני קופץ שם משמחה חחח

צין אפס: 12-9

נערך לאחרונה:
עדכון: שבוע 4 (בסיס) B: סקוואט: 130 ק״ג. 3x5 שבוע הבא כבר נתקדם פרס: 65 ק״ג 4-3-3 ללא חגורה פאוורקלין: 75 ק״ג. 5x3. צין אפס: 12-9-8. שבוע הבא כבר יהיה מעניין 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית