The Hungry Saiyan LOG

עדכון שבוע 4 (בסיס). B: דאמבל פרונט סקוואט: 3x8. דאמבל פרס: 3x6. צין אפס: 13-9-9

טוב אז הגעתי עכשיו הביתה אחרי השבוע הכי קשה שהיה לי בשירות, ביום שישי כבר קרסתי וחליתי , כרגע אני עם חום ושיעולים, ואם זה לא מספיק ישנתי רק איזה 3 שעות בלילה , בקיצור זה לא תירוץ , עובדה שזה מצב על הפנים, אבל... בכל זאת יהיה אימון היום ! אבל לא אותו אימון כמו שהיה מתכנן כמובן , אלא יותר פיק עצבי , לימים שאני כבר יהיה בריא. בקיצור אני אלך על סקוואט 130 ק"ג ל 3X3 , בנץ 90 ל 3X3 , דדליפט : 145 ל סט של 3 וזהו כמובן עדכון: שבוע 5
A: אימון מחלה

סקוואט: 130 ק"ג 3X3 יחסית קל אבל מלווה בסחרחורות , יכול להיות שזה היה סיכון מיותר להמשיך עם האימון

בנץ: 90 ק"ג 3X3 דיי קל

דדליפט: כבר בסט חימום הראשון עם 60 ק"ג בהחזרה של המוט לרצפה ממש סחרחורת רצינית! בסט חימום האחרון (130 ק"ג) היה קל כמובן , החזרתי את המוט נעמדתי והכל הסתובב לי ! ממש על גבול העילפון , בקיצור בשלב הזה אמרתי פה אני עוצר , והלכתי לדפוק מקלחת קרה להוריד את החום הנוראי הזה.. מקווה שאני יחלים כמה שיותר מהר

נערך לאחרונה:
עדכון: שבוע 5

B: עדיין קצת חולה

סקוואט קל: 100 ק"ג 2X5

פרס: 65 ק"ג ללא חגורה : 5-4-4

פאוורקלין: 77.5 ק"ג 5X3

סט של מתח רחב ל 8 חזרות , היה לי עוד הרבה לתת , אבל מראש החלטתי לתת סט של 8 בלבד

נתראה יום חמישי , בתקווה להיות בריא לחלוטין

עדכון: שבוע 5 (בסיס) B: סוף סוף בריא! סקוואט: 135 ק״ג 3x5 כבד אבל עלה יפה. פרס: 65 ק״ג 3x5. בלי חגורה. עלה מצויין. דדליפט 150 ק״ג 1x5 בלי חגורה ואחיזה רגילה. עלה יפה , עשיתי דדליפט היום כי יום חמישי לא הייתי בריא לאימון, פול אפס: 12-8-6. שבוע הבא חוזרים להסקוויט עם 3 פלטות!

עדכון: B: (בסיס)

סקוואט: 135 ק"ג 3X3 קל יחסית

בנץ: 92.5 ק"ג 3X3

פאוורקלין: 80 ק"ג 5X3

צין אפס : 12-10

שום דבר לא השתנה, כמו שהסברתי אני בצבא, והאימון הזה היה אחרי שבוע בבסיס של עבודה , ושינה לא מושלמת, אז נתתי רק פיק עצבי לשבוע החדש שיתחיל החל מיום ראשון ויהיה כולו בבית

עדכון: שבוע 6 יצא לדרך ! חזרתי מהמתים !

A : סקוואט: 140 ק"ג 3X5 ללא חגורה , והיה יותר קל מ ה 135 !!

בנץ: 95 ק"ג 5-5-4 סט אחרון הייתי ממש קרוב לסגור 5 , עוד שבועיים מצפה כבר לחזור ללחוץ 2 פלטות

צין אפס עם משקל : 20 ק"ג 5-4-4

יופי אני ממש חוזר לעצמי כבר

נערך לאחרונה:
עדכון: שבוע 6

B:

סקוואט קל: 105 ק"ג 2X5

פרס: 67.5 ק"ג 5-4-4 ללא חגורה , אחלה

פאוורקלין: 82.5 ק"ג 5X3

יום חמישי מלחמההה

עדכון: שבוע 6
A:
סקוואט: 145 ק"ג 3X5 עדיין ללא חגורה ! היה מאוד כבד

בנץ: 97.5 ק"ג 4-4-3

דדליפט: 160 ק"ג 1X4 גם ללא חגורה ואחיזה רגילה ! הייתי ממש קרוב לסגור 5 ! אבל שהמוט הגיע לברכיים הגב תחתון דיי בגד אז זרקתי
פעם הבא 165 עם חגורה

2 סטים של פול אפס רחב: 11-9

דרך אגב: שבוע הבא בבית, יהיה השבוע האחרון של ה SS , זהו הבסיס שלי כבר חזר , ובשבוע האחרון מצפה ל150 סקוואט, אחרי זה ריסט של 90 אחוז ולינארית .

ועוד משהו: מפעם הבאה העדכונים יהיו באנגלית בלבד , אני צריך לתת עכשיו דגש חזק גם על זה , כי אני עובר מפה עוד שנה וחצי-שנתיים.

נערך לאחרונה:
קודם כל כבןד על המשקלים :sporty074: ואתה עובר לאיזה תוכנית ?

ולאיפה אתה מתכוון לעבור ?

קודם כל כבןד על המשקלים :sporty074: ואתה עובר לאיזה תוכנית ?

ולאיפה אתה מתכוון לעבור ?

1. לינארית

2. ארה"ב , עוד לא סגור איפה בדיוק , כמובן העניין של האזרחות בטיפול עדיין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית