- פותח/ת השרשור
האימון היום:
פרונט סקוואט:
חימום.
77.5x3.
87.5x3.
102.5x3.
122.5x3. לא קשה במיוחד.
דדליפט:
120x5. אחיזה רגילה.
140x5.אחיזה רגילה, 2 חזרות אחרונות המוט החליק מאוד.
165x2 אחיזה משולבת (המוט החליק מאוד, סוף חזרה שנייה החזקתי בקצות האצבעות).
190x1 PR מאכזב. עם חגורה מגנזיום ואחיזה משולבת.. ממש בשנייה שנעלתי המוט פשוט נפל לי מהידיים.. כאילו לא שמתי מגנזיום. הקטע המעצבן זה שהיד הקטנה שלי פשוט דופקת אותי כי להרים את החזרה ממש לא היה קשה.. עכשיו באמת אני צריך להכניס תרגילים כמו ראק פולס קבוע אני חייב לעשות עם זה משהו.
פרס:
חימום.
67.5x5x3 קשה, שבוע הבא אני אלך על 70 ואז אעבור להתקדמות דו שבועית בלחיצות.
הוספתי היום 5 קילו בדדליפט כי לפני האימון הבעלים של המכון הביא לי לנסות משהו מעיף (XTREME משהו , הוא טוען שזה יותר חזק מRM1) לא ניסיתי RM1 אבל זה באמת היה מעיף..
בקיצור אימון די מאכזב.. חבל שהטלפון שלי שוב עצר אחרי כמה שניות צילום של הדדליפט..
*אם מישהו רוצה לייעץ איפה וכמה להוסיף תרגילים לחיזוק האחיזה- בכיף.
פרונט סקוואט:
חימום.
77.5x3.
87.5x3.
102.5x3.
122.5x3. לא קשה במיוחד.
דדליפט:
120x5. אחיזה רגילה.
140x5.אחיזה רגילה, 2 חזרות אחרונות המוט החליק מאוד.
165x2 אחיזה משולבת (המוט החליק מאוד, סוף חזרה שנייה החזקתי בקצות האצבעות).
190x1 PR מאכזב. עם חגורה מגנזיום ואחיזה משולבת.. ממש בשנייה שנעלתי המוט פשוט נפל לי מהידיים.. כאילו לא שמתי מגנזיום. הקטע המעצבן זה שהיד הקטנה שלי פשוט דופקת אותי כי להרים את החזרה ממש לא היה קשה.. עכשיו באמת אני צריך להכניס תרגילים כמו ראק פולס קבוע אני חייב לעשות עם זה משהו.
פרס:
חימום.
67.5x5x3 קשה, שבוע הבא אני אלך על 70 ואז אעבור להתקדמות דו שבועית בלחיצות.
הוספתי היום 5 קילו בדדליפט כי לפני האימון הבעלים של המכון הביא לי לנסות משהו מעיף (XTREME משהו , הוא טוען שזה יותר חזק מRM1) לא ניסיתי RM1 אבל זה באמת היה מעיף..
בקיצור אימון די מאכזב.. חבל שהטלפון שלי שוב עצר אחרי כמה שניות צילום של הדדליפט..
*אם מישהו רוצה לייעץ איפה וכמה להוסיף תרגילים לחיזוק האחיזה- בכיף.
נערך לאחרונה: