הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Guyb

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
האימון היום:

פרונט סקוואט:

חימום.
77.5x3.
87.5x3.
102.5x3.
122.5x3. לא קשה במיוחד.

דדליפט:
120x5. אחיזה רגילה.
140x5.אחיזה רגילה, 2 חזרות אחרונות המוט החליק מאוד.
165x2 אחיזה משולבת (המוט החליק מאוד, סוף חזרה שנייה החזקתי בקצות האצבעות).
190x1 PR מאכזב. עם חגורה מגנזיום ואחיזה משולבת.. ממש בשנייה שנעלתי המוט פשוט נפל לי מהידיים.. כאילו לא שמתי מגנזיום. הקטע המעצבן זה שהיד הקטנה שלי פשוט דופקת אותי כי להרים את החזרה ממש לא היה קשה.. עכשיו באמת אני צריך להכניס תרגילים כמו ראק פולס קבוע אני חייב לעשות עם זה משהו.

פרס:
חימום.
67.5x5x3 קשה, שבוע הבא אני אלך על 70 ואז אעבור להתקדמות דו שבועית בלחיצות.

הוספתי היום 5 קילו בדדליפט כי לפני האימון הבעלים של המכון הביא לי לנסות משהו מעיף (XTREME משהו , הוא טוען שזה יותר חזק מRM1) לא ניסיתי RM1 אבל זה באמת היה מעיף..

בקיצור אימון די מאכזב.. חבל שהטלפון שלי שוב עצר אחרי כמה שניות צילום של הדדליפט..

*אם מישהו רוצה לייעץ איפה וכמה להוסיף תרגילים לחיזוק האחיזה- בכיף.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

אני נוהג להמליץ על המאמר הזה. והייתי אומר לקחת את העסק מאוד באיזי: לבחור למשך תקופה אחד מהתרגילים המומלצים שם, ונניח אחת לשבוע, בסיום אימון הדדליפט, להוסיף איזה 3 סטים שלו - בקטע של תוספת קלה של נפח, שאולי דרושה על מנת להאיץ את תהליכי ההתחזקות של הגריפ.

לא נורא , גם אני ממליץ על המאמר שנאמר פה , אגב יש מצב אתה משיג לי את השם המלא של התוסף?אתה יודע אולי של איזה חברה?

בעזהי"ת

אני נוהג להמליץ על המאמר הזה. והייתי אומר לקחת את העסק מאוד באיזי: לבחור למשך תקופה אחד מהתרגילים המומלצים שם, ונניח אחת לשבוע, בסיום אימון הדדליפט, להוסיף איזה 3 סטים שלו - בקטע של תוספת קלה של נפח, שאולי דרושה על מנת להאיץ את תהליכי ההתחזקות של הגריפ.

תודה רבה ! אני עכשיו קורא את המאמר.

לא נורא , גם אני ממליץ על המאמר שנאמר פה , אגב יש מצב אתה משיג לי את השם המלא של התוסף?אתה יודע אולי של איזה חברה?
XTREME SHOCK.

האימון המטורף היום !!!!!! :

סקוואט:
90x5.
110x5.
132.5x3.
152.5x2 בקושי.
190 הוצאה.
172.5 חצי חזרה מלאה !!!!! F3. facepalm

בנץ':
חימום עד 102.5.
107.5x2 F3 facepalm

מתח משקל גוף.

בחיים שלי הגוף לא היה כל כך מותש.. אולי הגיע הזמן לעשות ריסטים בכל התרגילים ולצאת קצת מהאגו זה יכול גם לתת רענון לטכניקה כמו שצריך.

ריסט יכול להיות לך מצויין בשלב זה ,כמו שאשמת שרשמת אל תתן לאגו לפגוע בך .

דני אנחנו בערך באותו מצב, מה אתה אומר; לדעתך לעשות ריסט על התבנית שיש לי עכשיו (לינארית סקוואט ודדליפט וסוגשל טקסס בלחיצות) או כמוך פשוט לעבור לטקסס עם ריסט גדול?

דני אנחנו בערך באותו מצב, מה אתה אומר; לדעתך לעשות ריסט על התבנית שיש לי עכשיו (לינארית סקוואט ודדליפט וסוגשל טקסס בלחיצות) או כמוך פשוט לעבור לטקסס עם ריסט גדול?
טקסס לא יהיה לך טוב בחיטוב .

בעזהי"ת

תקרא את העדכון מהיום :bad:
אה חחח מתי הפסקת ? אתה חוזר לחיטוב או שסיימת לגמרי ? מה המשקל עכשיו?
אין לי מושג.. פשוט התחלתי להתקדם בחיטוב ולא רציתי שזה יפסיק מצאתי את עצמי איזה שבועיים על נייטרלי ואז סוגשל חיובי. משקל גוף 79~

האימון היום: בדיקת RM1! :

מאחר ואני הולך לעשות ריסט גדול ואני רוצה לעשות השוואות (ובחיים לא בדקתי RM1) היום בדקתי פעם ראשונה:

סקוואט:
60x5.
85x5.
110x2.
135x2.
155x2.
165x1.
180x1 ! (חשבתי להגיע היום ל180 לא האמנתי שאני מסוגל ליותר, אבל היה כ''כ קל שלא יכולתי להפסיק):
190x1 PR !!!!!

דדליפט:
60x5.
100x5.
125x2.
150x2.
165x1.
185x1.
200x1 PFR !!@#!!!!!!! אז ככה מרגיש RM1.. חח

בנץ':
טוב אז חיכיתי בסביבות ה40 דקות לבנץ'.. הכלוב היה מפוצץ והייתי גמור אז אין לי מושג אם זה באמת 100% או לא אבל אלה התוצאות:
40x5.
60x5.
75x2.
85x1.
97.5x1.
107.5x1.
115x1 PR. באמצע קפץ עליי איזה סופרמן, באמת שאם הוא היה נוגע הייתי הורג אותו.
120x0 F.

ואו.. חח בחיים לא הרגשתי כ"כ שבור, אוכל בראבאק. ברוך השם אחרי שמחקתי את כל הסרטונים בפלאפון הוא לא עשה לי היום בעיות ויש סרטונים של הכל ! היום בלילה או מחר אני אעלה.

תקרא את העדכון מהיום :bad:

אין לי מושג.. פשוט התחלתי להתקדם בחיטוב ולא רציתי שזה יפסיק מצאתי את עצמי איזה שבועיים על נייטרלי ואז סוגשל חיובי. משקל גוף 79~

האימון היום: בדיקת RM1! :

מאחר ואני הולך לעשות ריסט גדול ואני רוצה לעשות השוואות (ובחיים לא בדקתי RM1) היום בדקתי פעם ראשונה:

סקוואט:
60x5.
85x5.
110x2.
135x2.
155x2.
165x1.
180x1 ! (חשבתי להגיע היום ל180 לא האמנתי שאני מסוגל ליותר, אבל היה כ''כ קל שלא יכולתי להפסיק):
190x1 PR !!!!!

דדליפט:
60x5.
100x5.
125x2.
150x2.
165x1.
185x1.
200x1 PFR !!@#!!!!!!! אז ככה מרגיש RM1.. חח

בנץ':
טוב אז חיכיתי בסביבות ה40 דקות לבנץ'.. הכלוב היה מפוצץ והייתי גמור אז אין לי מושג אם זה באמת 100% או לא אבל אלה התוצאות:
40x5.
60x5.
75x2.
85x1.
97.5x1.
107.5x1.
115x1 PR. באמצע קפץ עליי איזה סופרמן, באמת שאם הוא היה נוגע הייתי הורג אותו.
120x0 F.

ואו.. חח בחיים לא הרגשתי כ"כ שבור, אוכל בראבאק. ברוך השם אחרי שמחקתי את כל הסרטונים בפלאפון הוא לא עשה לי היום בעיות ויש סרטונים של הכל ! היום בלילה או מחר אני אעלה.
תוריד עכשיו הרבה מהמשקלי עבודה אתה הולך להרגיש שהאימונים הבאים פשוט קשים בטירוף אפילו עם המשקלים הם קלים
כל הכבוד על הPR זה כבוד על משקל 80!! מוניטין י'אח !
אתה חושב לבוא לפתח תקווה או שאתה תתחרה שנה הבאה?

תוריד עכשיו הרבה מהמשקלי עבודה אתה הולך להרגיש שהאימונים הבאים פשוט קשים בטירוף אפילו עם המשקלים הם קלים
כל הכבוד על הPR זה כבוד על משקל 80!! מוניטין י'אח !
אתה חושב לבוא לפתח תקווה או שאתה תתחרה שנה הבאה?
תודה רבה ! 20% זה מספיק? וחח בחיים לא הרגשתי ככה אחרי אימון, אני מפורק רצח.

לגבי תחרות, אני שוקל את אפריל כי זאת סוגשל הזדמנות אחרונה להתנסות בתחרות לזמן הקרוב, שנה הבא אני כבר אתגייס אני לא רואה את עצמי מתחרה.

תודה רבה ! 20% זה מספיק? וחח בחיים לא הרגשתי ככה אחרי אימון, אני מפורק רצח.

לגבי תחרות, אני שוקל את אפריל כי זאת סוג של הזדמנות אחרונה להתנסות בתחרות לזמן הקרוב, שנה הבא אני כבר אתגייס אני לא רואה את עצמי מתחרה.
יש לך תחרות גם בקיץ לפי מה שהבנתי אם זה מטריד אותך .
תן השבוע הזה אימונים של 20 אחוז פחות "סתם אימונים" , ואז תתחיל תכנית חדשה ומסודרת [לפי הריסט של ה20 אחוז תדע כמה אתה צריך לרדת עוד/לא לרדת בכלל"
ותתחיל לאכול 😃 תן לגוף להתאושש טוב .

יש לך תחרות גם בקיץ לפי מה שהבנתי אם זה מטריד אותך .
תן השבוע הזה אימונים של 20 אחוז פחות "סתם אימונים" , ואז תתחיל תכנית חדשה ומסודרת [לפי הריסט של ה20 אחוז תדע כמה אתה צריך לרדת עוד/לא לרדת בכלל"
ותתחיל לאכול 😃 תן לגוף להתאושש טוב .
תודה על העזרה !
מוניטין, מחכה לסירטונים. 🙌
תודה רבה !

סרטון:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37496&p=479409#post479409

אימון ראשון של טקסס:

שבוע 1:
נפח:

סקוואט:
130x5x5 (ללא חגורה). היה כל כך קשה וכבד.. כאילו לא עשיתי ריסט בכלל.
מי שעושה\ עשה את התוכנית, ביום הנפח עבדתם עם חגורה?

בנץ':
80x5x5.

דדליפט:
145x5 כבד.. חח

אימון מייאש, הכל היה כבד רצח וגם הצוואר שלי הורג אותי, התחילו לי כאבים בצוואר הוא נוקשה רצח, אני בקושי יכול להזיז את הראש.

אימון ראשון של טקסס:

שבוע 1:
נפח:

סקוואט:

בנץ':
80x5x5.

דדליפט:
145x5 כבד.. חח

אימון מייאש, הכל היה כבד רצח וגם הצוואר שלי הורג אותי, התחילו לי כאבים בצוואר הוא נוקשה רצח, אני בקושי יכול להזיז את הראש.
לדעתי זו טעות היית צריך לחכות עוד שבוע-שבוע וחצי לפני שאתה מתחיל את התכנית ! אני עבדתי חלק מהסטים עם חגורה וחלק בלי . מה אופן העלאת המשקלים שלך משבוע לשבוע בתרגילים?

אימון ראשון של טקסס:

שבוע 1:
נפח:

סקוואט:

בנץ':
80x5x5.

דדליפט:
145x5 כבד.. חח

אתה תתרגל. בהתחלה הנפח מטורף וקשה אבל אתה תסתגל לזה. כמו שדני שובבני אמר כדאי לצאת לשבוע מנוחה. אני לא משתמש בחגורה בכלל, מן הסתם גם לא באימון הנפח.

שיהיה בהצלחה.

לדעתי זו טעות היית צריך לחכות עוד שבוע-שבוע וחצי לפני שאתה מתחיל את התכנית ! אני עבדתי חלק מהסטים עם חגורה וחלק בלי . מה אופן העלאת המשקלים שלך משבוע לשבוע בתרגילים?
אולי אני אעשה גם חמישי אימון קל וראשון אתחיל שוב מאימון נפח. ואני חושב חמישיות דדליפט וסקוואט, שבוע שבועיים ראשונים לחיצות 5 קג ואז 2.5 כי אני לא מרגיש בכלל את המשקלים האלה.
אתה תתרגל. בהתחלה הנפח מטורף וקשה אבל אתה תסתגל לזה. כמו שדני שובבני אמר כדאי לצאת לשבוע מנוחה. אני לא משתמש בחגורה בכלל, מן הסתם גם לא באימון הנפח.

שיהיה בהצלחה.
תודה רבה, נחמד לראות שגם אתה מבקר פה.

האימון היום:
אימון קל:

פרונט סקוואט:
90x3x3.

פרס:
55x5x3.

מתח רחב בלי משקל:
10x3.

לא הרגשתי בכלל שהתאמנתי חח האימון הכי קל וכיף שהיה לי סיימתי תוך חצי שעה בערך.

אני בהתלבטות מה לעשות יום באימוני עצימות חוץ מבנץ' וסקוואט. עד עכשיו בלינארית עשיתי מתח עם משקל (אין לי אפשרות במכון לפאוור קלין וגם אף פעם לא התעסקתי עם זה), וחתירות זה נחמד עד שלב מסוים שאתה פשוט עושה כמעט כל סט של עצימות עם צ'יט מטורף. יש עצות? - מתח עם משקל?..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית