נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
- פותח/ת השרשור
לא כתוב בחוזה שאסור לשבור פלטות של 20.חחח תהיתי לעצמי מתי תגיע הפלטה המנופצת !! איך לא מעיפים אותך משם לעזאזל אתה רק הורס דברים .
משקלים כבדים תותח!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כתוב בחוזה שאסור לשבור פלטות של 20.חחח תהיתי לעצמי מתי תגיע הפלטה המנופצת !! איך לא מעיפים אותך משם לעזאזל אתה רק הורס דברים .
משקלים כבדים תותח!
ישראלי ממוצע 😉לא כתוב בחוזה שאסור לשבור פלטות של 20.
13/01/13
DL 205 4X5 1X4 לא כשל
BP w/pause 130 5X5
דדליפט:
שלושה סטים ראשונים באחיזה רגילה (לא הוק) שני סטים אחרונים משולבת.
סט אחרון הרמתי 4 פעמים ברביעית נשברה פלטה לרסיסים -_-
שבוע הבא 210 5X5 וזהו עם הנפח לדדליפט.
בנץ' פרס הלך מעולה. פעם ראשונה שאני עושה 130 5X5 עם עצירה.
לא, אי אפשר לדרוש לשלם על הפלטה. יש להם מזל שאני לא תובע אותם על ציוד לא בטיחותי שיכל לסכן אותי.לא מכריחים אותך לשלם על זה ?
אצלנו גם אם קצת מלכלכים אז חייבים לנקות שלא לדבר על שבירת פלטות
לא, אי אפשר לדרוש לשלם על הפלטה. יש להם מזל שאני לא תובע אותם על ציוד לא בטיחותי שיכל לסכן אותי.
לגבי הלכלוך ממגנזיום למשל, אני מנקה בלי שמבקשים ממני, זה מובן מאליו מבחינתי.
תאסוף כמה אנשים ותתבעו 🤡אז בעצם זה שציוד לא תקין נותן לך זכות לתבוע ?
וואי איזה טוב זה אצלנו המוטות עקומים הראק מתנדנד המשקולות מתפוררות לא חסר סיבות לתבוע
יש מכון סודי אחד בפינה של הבית ספר עובד בשעות מסויימות מאוד. אין שם הרבה אנשים אבל זה המכון הכי טוב שיש בעולם כמה מגנזיום שאתה רוצה 6 ראקים 2 ספות כמה משקל שאתה רק רוצה כולם עושים סקוואט מלא כולם לוחצים כמו שצריך.תאסוף כמה אנשים ותתבעו 🤡
רק משהו קטן-
תזכור שאם המכון יסגר אין לך איפה להתאמן (קאנטרי ערד, לא?), אז כדאי שתקח מספיק בשביל לבנות מכון הארדקור חדש:Sync-0h5y1d7:
:Oואתה לא שם?!יש מכון סודי אחד בפינה של הבית ספר עובד בשעות מסויימות מאוד. אין שם הרבה אנשים אבל זה המכון הכי טוב שיש בעולם כמה מגנזיום שאתה רוצה 6 ראקים 2 ספות כמה משקל שאתה רק רוצה כולם עושים סקוואט מלא כולם לוחצים כמו שצריך.
:Oואתה לא שם?!
בא לי גם:(
מאסטר1, אנא גלה את שיטתך לניקוי המגנזיום, בעלי המכון בו אני נמצא, הפכו לבני אלף זונות.לא, אי אפשר לדרוש לשלם על הפלטה. יש להם מזל שאני לא תובע אותם על ציוד לא בטיחותי שיכל לסכן אותי.
לגבי הלכלוך ממגנזיום למשל, אני מנקה בלי שמבקשים ממני, זה מובן מאליו מבחינתי.
סמרטוט לח ?! 😣מאסטר1, אנא גלה את שיטתך לניקוי המגנזיום, בעלי המכון בו אני נמצא, הפכו לבני אלף זונות.
תודה, מעריץ1.
לא מרשים, נכון לעכשיו.סמרטוט לח ?! 😣
נו, אז תחלק למשתמשים אחרים.יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל PowerLifting.