הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

13/01/13
DL 205 4X5 1X4 לא כשל
BP w/pause 130 5X5

דדליפט:
שלושה סטים ראשונים באחיזה רגילה (לא הוק) שני סטים אחרונים משולבת.
סט אחרון הרמתי 4 פעמים ברביעית נשברה פלטה לרסיסים -_-
שבוע הבא 210 5X5 וזהו עם הנפח לדדליפט.

בנץ' פרס הלך מעולה. פעם ראשונה שאני עושה 130 5X5 עם עצירה.

👑

לא מכריחים אותך לשלם על זה ?
אצלנו גם אם קצת מלכלכים אז חייבים לנקות שלא לדבר על שבירת פלטות

לא מכריחים אותך לשלם על זה ?
אצלנו גם אם קצת מלכלכים אז חייבים לנקות שלא לדבר על שבירת פלטות
לא, אי אפשר לדרוש לשלם על הפלטה. יש להם מזל שאני לא תובע אותם על ציוד לא בטיחותי שיכל לסכן אותי.
לגבי הלכלוך ממגנזיום למשל, אני מנקה בלי שמבקשים ממני, זה מובן מאליו מבחינתי.

לא, אי אפשר לדרוש לשלם על הפלטה. יש להם מזל שאני לא תובע אותם על ציוד לא בטיחותי שיכל לסכן אותי.

אז בעצם זה שציוד לא תקין נותן לך זכות לתבוע ?
וואי איזה טוב זה אצלנו המוטות עקומים הראק מתנדנד המשקולות מתפוררות לא חסר סיבות לתבוע

אז בעצם זה שציוד לא תקין נותן לך זכות לתבוע ?
וואי איזה טוב זה אצלנו המוטות עקומים הראק מתנדנד המשקולות מתפוררות לא חסר סיבות לתבוע
תאסוף כמה אנשים ותתבעו 🤡
רק משהו קטן-
תזכור שאם המכון יסגר אין לך איפה להתאמן (קאנטרי ערד, לא?), אז כדאי שתקח מספיק בשביל לבנות מכון הארדקור חדש:Sync-0h5y1d7:

תאסוף כמה אנשים ותתבעו 🤡
רק משהו קטן-
תזכור שאם המכון יסגר אין לך איפה להתאמן (קאנטרי ערד, לא?), אז כדאי שתקח מספיק בשביל לבנות מכון הארדקור חדש:Sync-0h5y1d7:
יש מכון סודי אחד בפינה של הבית ספר עובד בשעות מסויימות מאוד. אין שם הרבה אנשים אבל זה המכון הכי טוב שיש בעולם כמה מגנזיום שאתה רוצה 6 ראקים 2 ספות כמה משקל שאתה רק רוצה כולם עושים סקוואט מלא כולם לוחצים כמו שצריך.

יש מכון סודי אחד בפינה של הבית ספר עובד בשעות מסויימות מאוד. אין שם הרבה אנשים אבל זה המכון הכי טוב שיש בעולם כמה מגנזיום שאתה רוצה 6 ראקים 2 ספות כמה משקל שאתה רק רוצה כולם עושים סקוואט מלא כולם לוחצים כמו שצריך.
:Oואתה לא שם?!
בא לי גם:(

:Oואתה לא שם?!
בא לי גם:(

הייתי שם אבל בגלל לימודים והשעות שזה עובד (5-8) אין לי מספיק זמן לסיים אימון כי אני בא לשם אחרי מתמטיקה וזה עובד רק 4 פעמים בשבוע ככה שאני לא יכול לעשות תוכניות כח

מאסטר1, אנא גלה את שיטתך לניקוי המגנזיום, בעלי המכון בו אני נמצא, הפכו לבני אלף זונות.
תודה, מעריץ1.

סחטיין עליך, אושר!!!
יפה מאוד.
איך אתה סוחב 3 סטים כאלו באחיזה רגילה?!?! זאת השאלה הגדולה!

אלוף! ! !

17/01/13
BP w/pause 155 3X1
SQ 60 60 60 100 X5
GHR 3X10
BB Row 100 3X8

סט ראשון הצלם נרדם בשמירה.
הספוטר לא נוגע, רק מייצב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית