הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

07/03/13
SQ 220KG 1X3
BP W/pause 150X1 155X1 160X1
DL 230 1X3

הבנץ' פרס היה קל באופן מפתיע.

פשוט תותח!!!
אני מבסוט על הכניסות שלך לסקאווט.. נותן מוטיבציה! לא מבין איך אתה מצליח להיכנס ככה מספיק מכווץ עם כל הרבאק!
אגב, למה האחיזה שלך ככה רחבה? באחיזה צרה לא יהיה לך יותר כיווץ?

הבנץ' שלך פשוט אכזרי!!!

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין לPowerLifting.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כבוד אושר!!!!!!! בהחלט מעורר השראה איך שחזרת אחרי שבוע או שבועיים של מנוחה טוטלית! נתת לי מוטיבציה!

פשוט תותח!!!
אני מבסוט על הכניסות שלך לסקאווט.. נותן מוטיבציה! לא מבין איך אתה מצליח להיכנס ככה מספיק מכווץ עם כל הרבאק!
אגב, למה האחיזה שלך ככה רחבה? באחיזה צרה לא יהיה לך יותר כיווץ?

הבנץ' שלך פשוט אכזרי!!!

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין לPowerLifting.
כן, באחיזה צרה יש יותר כיווץ.
אני אוחז רחב אחרי הרבה זמן של ניסיון.

סימן #7788 שהבנצ' שלך חזק: הספוטר צריך לשים חגורה.
לול זה Moonlight

כן, באחיזה צרה יש יותר כיווץ.
אני אוחז רחב אחרי הרבה זמן של ניסיון.

לול זה Moonlight

בוקר טוב לך עושר! ביקרתי כעת במקרה בקקי. מספר דברים:

1.תוכל להגיד לחבריך בקקי שאני כבר בערך 3 שלוש שנים לא רשום לפורום הפח שלהם, אז שיפסיקו לנסות לנחש מה המשתמש שלי כי אין לי כזה? הם יכולים גם לבקש מיאיר שיבדוק IP אם הם לא מאמינים. או פשוט ללכת לפי השכל הישר של מי ירצה לקרוא את החרא שלהם גם ככה.

2.nesiha ביקשה את המשתמש שלי כאן, תן לה אותו (פייסבוק גם טוב) למקרה שהיא לא משתמש של נדב מור או משהו כזה.

תודה.

1.תוכל להגיד לחבריך בקקי שאני כבר בערך 3 שלוש שנים לא רשום לפורום הפח שלהם, אז שיפסיקו לנסות לנחש מה המשתמש שלי כי אין לי כזה? הם יכולים גם לבקש מיאיר שיבדוק IP אם הם לא מאמינים. או פשוט ללכת לפי השכל הישר של מי ירצה לקרוא את החרא שלהם גם ככה.

2.nesiha ביקשה את המשתמש שלי כאן, תן לה אותו (פייסבוק גם טוב) למקרה שהיא לא משתמש של נדב מור או משהו כזה.

תודה.
התבלבלת בכתובת.
http://www.facebook.com/nadav.moore.5?fref=ts

תודה.
פרסמתי באופטופיק. תהנה.

זהו אינו סירטון עדכני, אני דורש לתלה עם עיתון או תאריך.
עלה והצלח ידידי הע1נס,
יום טוב, בי.

10/03/13
SQ 195 4X5
BP 130 W/pause 4X5
BB Row 100 3X8

קל.
הבנץ' ללא חגורה ומגנזיום.

סט שלישי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
14/03/13
SQ 225 1X3
BP W/pause 160 3X1
DL 240 1X3 ללא מגנזיום

שכחתי לקנות מגנזיום, הסתמכתי על מונלייט. בשלישית החליק כבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית