הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

יש לי 5 בלוקים בבית, אם אתה צריך אני יכול להביא לך לתחרות ב 15 שקל

בעצם עזוב, אין טעם להתחרות, אח יקר ייקח מקום ראשון, כרגיל הניגרי מקום שני ובשביל מקום שלישי לא שווה לי להגיע לבית חולים כמו אליקרמבו.

בוקר טוב לך עושר! ביקרתי כעת במקרה בקקי. מספר דברים:

1.תוכל להגיד לחבריך בקקי שאני כבר בערך 3 שלוש שנים לא רשום לפורום הפח שלהם, אז שיפסיקו לנסות לנחש מה המשתמש שלי כי אין לי כזה? הם יכולים גם לבקש מיאיר שיבדוק IP אם הם לא מאמינים. או פשוט ללכת לפי השכל הישר של מי ירצה לקרוא את החרא שלהם גם ככה.

2.nesiha ביקשה את המשתמש שלי כאן, תן לה אותו (פייסבוק גם טוב) למקרה שהיא לא משתמש של נדב מור או משהו כזה.

תודה.
שתוק כבר ניב כולם יודעים שאתה גולש בישראל באדי... ונסיכה זה משתמש של הומי.
אני זה ק1בה (כ1שי גד11לל- זה אתה, אל תשקר)

שתוק כבר ניב כולם יודעים שאתה גולש בישראל באדי... ונסיכה זה משתמש של הומי.
אני זה ק1בה (כ1שי גד11לל- זה אתה, אל תשקר)

חח.
אמנם אני נהנה לראות את אופק משפיל את רשף אם כבר אני שם אבל אני לא לוקח בזה חלק פעיל. אין לי שם אף משתמש. וגם לא יהיה.

אבל מצחיק שאתה חושב ככה. נחמד לראות את החברים האוטיסטים שלך משם משגעים אותך.

חח.
אמנם אני נהנה לראות את אופק משפיל את רשף אם כבר אני שם אבל אני לא לוקח בזה חלק פעיל. אין לי שם אף משתמש. וגם לא יהיה.

אבל מצחיק שאתה חושב ככה. נחמד לראות את החברים האוטיסטים שלך משם משגעים אותך.

בואנה אחי התלהבת יותר מידי
להיות חלק ממשפחת ישראלבודי זו זכות שאין לך .
חושב1

אתה הולך להשלים אימון עצימות בהמשך השבוע או שזה אימון כבד אחרון?

בואנה אחי התלהבת יותר מידי
להיות חלק ממשפחת ישראלבודי זו זכות שאין לך .
חושב1

בתכלס רוב המשתמשים שם עושים רושם של אנשים שההורים שלהם אחים. ככה שזה די אירוני שתיארת אותם כ"משפחת ישראלבודי".

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית