הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

לאור ההתקדמות בסקוואט מהיום אני קורא לך המרסס

16331178-man-spraying-strawberry-plant-in-garden.jpg

מה הקטע עם הדדליפט במשקל קל עם אחיזה רגילה?

חחח מה זה gpp?

אגב, ע"פ הטכניקה של מגנסון בדדליפט, שמתי לב בכמה סירטונים שפשוט הוא מגלגל את המוט לכייונו ואז מושך.
הדגש בטכניקה שלו זה הגילגול של המוט שבא עם תנופה או שהדגש הוא שבתחילת המשיכה המוט קרוב יותר לקצות האצבעות מאשר על חצי כף הרגל?

נערך לאחרונה:
חחח מה זה gpp?

אגב, ע"פ הטכניקה של מגנסון בדדליפט, שמתי לב בכמה סירטונים שפשוט הוא מגלגל את המוט לכייונו ואז מושך.
הדגש בטכניקה שלו זה הגילגול של המוט שבא עם תנופה או שהדגש הוא שבתחילת המשיכה המוט קרוב יותר לקצות האצבעות מאשר על חצי כף הרגל?
המיקום של המוט.
אני לא מגלגל את המוט לפני. אבל זה אפשרי. (בחלק מהפדרציות אסור להזיז את המוט לפני המשיכה)

http://www.westside-barbell.com/articles/gpp/

אם המטרה בגלגול היא במיקום , יותר פשוט למקם את המוט בנקודה הרצויה

אאל"ט, המטרה בגלגול היא "להרגיש" את הלטיסימוס לפני המשיכה כך שבזמן המשיכה יהיה אפשר להפעיל אותו במודע וללחוץ את המוט לכיוון הגוף.
בזמנו ראיתי את לוליק מושך ככה.

27/05/13
SQ 200 4X5
BP 140 5,5,4
DB press 35 37 2X8
lateral raises 7 2X15
Chins 3X10

האימון נדחה להיום, ניסיתי לעשות אותו אתמול באיחור (התחלתי ב9 בלילה) וה200 הרגיש כמו טון, אחרי חזרה אחת החזרתי את המוט והלכתי הביתה.
היום היה גם מאוד קשה, אני מתחיל לחשוב שאני באימון יתר או סתם חוסר ריכוז באימונים. (דברים מעבר מעסיקים את המחשבות)

מרסס אתה לא עושה כמעט שבועות דילואד, לא יקרה כלום אם תעשה שבוע אחד קל/שכונה כדי לחזור עם רבאק/כוח

היום עשיתי גם אימון ליצני, בקרוב גלן פנדלי.
ליאור תיזהר להפקיר יום ראשון.

יש מחשבות על הונגריה מרסס או שזה מחוץ לתקציב/מטרות?

קבל אישור ממני להעיףףף את ה240 היום בלעדיי.
עלה והפצץ ידידי הע1נס.
קקקקקקקקק

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית