עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרגיש בסדר, לא הבדל משמעותי. אין ירידה בכוח בכל אופן.
אין לי בעיה לא לאכול פחמימות, זה לא מפריע לי בכלל.
מבחינת שומן / שריר אני לא יודע בדיוק. ירדתי במשקל, מן הסתם נוזלים כי פחמימות סופחות נוזלים (ירדתי ל110)
כל עוד אני עומד על אותם משקלי עבודה, אני מניח שלא ירדתי בשריר.
דיאטה טובה.. אני ירדתי 7 קילו במשקל גוף והדדליפט והסקואט התחזקו לי הבנצ בערך אותו דבר אבל לדעתי כי לא תכננתי נכון תאימוניםמרגיש בסדר, לא הבדל משמעותי. אין ירידה בכוח בכל אופן.
אין לי בעיה לא לאכול פחמימות, זה לא מפריע לי בכלל.
מבחינת שומן / שריר אני לא יודע בדיוק. ירדתי במשקל, מן הסתם נוזלים כי פחמימות סופחות נוזלים (ירדתי ל110)
כל עוד אני עומד על אותם משקלי עבודה, אני מניח שלא ירדתי בשריר.
אחי, לא יפה להעתיק.
אגב, הרופאה החרא הזאת שולחת אותי לבדיקות עכשיו, צום עניינים וזה.. מקווה לחזור להתאמן בראשון.
קוקוס כן.דיאטה טובה.. אני ירדתי 7 קילו במשקל גוף והדדליפט והסקואט התחזקו לי הבנצ בערך אותו דבר אבל לדעתי כי לא תכננתי נכון תאימונים
אתה משתמש בשמן קוקוס ו2-3 סקופים חלבון ביום?
קוקוס כן.
חלבון לא, אני טבעי
בבוקר שותה קפה ודוחה את ארוחה כמה שיותר.אז מה אתה עושה בבוקר? לפני אימון ואחרי?
בבוקר שותה קפה ודוחה את ארוחה כמה שיותר.
אחרי האימון אוכל פחמימות (900+ גרם) וחלבון בערך כמות של קופסאת טונה, הרבה חלבון מגיע מהפחמימות.
זה רק להעמסה. כל מה שהיה לפני האימון (החל מאותו בוקר) מסתכם בכ-300 גרם חלבון.למה אתה סופר חלבון צמחי
זה לא בשליטתי, לא הבאתי אישור רפואי למכון והרופאה עכשיו משגעת אותי במקום לתת את האישור ולחתום facepalmעוד פעם אתה מבריז?
אם לא תשקיע אתה גם לא תוכל להפציץ.
אולי לא קורצת מהחומר הנכון...
נחש, פעם אחרונה שבדקתי במכונה (החדשה והמחודשת) של גו אקטיב, יצאתי 12% שומן.אם אתה שוקל 110 אתה בטח חטוב מאוד/ אזור ה12-13 אחוז שומן כבר
מה הצ'וצ'יות אומרות על הקוביות?
בגלל זה אתה כל שישי משפשף?נחש, פעם אחרונה שבדקתי במכונה (החדשה והמחודשת) של גו אקטיב, יצאתי 12% שומן.
באופן טבעי הצ'וצ'יות נמשכות לבטני המסוקסת.
בגלל זה אתה כל שישי משפשף?
אוי נחש כמה שאתה לאטח....... אבל עדיין לא עברת את הלאטח המקוריואתה מסתכל עליו מהצד כל שישי? הלם1, מבולבל1, מקיא3
אוי נחש כמה שאתה לאטח....... אבל עדיין לא עברת את הלאטח המקורי
300+כמה חלבון אתה מכניס ביום?
בלי אבקה?300+
תשתוק יא חתיכת טַמְבָּלוּלוּחמוד, אתה בלי שיער פנים, נראה יותר אשכנזי מאשכנזי ושומע ארקדי דוכין, איך אתה מעז לדבר? אתה עונה לחצי מהמילים הנרדפות ללאטח גם:
http://milog.co.il/לאטח/e_66953/מילון-עברי-עברי
אגב מבחינה תקנית בשפה יש לקרוא לך לאטחון למעשה כי אתה שחיף/90 קילו