הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

יקר? לרוב אוכל יצא זול יותר בסופו של דבר...
כמובן שתלוי מה המקור חלבון שלך (דג\חזה עוף\בשר)

25 גרם חלבון באבקה במחיר טוב מגיע לכ3-3.5 שקל מחברה טובה/יוקרתית(אפשר גם בפחות), מה אתה מכיר ל25 גרם חלבון שזול יותר?

25 גרם חלבון באבקה במחיר טוב מגיע לכ3-3.5 שקל מחברה טובה/יוקרתית(אפשר גם בפחות), מה אתה מכיר ל25 גרם חלבון שזול יותר?

חזה עוף יוצא 2.5 ש"ח ל 30 ג' חלבון.
איך יצא לך 3-3.5 ש"ח?

לדוגמא דלי שלי 2.3 עולה 350 בערך. בדלי כזה יש 76 מנות, יוצא 4.6 לסקופ.

חזה עוף יוצא 2.5 ש"ח ל 30 ג' חלבון.
איך יצא לך 3-3.5 ש"ח?

לדוגמא דלי שלי 2.3 עולה 350 בערך. בדלי כזה יש 76 מנות, יוצא 4.6 לסקופ.

קונים רק שקים של 140-150 מנות ויוצא משתלם בהרבה, אפשר למצוא(בקלות) ב3-3.5 ומעבר לזה לא אגיד כדי לא לעבור על חוקי הפורום.

קונים רק שקים של 140-150 מנות ויוצא משתלם בהרבה, אפשר למצוא(בקלות) ב3-3.5 ומעבר לזה לא אגיד כדי לא לעבור על חוקי הפורום.

עניינת אותי מאוד!
נחפש, זה יחסוך לי הרבה זמן בלרדוף אחרי האוכל כל יום...

בלי אבקה?
זה ממש הרבה $_$ למה לא לסגור פינה עם סקופ אבקה כל יום?
אין לי אבקת ניפוח כבר שנתיים+
אני כן מתכוון להזמין בקרוב, באמת כבר נמאס ללעוס.

בכל מקרה, זה לא יוצא יותר יקר (אני קונה עופות ובשרים במחירים של מבצע מקומי)

אין לי אבקת ניפוח כבר שנתיים+
אני כן מתכוון להזמין בקרוב, באמת כבר נמאס ללעוס.

בכל מקרה, זה לא יוצא יותר יקר (אני קונה עופות ובשרים במחירים של מבצע מקומי)

למה אתה אוכל כמות כזו של חלבון?
220 אמור להספיק לך, לא?

טוב, נחפש שק שלהם בטח יצא יותר זול.
כרגע יש לי אבקה שקניתי מבן אדם יד 2, נחכה שייגמר..

אהה, CBL ... שכחתי 😃

אפקה זה לא זול אבל במדינה הזאת חלבון זה יקר חזה עוף זה זול אבל מצד שני אתה מוסיף לו עוד טבלינים , שמן וכו' ואתה מגיע לאותו דבר כמו אפקה
ביצים זה יחסית לא יקר אבל כמה אפשר ביום?

הבעיה ככל שאתה שוקל יותר ככה צריך לאכול יותר ולשלם יותר

אפקה זה לא זול אבל במדינה הזאת חלבון זה יקר חזה עוף זה זול אבל מצד שני אתה מוסיף לו עוד טבלינים , שמן וכו' ואתה מגיע לאותו דבר כמו אפקה
ביצים זה יחסית לא יקר אבל כמה אפשר ביום?

הבעיה ככל שאתה שוקל יותר ככה צריך לאכול יותר ולשלם יותר

העניין פה הוא הנוחות, אני נמצא פשוט במרדף יומי אחרי החלבון.
זה לא פשוט כל יום לקום ל 200 גרם חלבון... ועם כל הדברים שהוספת כנראה שאבקה עדיפה על הכל.

נחש עשה בשכל- קנה אחת ולתמיד, שנתיים של שקט ללא מרדפים ותיכנונים מיותרים.

העניין פה הוא הנוחות, אני נמצא פשוט במרדף יומי אחרי החלבון.
זה לא פשוט כל יום לקום ל 200 גרם חלבון... ועם כל הדברים שהוספת כנראה שאבקה עדיפה על הכל.

נחש עשה בשכל- קנה אחת ולתמיד, שנתיים של שקט ללא מרדפים ותיכנונים מיותרים.
יש בזה משהו אבל מצד שני זה מפתה בגלל הכמות הגדולה לקחת 3-4 סקופים ביום ואז זה כבר מאוד יקר

יש בזה משהו אבל מצד שני זה מפתה בגלל הכמות הגדולה לקחת 3-4 סקופים ביום ואז זה כבר מאוד יקר

מה ההבדל?
בכל מקרה אתה צריך לדוגמא להכניס 200 גרם השאלה מאיפה זה בא. ואם אבקה זולה מאוכל אז לקחת 3-4 סקופים ביום עדיין יצא זול יותר.

מפתה לקחת 4 סקופים ליום אם אתה ילד ואין לך יכולת ריסון עצמי, טיעון מפגר לדעתי.
אני עדיין על 10 סקופים לשבוע...

כנ"ל, מה ההבדל?

את שאר החלבון אתה מקבל מאוכל אחר, שהוא בעצם יקר יותר, אז גם אם תבסס את כל החלבון שלך על האבקה זה יצא יותר זול. לכן לא שייך פה עניין של 10 סקופים לשבוע\4 ליום. העניין הוא הכסף כרגע בסופו של יום\חודש.

כנ"ל, מה ההבדל?

את שאר החלבון אתה מקבל מאוכל אחר, שהוא בעצם יקר יותר, אז גם אם תבסס את כל החלבון שלך על האבקה זה יצא יותר זול. לכן לא שייך פה עניין של 10 סקופים לשבוע\4 ליום. העניין הוא הכסף כרגע בסופו של יום\חודש.

כן, עם המצב של המחירי בשר וגבינות היום בקרוב אנשים יתחילו לקנות פרות ולייצר גבינות ובשר לבד בביתfacepalm

אני על סקופ ורבע ביום והשאר מאוכל מוצק...ומגיע ל200 חלבון בערך

קרדיט לפתית

27yx4cn.jpg

רעיון טוב אני צריך להכין אחד "הרגע שבו אתה מנסה לדבר עם הספגטי בהיגיון והוא עונה כמו ילד בן 6"

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית