נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
- פותח/ת השרשור
- #1,141
לא מחטב,אתה מחטב לא? לא יותר הגיוני לשים מארס?
ומארס עדיין לא הוכח כחומר יעיל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מחטב,אתה מחטב לא? לא יותר הגיוני לשים מארס?
בעקרון אין זמן מוגדר לתקופת הנפח,יפה עושר , מה ההגיון מאחורי התוכנית? כמה זמן נפח וכמה זמן עצימות? כל כמה זמן שובר שיא?
בגדול אני אומר בוודאות, הרבה חזרות לא ממש נעולות מתוך ה25 חזרות האלה.למה בדדליפט אתה מסיים את החזרה עם כתפיים כל כך שמוטות?
אני מבין שאין כ"כ מה לשפוט מוידאו אבל בכל זאת מעניין אותי לשמוע הסבר על הטכניקה הזאת
ניסיתי, הורג לי את הכתף.בדדליפט הכתפיים אמורות להיות שמוטות והחזה אמור להיות החוצה.. זה לאו דווקא נוגד.
לגבי הFS זה חלק מהקושי בתרגיל, ניסית אחיזת "WL"? (כמו שריפטו אומר להתחיל פרס בערך)?
רק בהתחלה , אחרי כמה אימונים אתה מפתח גמישות ..ניסיתי, הורג לי את הכתף.
נשמע הגיוני,בFS אתה רק מייצב את המוט עם הידיים ? אם כן תחזיק את המוט חזק! זה גם ימנע ממנו להתגלגל וגם יתן לך בטחון בבור שהוא לא יפול.
איך?בFS אתה רק מייצב את המוט עם הידיים ? אם כן תחזיק את המוט חזק! זה גם ימנע ממנו להתגלגל וגם יתן לך בטחון בבור שהוא לא יפול.
במקום לא להניח את הידיים בX על המוט ולייצב עם האצבעות , אותו מנח X עם הידיים ולאחוז את המוט חזק ממש כמו בדדליפט , זה ישמור על המוט במקום , יתן למתאמן בטחון תוך כדי התנועה ומרגיש טוב יותר .איך?