בס"ד
בראש ובראשונה כל הקרדיט מופנה ל powerlifting - אושר!
שבזכותו השתתפתי בתחרות בפתח תקווה, שעוזר לי בלי סוף, ובנה לי את התוכניות מהידע הנרחב האישי שלו... אז הקרדיט מגיע לו!
תודה רבה.😃
הלוג כרגע הוא על טקסס מת'וד עם שינויים לטובת הדדליפט שיחסית חלש אצלי ויש צורך לקדם אותו. התבנית של התכנית היא נפח-התאוששות-עצימות.
עד עכשיו: SS,לינארית וטקסס שעדיין לא מוצתה.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נפח
דדליפט 5X5 190 ק"ג.
בנץ 3X5 112.5 ק"ג.
פרס 3X5 70 ק"ג.
מתח משקל גוף 10-6-5
מוט W לבייספס.
הדדליפט, בהשוואה לסקאווט 185 5X5 שעשיתי לפני כ 3 שבועות, היה קל. אולי המציאות שהמוט נח על הריצפה בין חזרה לחזרה גרמה לכך,מעניין.. היה בסדר גמור.
הבנץ', היה קשה וטוב.
הפרס, כנ"ל.
משקל גוף 94-5~
בראש ובראשונה כל הקרדיט מופנה ל powerlifting - אושר!
שבזכותו השתתפתי בתחרות בפתח תקווה, שעוזר לי בלי סוף, ובנה לי את התוכניות מהידע הנרחב האישי שלו... אז הקרדיט מגיע לו!
תודה רבה.😃
הלוג כרגע הוא על טקסס מת'וד עם שינויים לטובת הדדליפט שיחסית חלש אצלי ויש צורך לקדם אותו. התבנית של התכנית היא נפח-התאוששות-עצימות.
עד עכשיו: SS,לינארית וטקסס שעדיין לא מוצתה.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נפח
דדליפט 5X5 190 ק"ג.
בנץ 3X5 112.5 ק"ג.
פרס 3X5 70 ק"ג.
מתח משקל גוף 10-6-5
מוט W לבייספס.
הדדליפט, בהשוואה לסקאווט 185 5X5 שעשיתי לפני כ 3 שבועות, היה קל. אולי המציאות שהמוט נח על הריצפה בין חזרה לחזרה גרמה לכך,מעניין.. היה בסדר גמור.
הבנץ', היה קשה וטוב.
הפרס, כנ"ל.
משקל גוף 94-5~
נערך לאחרונה: