טקסס מת'וד 5X5

• פותח/ת השרשור
לא נורא,
לדעתי אתה פשוט צריך לעבוד תקופה יותר קרוב לRM1.
עדיין מוזר שאחרי 5X5 עם 210 לא הצלחת את ה240.
לגבי הטכניקה, המשיכה ממש איטית, לדעתי זה מגביל אותך מאוד. גם אני פעם משכתי ככה והיה לי קשה, מה שעשיתי זה להתחיל את הסטאפ עם המוט קצת יותר רחוק.

לגבי ה 240 אני מאמין שהייתי מצליח אם הייתי עושה זאת לפני כל הנסיונות הכושלים עם ה 260. עד שהורדתי ל 240 הייתי תשוש ומיואש. סה"כ ה 220 היה מעולה.
לגבי העכניקה, מה הכוונה משיכה איטית? הרי זה לא התחיל לעלות.. ואיך האפשרות להתחיל את המשיכה רחוק יותר למוט תעזור?

מה אתה מציע?
נתאושש כשבוע עד חמישי הבא וננסה שוב, או שנתחיל יום ראשון סבב של 3X3 ל 4 שבועות?

לגבי ה 240 אני מאמין שהייתי מצליח אם הייתי עושה זאת לפני כל הנסיונות הכושלים עם ה 260. עד שהורדתי ל 240 הייתי תשוש ומיואש. סה"כ ה 220 היה מעולה.
לגבי העכניקה, מה הכוונה משיכה איטית? הרי זה לא התחיל לעלות.. ואיך האפשרות להתחיל את המשיכה רחוק יותר למוט תעזור?

מה אתה מציע?
נתאושש כשבוע עד חמישי הבא וננסה שוב, או שנתחיל יום ראשון סבב של 3X3 ל 4 שבועות?
לדעתי אתה יכול יום ראשון כבר להתחיל.
הכוונה בטכניקה במקום שהמוט יהיה מעל חצי כף הרגל, יהיה קרוב יותר למעל קצות האצבעות, ואז שוקיים למוט וללחוץ את הרגליים. אני למדתי על עצמי שככה אני מסוגל למשוך מהר. תנסה.

אל תקפוץ מהר מדי ל260, תנסה אימון של שיאים במתכונת תחרות, משהו כמו 240-250-260 ותראה מה הולך...
להצליח למשוך 250 ולהיכשל ב260 עדיף מאשר להיכשל ב260 ואז גם ב240 אני חושב.

בקשר לטכניקה מסכים עם המרסס(=אושר) יש כאלה שנוח להם יותר לגלגל את המוט קצת ולהיכנס עם השוקיים למוט ולמשוך.
מה שכן לא הייתי משנה טכניקה בסינגלים, יש צורך להתרגל בחמישיות כדי שבסינגלים לא תהיה מחשבה על טכניקה אלא על המאמץ הפיזי רק

• פותח/ת השרשור
אל תקפוץ מהר מדי ל260, תנסה אימון של שיאים במתכונת תחרות, משהו כמו 240-250-260 ותראה מה הולך...
להצליח למשוך 250 ולהיכשל ב260 עדיף מאשר להיכשל ב260 ואז גם ב240 אני חושב.

בקשר לטכניקה מסכים עם המרסס(=אושר) יש כאלה שנוח להם יותר לגלגל את המוט קצת ולהיכנס עם השוקיים למוט ולמשוך.
מה שכן לא הייתי משנה טכניקה בסינגלים, יש צורך להתרגל בחמישיות כדי שבסינגלים לא תהיה מחשבה על טכניקה אלא על המאמץ הפיזי רק

על הכיפאק, תודה רבה נחש. כנראה אז שאעשה 3X3 דדליפט למשך חודש, שאז אתרגל טכניקה, ונקווה לטוב בעז"ה.

• פותח/ת השרשור
בס"ד

נפח:

דדליפט 230X2,3,1
225X3
בנץ' 127X5,4,4
פרס 77.5X3,3,3

בדדליפט שינתי את הטכניקה ע"פ המלצת אושר. הרגיש ממש טוב!
התיכנון בדדליפט היה 230 3X3. הסט הראשון חשבתי שיעוף אבל קצת זילזלתי. הבטן הייתה מלאה באוכל שהרגיש לי להקיא. הסט השני טוב, השלישי ממש הרגשתי להקיא. ייתכן שעדיין לא התאוששתי מספיק מיום חמישי, בנוסף לאתמול שהשינה קצת השתבשה. בסופו של האימון אמרתי לעצמי שחבל על הדדליפט והשלמתי 225 ל 3.

הבנץ' היה טוב, סתם וויתרתי לעצמי בסט הרביעי וחמישי מאחר שלא היה לי ספוטר.

והפרס, לא יודע, היה מתיש והרגיש כבד הרבה יותר מעוד 2.5 קילו תוספת משבוע שעבר.
ולסיום דדליפט 225.

אני מאמין שכדאי ששבוע הבא אעשה שוב 230 3X3. אולי לא התאוששתי מספיק מהנסיונות ביום חמישי.

אני גם התחלתי השבוע דדליפט 3X3 אחרי שלא עמדתי בצפיות של עצמי בסינגל. מאמין שגם לך זה ייתן פוש רציני.
לדעתי רק היית צריך לתת עוד שבוע מנוחה אחרי הנסיונות לRM1 ולפני האימון נפח של היום. כך גם אני עשיתי.

• פותח/ת השרשור
אני גם התחלתי השבוע דדליפט 3X3 אחרי שלא עמדתי בצפיות של עצמי בסינגל. מאמין שגם לך זה ייתן פוש רציני.
לדעתי רק היית צריך לתת עוד שבוע מנוחה אחרי הנסיונות לRM1 ולפני האימון נפח של היום. כך גם אני עשיתי.

אושר המליץ לי על 3X3 ואמר שאפשרי לדעתו להתחיל היום, אני מאמין שהוא אמר זאת מאחר ולא הצלחתי את ה 260 כך שאין כ"כ ממה להתאושש. אולי מרוב הנסיונות המציאות בכל זאת הייתה מעייפת. 😃 מה הייתה הציפייה שלך אם לא 230?

אושר המליץ לי על 3X3 ואמר שאפשרי לדעתו להתחיל היום, אני מאמין שהוא אמר זאת מאחר ולא הצלחתי את ה 260 כך שאין כ"כ ממה להתאושש. אולי מרוב הנסיונות המציאות בכל זאת הייתה מעייפת. 😃 מה הייתה הציפייה שלך אם לא 230?

ציפיתי ל240+
לא יודע מה איתך אבל אחרי שעשיתי ביום סינגלים 225, 230 ו2 נסיונות כושלים ל240, הייתי מותש והשבוע מנוחה הזה היה הכרחי.

• פותח/ת השרשור
ניראה לי שציפית ליותר מדאי. הסינגל הקודם שלך היה 200. שיפרת ב 30. גם אצל אושר היה שיפור של 30 ק"ג, מ 240 ל 270. אצלי משהו התפקשש ולא היה שיפור ;maeq. נקווה שלאחר הנפח הנוכחי נגיע לסינגל של 270.

מצטער להגיד לך אבל בדיוק בגלל שלא הצלחת את ה260 היית צריך שבוע קל

^__^ מסכים חלקית.

מאוד אינדיבידואלי, יש אנשים שיזדקקו לשבוע מנוחה ויש שלא.
אני הייתי לוקח שבוע מנוחה, אבל אני קשיש.

^__^ מסכים חלקית.

מאוד אינדיבידואלי, יש אנשים שיזדקקו לשבוע מנוחה ויש שלא.
אני הייתי לוקח שבוע מנוחה, אבל אני קשיש.
יש המון דברים בגוף שקורים בגלל כשל שלא נדבר על 15 פעמים אבל זה כבר נושא אחר
בכל אופן המערכת עצבים דורשת התאוששות של יותר מ3 ימים

ביל סטאר אומר שמדי כמה שבועות אינטנסיביים חובה לקחת שבוע מנוחה גם מבחינה מנטלית וגם פיזית כדי להתקדם טוב יותר.

ביל סטאר>>>>>>>>>>>>>>>>>כל השאר

>>>
(>_>)

• פותח/ת השרשור
בס"ד

עצימות:

בנץ' 142.5 3 סינגלים כושלים.
RDL 3X10 100ק"ג.
חתירה בדמבל 25 ק"ג 4X15

בנץ' כושל= אימון כושל.

• פותח/ת השרשור
בס"ד

נפח:

דדליפט 230 3X3
בנץ' 127.5 3X5
פרס 77.5X5,4,5 PR

אימון מעולה ברוך ה'.
בסופ"ש אכלתי מכל הבא ליד..! פיצוחים,עוגות, בשרים וכו'...
השינה שלי לא מסודרת כ"כ, ישן כ 7 שעות עם הפסקות באמצע.
משקל 101.7

האמת היא שהבנץ' לא היה ממש 5 חזרות בסטים האחרונים אבל זה עקב הטרדה שהייתה באמצע, כך שבשבוע הבא אחזור על ה 127.5
הפרס היה פשוט מושלם.
והדדליפט... טוב מאוד, לא סגור על איזה טכניקה, אני משלב את שניהם לבינתיים.

למישהו יש מושג איך הולך היחס בבנץ' בין הנפח לסינגל, ז"א אם הנפח שלי הוא 127, האם זה תואם לסינגל של 140 או שאני בפיגור בסינגל?

סחטיין על הדדליפט אברהם!

היחס ניראה בסדר, אתה גם לא עושה 5X5, זה אמור להיות בערך 15 קילו מעל הנפח.

סחטיין על הדדליפט אברהם!

היחס ניראה בסדר, אתה גם לא עושה 5X5, זה אמור להיות בערך 15 קילו מעל הנפח.

תודה רבה אושר, הכל פה בזכותך.

הדדליפט הרגיש באמת טוב. עכשיו אני מעלה שתי סירטונים של 2 הסטים הראשונים. (בשלישי האייפון השתבש, עכשיו אני מנסה לפרמט אותו)
מקווה שסינגלים בבנץ' יתקדמו, אני כנראה אצטרך לעבור חדר כושר, מאחר ובמקום בו אני מתאמן, בדר"כ אין אנשים= ספוטר.

- - - עידכון הודעה - - -

http://www.youtube.com/watch?v=Ao-jfy_UxbE&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=1uRDeFVnQrs&feature=youtu.be

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית