טקסס מת'וד 5X5

בס״ד

טוב, נאלצתי לנסוע היום לירושלים בכדי להתאמן מאחר והמוט בחדר כושר בו אני מתאמן ״הלך לעולמו״.
המוט שאיתו התאמנתי היום היה עבה ומאוד מחוספס, פשוט קילף לי את הרגליים.
הפלטות אני לא יודע מה משקלם המדויק.

דדליפט 250x1 240x2,3,2
בנץ ופרס גרועים.

בסט הראשון התבלבלתי ושמתי 250 במקום 240. לאחר מכן, סט ראשון היה טוב למעט בילבול בחזרה האחרונה מהאדם שצילם אותי.
סט אחרון אםשר לומר שניסגר 3, אבל מאחר שזה לא היה שלם אני לא מחשיב.

הבנץ׳ 120 הרגיש כמו טון משום מה, והפרס די וויתרתי.

אני מקווה השבוע למצוא חד״כ אחר באזור, כנראה ששבוע הבא אחזור על ה 240 כדי להתרגל לחדר כושר החדש, המוט והפלטות, לקראת הסינגל.

אני חושב שזאפטהאמר מירושלים, אולי תשאל אותו איפה הוא מתאמן

אני חושב שזאפטהאמר מירושלים, אולי תשאל אותו איפה הוא מתאמן

הוא מירושלים, אני מקריית ארבע.
אתמול נסעתי חד פעמי לי-ם כדי להתאמן, כרגע אני אחפש חדר כושר אחר בקריית ארבע.

תודה בכל מקרה.😃

בס"ד

התאוששות (בתוספת השלמת נפח):

סקאווט 120 2X5
בנץ' 3X5,5,3 120
פרס 3X10 60

השלמתי את הלחיצות שלא עשיתי ביום א, הורדתי את הבנץ' לנפח של 120 ועצימות 130 לטובת שיפור טכניקה (מנח כף רגל מלא על הריצפה).

אלו הסירטונים של הבנץ', אשמח לעצות לשיפור הטכניקה. בסט השלישי עשיתי רק 3 חזרות משום שכל הכיווץ בגב נאבד לי ולא ראיתי טעם להמשיך.

סט 1
[video=youtube_share;JyL3qescG0A]http://youtu.be/JyL3qescG0A[/video]

סט 2
[video=youtube_share;jbSgUueDevs]http://youtu.be/jbSgUueDevs[/video]

סט 3
[video=youtube_share;xY_fvfuftoE]http://youtu.be/xY_fvfuftoE[/video]

תודה רבה.

תחליט איזה טכניקה אתה עושה ואיפה המרפקים אמורים להיות

הטכניקה שאני מנסה היא כאשר כף הרגל מונחת במלואה על הריצפה. זה הדבר שמסבך אותי, זה גורם לי לאבד את הכיווץ.
לגבי המרפקים זו פחות הבעיה, כמובן שגם פה אני צריך להשתדל שיהיו קרובים לגוף אבל זה בעיה משנית.

תנסה לעשות כיווץ שונה, מבחינת הסטאפ, תנסה לעשות כמו הסטאפ של הספגטי, יחד עם נעלי ריצה [או עקב מוגבה] זה הרבה יותר קל ונוח, מניסיון.

תנסה לעשות כיווץ שונה, מבחינת הסטאפ, תנסה לעשות כמו הסטאפ של הספגטי, יחד עם נעלי ריצה [או עקב מוגבה] זה הרבה יותר קל ונוח, מניסיון.

ככה הסטאפ של אושר לא? ככה אני זוכר מהתחרות בפ"ת...
בסט השלישי כפי שאתה יכול לראות ביצעתי עם נעלי ספורט...

עדיין בבעיה.

הסטאפ ניראה טוב, אולי הרגליים יותר מדי אחורה - תבדוק את זה, לפעמים צריך למצוא את המקום הנכון (לא רחוק מדי ולא קרוב מדי למוט / ראש)
הבעיה העיקרית כאן היא המרפקים.
הם בצדדים, הסיבה שעברת ללחיצה צרה יותר היא בשביל להכניס את המרפקים.
לפני הירידה תסובב את המרפקים לכיווץ הגוף, זה כאילו אתה עושה "פריסה" של בילדר. תחזיק את המנח הזה כל הירידה.
תעשה עצירות בתחתית, ותעלה סרטונים.

המון בהצלחה.

הסטאפ ניראה טוב, אולי הרגליים יותר מדי אחורה - תבדוק את זה, לפעמים צריך למצוא את המקום הנכון (לא רחוק מדי ולא קרוב מדי למוט / ראש)
הבעיה העיקרית כאן היא המרפקים.
הם בצדדים, הסיבה שעברת ללחיצה צרה יותר היא בשביל להכניס את המרפקים.
לפני הירידה תסובב את המרפקים לכיווץ הגוף, זה כאילו אתה עושה "פריסה" של בילדר. תחזיק את המנח הזה כל הירידה.
תעשה עצירות בתחתית, ותעלה סרטונים.

המון בהצלחה.

קודם כל- תודה רבה.

אני אנסה למצוא את האיזון עם הרגליים,
יש לי בעיה שכאשר אני נועל את הידיים למעלה אז מרגיש לי שהכיווץ בשכמות משתחרר, כנראה המתיחה של הידיים למעלה משחררות את הכיווץ בשכמות. יש לך רעיון לגבי זה?

תבוא אלינו לכמה אימונים [2-3] זה כבר יסתדר, גם לי הייתה את הבעיה הזאת.

הטכניקה שאני מנסה היא כאשר כף הרגל מונחת במלואה על הריצפה. זה הדבר שמסבך אותי, זה גורם לי לאבד את הכיווץ.
לגבי המרפקים זו פחות הבעיה, כמובן שגם פה אני צריך להשתדל שיהיו קרובים לגוף אבל זה בעיה משנית.

אתה יכול לסובב את כפות הרגליים עוד החוצה , זה אמור לעזור

קודם כל- תודה רבה.

אני אנסה למצוא את האיזון עם הרגליים,
יש לי בעיה שכאשר אני נועל את הידיים למעלה אז מרגיש לי שהכיווץ בשכמות משתחרר, כנראה המתיחה של הידיים למעלה משחררות את הכיווץ בשכמות. יש לך רעיון לגבי זה?

תנסה לעשות את זה באוויר את אותה התנועה ולחשוב על להכניס את השכמות פנימה, ואז תעשה אותו דבר בבנצ' תחשוב שאתה צריך למעוך את השכמות שלא יצאו. ככה זה עזר לי

אתה יכול לסובב את כפות הרגליים עוד החוצה , זה אמור לעזור

תודה, אני אנסה שהכפות רגליים יהיו עם יותר זווית.

- - - עידכון הודעה - - -

תנסה לעשות את זה באוויר את אותה התנועה ולחשוב על להכניס את השכמות פנימה, ואז תעשה אותו דבר בבנצ' תחשוב שאתה צריך למעוך את השכמות שלא יצאו. ככה זה עזר לי

תודה 😃

בס"ד

עידכון מאתמול: עצימות:

בנץ' 3X1 130. עם עצירה.
RDL 125 3X10
מסור 43 ק"ג 4X15

לא הצלחתי להעביר סירטונים למחשב, מקווה שעוד מעט אצליח.
הטכניקה מרגישה הרבה יותר טוב. העצה של עזרה מאוד, וגם העצות של אושר.
יש עדיין בעיה של מרפקים. כך זה ניראה. מרגיש לי שזה נובע מהרחב גבי שלא מאפשר להצמיד את המרפקים לגוף. מקווה שאצליח להעלות סירטונים...

מסור... התאהבתי בו! נותן היפרטרופיה טובה... ומחזק אחיזה.

- - - עידכון הודעה - - -

אלו הסירטונים של הבנץ' מאתמול. סינגלים.

[video=youtube_share;0qDbm28afe8]http://youtu.be/0qDbm28afe8[/video]

[video=youtube_share;1pzinZEPgCY]http://youtu.be/1pzinZEPgCY[/video]

[video=youtube_share;eCoCJB8lmug]http://youtu.be/eCoCJB8lmug[/video]

יש לי בעיה עם הורדת המרפקים צמודים לגוף, לדעתי זה נובע מהרחב גבי שלא מאפשר למרות הנסיון.

עריכה:
סליחה שיצאו הפוך, הם בעריכה. כמה דקות הם יהיו כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
המסור מעולה, אני עושה אותו גם ב42 קילו לסטים של 20, הוא קשה מאוד בחזרות האחרונות.
בקשר לבנץ', קשה לך לשמור מרפקים כי האחיזה צרה מדי, קח ס"מ רחב יותר/מעט יותר רחב ואז יהיה לך יותר קל להכניס מרפקים בתנועה.

אני גם לוחץ צר...

המסור מעולה, אני עושה אותו גם ב42 קילו לסטים של 20, הוא קשה מאוד בחזרות האחרונות.
בקשר לבנץ', קשה לך לשמור מרפקים כי האחיזה צרה מדי, קח ס"מ רחב יותר/מעט יותר רחב ואז יהיה לך יותר קל להכניס מרפקים בתנועה.

אני גם לוחץ צר...

תודה נחש,

המסור שלך ג"כ ל 4 סטים? יש עניין לזמן המנוחה בין הסטים?

בנץ', האמת שעד עכשיו עשיתי רוחב כתפיים בערך ולא הצלחתי לשמור עליהם כמו שצריך, הצרתי את הלחיצה ולא עזר. כנראה צריך למצוא את האיזון...
האמת שעד עכשיו עשיתי רוחב כתפיים בערך ולא הצלחתי לשמור עליהם כמו שצריך, הצרתי את הלחיצה ולא עזר. כנראה צריך למצוא את האיזון...

נערך לאחרונה:
נראה לי שאתה יכול להוסיף עוד כמה ק"ג על המוט רק אם תחליף מוזיקה...

אני עושה 5 סטים של 20, אימון האחרון עשיתי 4 סטים כי הייתי גמור, בקשר למנוחות אני לא מגזים כדי לא לעשות יום נפח של 3 שעות וחצי, כל העסק לוקח לי בדרך כלל 25 דקות בערך

העניין עם המרפקים חשוב מאוד.
תחשוב יותר להצמיד את המרפקים לרחב גבי.
תזכור שהאמה צריכה להישאר אנכית לריצפה כל הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית