הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טקסס מת'וד 5X5

העניין עם המרפקים חשוב מאוד.
תחשוב יותר להצמיד את המרפקים לרחב גבי.
תזכור שהאמה צריכה להישאר אנכית לריצפה כל הזמן.

תודה.

גם בתרגול "על ריק" האמה ממש מתחככת עם הרחב גבי.
לגבי הרוחב אחיזה זה ניראה לך בסדר? זה השתפר במעט?

בס"ד

אימון נפח:

אימון גרוע, לאחר 4 שעות שינה ובקושי שאכלתי היום+ שילשולים. (כנראה מהליטר חלב). וחדר כושר חדש.

דדליפט 245X1,2
230X3

בנץ ופרס נדחה ליום שלישי. עקב הרגשה של חוסר בפחמימות בגוף לאחר הדדליפט.

נערך לאחרונה:
הלוואי ובאימון הכי גרוע שלי אני אמשוך 245 לחזרות.

אימון עצימות (אתמול):

בנץ' סינגלים 130,132.5,135,137.5
דדליפט 2X5 180
מסור 4X15 דמבל 45 ק"ג.
בייספס.

סוף סוף נסגרתי על הטכניקה בבנץ', בעיקר הכיווץ של השכמות וההיפ דרייב מהרגליים. יש עדיין מה לשפר לגבי המרפקים אבל זה בדרך.
בעיה שנוצרה: בזמן הלחיצה אני קצת מרים את הישבן מהספה. כנראה שכשאני דוחף עם הרגליים אז זה גורם לניתוק של הישבן.

דדליפט, חזרות מהירות. יום שלישי בעז"ה נסיון לסינגל.

מסור, קשה וטוב. אני עוטף את האגודל עם האצבעות וזה ממש עוזר לאחיזה.

בס"ד

אמון נפח (בהיתחשבות לקראת הסינגל בשלישי):

בנץ' 5X115,117.5,120,122.5
תרגיל לפשיטת גב 2X20 מ.ג

מיתרגל לטכניקה בבנץ', הבנתי שיש לקחת אוויר "ולהוריד" אותו לבטן, כמו שעושים בסקאווט ובדדליפט. האם הבנתי נכון? באיזה שלב יש לעשות זאת? כל חזרה\כשהמוט נעול למעלה?

בדיוק, ככה לפחות אני עושה וזה עובד לי.
תלוי כמה כבד וקשה לך, אני בעיקרון לוקח נשימה ממש עמוקה, נותן 3 חזרות ואז כל חזרה נשימה, בהמשך תהיה נשימה כל חזרה כאשר המוט נעול למעלה.
מוניטין 😃

בדיוק, ככה לפחות אני עושה וזה עובד לי.
תלוי כמה כבד וקשה לך, אני בעיקרון לוקח נשימה ממש עמוקה, נותן 3 חזרות ואז כל חזרה נשימה, בהמשך תהיה נשימה כל חזרה כאשר המוט נעול למעלה.
מוניטין 😃

בזה כן נושמים נשימת סרעפת , או שנושמים לחזה ואז לוחצים תבטן

בס"ד

א-כ-ז-ב-ה!

היום ניסיתי סינגל ל 260 ושוב- ללא הצלחה.

3 חודשים של נסיונות נפח בדדליפט, 5X5 ולאחריו 3X3 לא עזרו בשביל לנתק את ה 260 מהריצפה. 250 עלה.

היום הייתי בטוח שאצליח, אך המוט עלה כ 10 ס"מ מהריצפה ומשם לא עלה.

פשוט מאוכזב ומיואש, 3חודשים מאז פ"ת בהם עליתי 6-7 ק"ג. וזהו זה. דועך במקום. שלא נדבר על הסקאווט שמאז פ"ת לא עשיתי מלבד התאוששות (120 2X5), נקווה שהוא לא נחלש.

יוצא לחיטוב. אשמח להצעות לתכנית לחיטוב, ממש אין לי כיוון עם מה להתחיל, מי כמה ואיך.

נראלי שאתה נכנס באווירה הלא נכונה לדדליפט.. עם הכוח שלך ורייג' מטורך ה260 יעוף כמו גדול.

איך אתה מרגיש באופן כללי? עייף/חסר מוטיבציה/מתקשה לישון/משהו כואב? איך הגב התחתון מרגיש?

נראלי שאתה נכנס באווירה הלא נכונה לדדליפט.. עם הכוח שלך ורייג' מטורך ה260 יעוף כמו גדול.

האמת שהפעם הגעתי לסינגל עם ביטחון עצמי והייתי בטוח שאצליח אפילו 270. ייתכן שבתחרות זה יצליח אבל גם עכשיו ציפתי שאצליח לפחות את ה 260.

איך אתה מרגיש באופן כללי? עייף/חסר מוטיבציה/מתקשה לישון/משהו כואב? איך הגב התחתון מרגיש?

האמת שאני מרגיש מעולה, ברוך ה' לא כואב כלום, ישן טוב והגעתי מלא מוטיבציה הפעם. לא יודע ממה נובעת הבעיה.

בכל מיקרה, אני אצא לחיטוב, אני כבר מרגיש שמן ואין טעם להמשיך להתעקש.

תודה לשניכם!😃

אשמח אם יש המלצה למישהו לתקופת החיטוב באיזה צורה להתאמן. חשבתי על הלינארית, אשמח להצעות 😃

האמת שהפעם הגעתי לסינגל עם ביטחון עצמי והייתי בטוח שאצליח אפילו 270. ייתכן שבתחרות זה יצליח אבל גם עכשיו ציפתי שאצליח לפחות את ה 260.

האמת שאני מרגיש מעולה, ברוך ה' לא כואב כלום, ישן טוב והגעתי מלא מוטיבציה הפעם. לא יודע ממה נובעת הבעיה.

יש סרטון של הכשל?

מוזר מאוד מה שקורה פה.
אם אני זוכר נכון, משכחת את ה250 לפני בערך 3 שבועות סתם ככה בלי ששמת לב שזה 250.

שיהיה המון בהצלחה בחיטוב,
אני בטוח שתבוא תקופת הפצצות שלך, כמו תמיד 😃

מוזר מאוד מה שקורה פה.
אם אני זוכר נכון, משכחת את ה250 לפני בערך 3 שבועות סתם ככה בלי ששמת לב שזה 250.

שיהיה המון בהצלחה בחיטוב,
אני בטוח שתבוא תקופת הפצצות שלך, כמו תמיד 😃

כן, היה 250 בטעות, יש גם סרטון של זה...

תודה רבה על כל העזרה והעצות הטובות.

ד"א על מה אתה ממליץ בחיטוב?

אני נורא מצטער ליהיות זה שיבאס .. אבל אמרתי לך שאחרי נפח , 15 סינגלים עם 260 לצאת אחרי 3 ימים לבלוק של 3X3 זה מאוד מטומטם...
אבל תקשיב לאושר בכל מקרה גם 250 זה שיפור יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית