נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לדעתי תעשה סקוואט קל באמצע
בכלל , להחזיר כוח בחיטוב , זה רעיון לא משו
בכלל , להחזיר כוח בחיטוב , זה רעיון לא משו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחכה1בס"ד
ברוך ה' מצאתי פיתרון לסקאווט, תכף אעלה סירטון.
מחכה1
ונותים לך לשים את זה במכון ? לא עושים בעיות ? כמה ס"מ גובה בערך העץ ?אני זוכר אותך לגמרי! אני לא מצליח להעביא את הסירטון. מה שעשיתי זה פשוט לקחתי דפנות של ארון, שמצאתי ברחוב... בגודל סביר. הנחתי על הריצפה ופשוט סקאווט. מעולה!
אני יתחיל לחפש משהו . תודה 😃אני שם אותם באיזה פינה ומתי שאני עושה סקאווט שם אותם. משהו כמו 10 ס"מ...
יש עוד ארבעה חודשים לתחרות. אני מקווה שאצליח להתכוננן עד אז ולשפר משקלים. בעזרת ה התיכנון הוא להתחרות.יפה מאוד אברהם .. סקואט יפה
אתה מתכונן להתחרות בדימונה? כי אני רואה כרגע שאתה מחטב
מתאמן כן , לא סגור לגמרי אם מתחרהיש עוד ארבעה חודשים לתחרות. אני מקווה שאצליח להתכוננן עד אז ולשפר משקלים. בעזרת ה התיכנון הוא להתחרות.
אתה הפסקת להתאמן לגמרי? מתחרה?
האמת שעל זה עדיין לא חשבתי. חשבתי בכיוון של עד 100 אבל אולי באמת זו אופציה על עד 90. כמה אתה שוקל עכשיו? מה התיכנון?מתאמן כן , לא סגור לגמרי אם מתחרה
אתה נכנס בעד 90 או עד 100?
לא יודע עדיין מה יהיה בנובמבר נכון לעכשיו אני לא מוכן לתחרותהאמת שעל זה עדיין לא חשבתי. חשבתי בכיוון של עד 100 אבל אולי באמת זו אופציה על עד 90. כמה אתה שוקל עכשיו? מה התיכנון?
לא יודע עדיין מה יהיה בנובמבר נכון לעכשיו אני לא מוכן לתחרותהאמת שעל זה עדיין לא חשבתי. חשבתי בכיוון של עד 100 אבל אולי באמת זו אופציה על עד 90. כמה אתה שוקל עכשיו? מה התיכנון?