עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת שאני לא מסוגל להסביר דרך המדיה הזו, מעבר ללהגיד שזה ענין של עדיפות מכאנית, מנופים וכיוצ"ב.
אין לנו וויכוח על זה שסקוואט הוא תרגיל מעולה, לרוב עדיף ולפעמים גם אפשר להסתפק בו בלבד.
זו בעצם הנקודה שרציתי להבין.
בת'כלס שניהם עובדים על אותם שרירים,לא?
אז למה יש לאנשים נטייה לחבב יותר את הסקוואט מאשר את הלג פרס?
אני מקווה שהציטוט הבא יבהיר טוב יותר את כוונתי:
And, again, for people with certain types of mechanics (usually very long femurs), back squatting can be a very non-productive exercise for strength or size. They’ll end up so bent over that their low back will give out long before their legs get a training stimulus or they’ll wreck their knees because the only way to remain upright is to push the knees so far forwards that the shear is massive.
מתוך מאמר של לייל
http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/squat-versus-leg-press-for-big-legs.html
shikoLM חיכיתי שתופיע.
דווקא ממך ציפיתי לשפוך אור על הנושא. מה דעתך?
לייל מבין באימונים כמו שאני מבין בתזונה.
אין שום וויכוח שהתנועה תראה שונה והזוויות יהיו שונות. זה עדיין לא אומר שום דבר.
מי אמר? ואם יש לך זוקפי גו חזקים יחסית ורגליים חלשות יחסית?זה אומר שהגב יותש לפני הרגליים.
למה ככה?
זה אומר שהגב יותש לפני הרגליים.
ממליץ לך לקרוא את כל המאמר.
ודרך אגב, זה שלייל מוכר בגלל UD2, זה לא אומר שהוא מבין באימונים פחות מאשר בתזונה.
שלייל יתעסק במה שהוא יודע וידבר על תזונה ...
אין שום סיבה שהגב התחתון יהווה גורם מגביל בסקוואט , ובכלל אם המטרה היא עבודה נטו על הקוואדס , בהיי בר אתה אמור להישאר בכלל זקוף.
וואלה, ביקשת הסבר, זה ההסבר: אנשים עם פימור ארוך יאלצו להקטין את הזווית של הגב. זה מה שיגרום לגב להיות מותש לפני הרגליים (או לחילופין ירחיק את הברכיים יותר מדי קדימה ויצור עליהם עומס). ולכן הרגליים לא מקבלות גרוי מספיק.
לאנשים אלה עדיף לעשות לחיצת רגליים ובכך להוציא את הגב מהמשוואה.
אני מצאתי את המאמר מאד רלוונטי לפוסט הזה.
חחחחחח
תודה על התרגום ...
איפה הנימוק פה ?
אני לא בטוח שאני מבין למה התכוונת, אבל, עומס הגזירה על הגב זה מה שעושה את ההבדל.
לא מבין אותך.
אם אתה לא בנוי (מכנית) לסקוואטים, למה להתעקש להשתמש בו כתרגיל עיקרי לרגליים?
כי אין דבר כזה לא בנוי מכנית (אלא עם יש לך נכות ) .
יש אנשים שזה יותר טבעי עבורם התנועה, אבל כל בן אדם יכול ללמוד ולבצע אותה כמו שצריך .
ולהתקדם בה במשקלים ...
אם המטרה שלך נטו היא בניית מסה במינימום מאמץ אז תעבוד רק במכונות כי עבודה עם משקלים חופשים היא הרבה יותר מתישה וטכנית(ואתה עלול להתחזק ) .