הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Strongest Shall Survive

לא....
זה כאילו כובע חח
בדקתי עכשיו אני רוב הסיכויים אזמין שחורות וחגורת RDX (לא לעכשיו) אבל בתחרות אני עדיין רוצה להתחרות בלי ציוד בכלל (בלי חגורה, בלי רצועות מפרקים, בלי מגנזיום) זה היה חלק מהמטרות שלי מההתחלה כבר פשוט לא כתבתי פה.....
מה אתה בידיוק רוצה להוכיח בזה שלא תשתמש במגנזיום? שיש לך אחיזה חזקה?
כנראה בחיים לא הרמת rm1 אם אתה חושב ככה.

מה ההיגיון להתחרות ללא ציוד שהוא מותר והמטרה שלו היא לשמור עלייך, ובין הייתר גם לפעמים להוסיף משקל על המוט?
זה הדבר הכי דפוק ששמעתי, ולא נראלי שתחזיק מעל 120 סקוואט בלי חגורה, זה במידה ולא תיפצע במהלך ההכנה לתחרות ואז הכל הלך קפוט.

מה ההיגיון להתחרות ללא ציוד שהוא מותר והמטרה שלו היא לשמור עלייך, ובין הייתר גם לפעמים להוסיף משקל על המוט?
זה הדבר הכי דפוק ששמעתי, ולא נראלי שתחזיק מעל 120 סקוואט בלי חגורה, זה במידה ולא תיפצע במהלך ההכנה לתחרות ואז הכל הלך קפוט.
אני עכשיו עם 120 סקוואט בלי חגורה

• פותח/ת השרשור
מה אתה בידיוק רוצה להוכיח בזה שלא תשתמש במגנזיום? שיש לך אחיזה חזקה?
כנראה בחיים לא הרמת rm1 אם אתה חושב ככה.

מישהו אמר שאני רוצה להוכיח משהו?
כמו שאישה בהריון שרוצה מאכלים מוזרים בלי שום סיבה אני גם רוצה להיות בלי ציוד בכלל בלי שום סיבה......

מישהו אמר שאני רוצה להוכיח משהו?
כמו שאישה בהריון שרוצה מאכלים מוזרים בלי שום סיבה אני גם רוצה להיות בלי ציוד בכלל בלי שום סיבה......
כן אבל לאישה בהריון שרוצה מאכלים מוזרים יש את בעלה שיוריד לה סטירה ;)

א. זה ממש לא עניינך למה הוא רוצה להתחרות עם או בלי.
ב. אם לו נוח להתאמן בלי, למה אכפת לך?

• פותח/ת השרשור
4/8/2013
Squat 5x42.5, 52.5, 60, 70 3x82.5,92.5 1x102.5
Bench 5x20, 35, 42.5, 52.5 3x62.5
Standing Dumbbell Press 2x8x17.5
Wide Grip Pull Ups X Close Grip Dips BW(81+-) 3-2, 3-2, 6-5, 5-4, 4-3
Deadlift 5X5X60
Press 5x20,30,40,42.5 3x45

בדקתי בסקוואט כנראה שאני אתחיל ב102.5 ולא 97.5 וחסכתי לעצמי שבוע
בנץ' היה ממש (ממש) קל וחלק אני מצפה לשיא בקרוב.... המתכונת של הלינארית עושה לי ממש טוב ללחיצות
קצת משחק עם דאמבלים
מתח מעולה!!! וגם המקבילים שהיה לפני שבוע בלחץ 2 חזרות עשיתי בסופר סט !!! ממש מרוצה כנראה שה-2/3 קילו פחות ששקלתי באימון ממש עזרו
עשיתי קצת דדליפט קליל הגב קצת מורגש בסקוואט אין בעיה בדדליפט קצת בעיה אני חושב להתחיל עם 125 ביום שלישי נחיה ונראה.... גם על הדרך הראיתי למישהו את ה-5 שלבים לדדליפט של ריפטו
פרס לא תיכננתי עבדתי אם אותו הבן אדם וקצת קשה באותו היום 4 לחיצות כבדות יחסית

את החיטוב אני מסיים ב-28 לחודש מקווה להיות מוערך 12-13 אחוז שומן בפורום ואז הגעתי למטרתי
יש לי תמונות להערכת א"ש אעלה עוד מעט , מ.ג. 79
התיכנון הוא לסיים את החיטוב ולעשות כבר משהו שמתקדמים בו 2-3 פעמים בשבוע בסקוואט, לחיצות במתכונת של הלינארית ופעם בשבועיים בדדליפט (לא צריך יותר מזה....) אצטרך עזרה בתיכנון התוכנית אבל כשנגיע לגשר נפוצץ אותו....

ארוחה אחת: ביצה, 3 גרם חמאה
ארוחה שתיים (פוסט וורקאוט) : 7 ביצים , 80 גרם גבנ"צ 28%, 17 גרם חמאה
ארוחה שלוש: 90 גרם פייבר וואן (במקום פופקורן לאיירון מן 3 חח)
ארוחה ארבע: 2 ביצים, 5 גרם חמאה
ארוחה חמש: 200 גרם חזה עוף (בלי שמן עם קצת תיבלון)
שתייה: 5+ ליטר מים
ערכים: 1835 קלוריות, 153 גרם חלבון (יצא קצת), 115 גרם שומן (יצא הרבה), 38 גרם פחמימה

תמונת היום:
Powerline-VKR-Dip.jpg

לכבוד השיפור הרב במקבילים מ-2 בלחץ ל-5 מלאות ועוד בסופר סט אחרי מתח רחב 😃

נערך לאחרונה:
te="Psycho, post: 563052, member: 7377"]כי אם הוא לא ייפצע לפני התחרות, הוא יפצע בזמן התחרות עצמה..[/quote]
ואתה אומר זאת על סמך ניסיון של שנים

ארוחה אחת : המבורגר
ארוחה שתיים: 60 גרם פייבר וואן
ארוחה שלוש: 185 גרם חזה עוף, 75 גרם תפוח אדמה
ארוחה ארבע: 3 ביצים, 75 גרם גבנ"צ 28%, 15 גרם חמאה
ארוחה חמש: 300 גרם חזה עוף
ארוחה שש: 200 גרם חזה עוף
שתייה : 4 ליטר מים ,2 כוסות קפה (4 כפיות קפה, 1 סוכרזית, 150 מ"ל מים בכוס)
ערכים: 1818 קלוריות, 205 גרם חלבון, 88 גרם שומן, 40 גרם פחמימה

מ.ג. 78.7

תמונת היום :
JENNA RENEE
bAy8K.jpg

מתחרה כמובן והנה עוד אחד כבונוס.
gym+bros+awkward+penguin.jpg

הסיבה האמיתית למראות בחדרי כושר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית