סטייל בליין סאמנר? תוהה1אתה צובע לכחול ?
אני צובע לירוק ועושה מוהוק מטורף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סטייל בליין סאמנר? תוהה1אתה צובע לכחול ?
אני צובע לירוק ועושה מוהוק מטורף
מה אתה בידיוק רוצה להוכיח בזה שלא תשתמש במגנזיום? שיש לך אחיזה חזקה?לא....
זה כאילו כובע חח
בדקתי עכשיו אני רוב הסיכויים אזמין שחורות וחגורת RDX (לא לעכשיו) אבל בתחרות אני עדיין רוצה להתחרות בלי ציוד בכלל (בלי חגורה, בלי רצועות מפרקים, בלי מגנזיום) זה היה חלק מהמטרות שלי מההתחלה כבר פשוט לא כתבתי פה.....
אני עכשיו עם 120 סקוואט בלי חגורהמה ההיגיון להתחרות ללא ציוד שהוא מותר והמטרה שלו היא לשמור עלייך, ובין הייתר גם לפעמים להוסיף משקל על המוט?
זה הדבר הכי דפוק ששמעתי, ולא נראלי שתחזיק מעל 120 סקוואט בלי חגורה, זה במידה ולא תיפצע במהלך ההכנה לתחרות ואז הכל הלך קפוט.
סתם הגזמתי, גם אני נותן 120 לחמישיות בלי חגורה.אני עכשיו עם 120 סקוואט בלי חגורה
מה אתה בידיוק רוצה להוכיח בזה שלא תשתמש במגנזיום? שיש לך אחיזה חזקה?
כנראה בחיים לא הרמת rm1 אם אתה חושב ככה.
מה ההיגיון להתחרות ללא ציוד שהוא מותר והמטרה שלו היא לשמור עלייך, ובין הייתר גם לפעמים להוסיף משקל על המוט?
זה הדבר הכי דפוק ששמעתי, ולא נראלי שתחזיק מעל 120 סקוואט בלי חגורה, זה במידה ולא תיפצע במהלך ההכנה לתחרות ואז הכל הלך קפוט.
כן אבל לאישה בהריון שרוצה מאכלים מוזרים יש את בעלה שיוריד לה סטירה ;)מישהו אמר שאני רוצה להוכיח משהו?
כמו שאישה בהריון שרוצה מאכלים מוזרים בלי שום סיבה אני גם רוצה להיות בלי ציוד בכלל בלי שום סיבה......
א. זה ממש לא עניינך למה הוא רוצה להתחרות עם או בלי.מה ההיגיון להתחרות ללא ציוד שהוא מותר והמטרה שלו היא לשמור עלייך, ובין הייתר גם לפעמים להוסיף משקל על המוט?
תודהכל הכבוד רוסייהלוהטת מוניטין
כי אם הוא לא ייפצע לפני התחרות, הוא יפצע בזמן התחרות עצמה..א. זה ממש לא עניינך למה הוא רוצה להתחרות עם או בלי.
ב. אם לו נוח להתאמן בלי, למה אכפת לך?
למה שזה יקרה ?כי אם הוא לא ייפצע לפני התחרות, הוא יפצע בזמן התחרות עצמה..
לא ככה http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRVypF5P_kIci0Qsh5Q6NdV2qasLM1W8m_7mTx7L0fTBlNBYjsBwסטייל בליין סאמנר? תוהה1
17~18תודה
היקפים:
חזה - 102
מותן - 83
רגל - 59
תאומים - 37
יד - 36
אמה - 30
הערכת א"ש:
http://www.lbs.co.il/threads/44906/
יש :D17~18
בהצלחה, יש עליך קצת שומן אבל רואים שיש מסה יפהיש :D