שמח שאתה סוף סוף מבין.הבנתי.
גנטיקה לא קיימת.
הנפח שאתה עושה הוא בעיקר לתרגול ולא להוספת מסת שריר.
שריר גדול וחזק יותר לא יהיה עמיד יותר בפני עומס
יש לי הוכחה אחרת מזה.תכף גם נגיד שהשמש זורחת במערב ושוקעת במזרח
יש הרבה דברים שאני אומר שהם דעתי ללא שום ראיה מדעית, ואני כותב את זה ולא מסתיר.יודע שאני מעריך אותך בתור מתאמן ומאמן אבל אתה כותב הרבה דברים שניתן להגדיר כפסודו-מדע ואתה מצפה לסימוכין והוכחות אבל לא מגבה את הטענות שלך בסימוכין והוכחות אלא אומר 'יש לי קרוהן ואני עדיין חזק, זאת הוכחה שאני צודק'.
לכן נראה לי שכדי לסיים את הדיון הזה בפורום הזה.
ניתן להמשיך אותו בערוצים אחרים שלא יציפו למישהו אץ הפוסט שלו
ואני מכבד אנשים שחושבים אחרת ממני.
זה דעתי שתרגול טכני רב הוא קריטי לפאוורליפטינג, אין לי הוכחה מדעית.
אני לא זקוק להוכחה מדעית שמשהו לא נכון לדעתי, ההיפך, אצטרך הוכחה שמשהו הוא נכון.
דברים שאני טוען שהם מדעיים אני תמיד שמח להביא סימוכין.
רוב הסימוכין שאני בדרך כלל מספק, זה מאמנים מפורסמים שחושבים כמו שאני חושב, וזה לא הוכחה, רק טענה.
כשהוויכוח הוא דעתי מול דעתך, אני לא מצפה שתסכים איתי, אבל אתה אל תצפה שאסכים איתך.
יכול להיות שבייספס גדולים מגינים מפציעות, אני באמת לא יודע. אבל עד שאין לי ראיה או סיבה להאמין בזה, לא אקבל את הדעה הזאת, כמו שלא אקבל דעה שטוענת שאירובי מגן מפציעות ללא טענה מספקת.
הקרוהן שהתמודדתי איתו והגעתי לאן שהגעתי זה הטענה שלי שהגישה שלי עבדה עבורי, אם זה התזונה שאני אוכל, התוכניות שאני רושם, וגם חלק מהדעות שלי על אימונים.
זה לא הוכחה, זה טענה, תדע להבדיל.
ראם סבל מכאבים בבייספס, עוד לא השתכנעתי שהגורם היה היעדר מסת שריר בבייספס. זה היה יכול להיות מחוסר גמישות בכתף, החיסון ביד, חוסר שינה או התאוששות. קשה לדעת.אני זוכר שלך היה מתאמן שנפצע מסקוואט בבייספס בגלל שהוא היה בפיגור לעומת שאר השרירים, קוראים לו ראם, ראיתי את זה בלוג שלו או מקום אחר בפורום פה.
מה גם, שיכול להיות שזה היה גם הטכניקה, לואו באר היה די חדש עבורו, זה די נפוץ לחוש כאבים בטכניקה חדשה.
הרבה ממה שעשינו היה לא אידאלי, הוא הגיע אלי פחות מחודשיים לפני תחרות, זה אשקרה לקלוט את הבן אדם, ולהכין אותו לתחרות בזמן מאוד קצר, עשיתי דברים איתו אחרת ממה שאני עושה עם הרבה.
והבן אדם הוציא שיאים מטורפים תוך פחות מחודשיים, הוא הוציא,
סקוואט - 165 ק"ג.
בנץ' - 112.5 ק"ג.
דדליפט - 180 ק"ג.
משקל גוף - 80 ק"ג.
והגיע אלי עם
סקוואט - 152.5.
בנץ' - 110 לא תחרותי (טאץ' אנד גו).
דדליפט - 165.
מלבד אורך גפיים, אני לא רואה הבדלים גנטיים המשפיעים על הספורט.האמת שמספיק להסתכל על ההבדל במראה של אנשים בשביל להבין שיש הבדל בגנטיקה. אם שני אנשים נראים מאוד שונה, אף גדול יותר, אוזניים עגולות יותר, טורסו קצר יותר, ולשני אנשים אין את אותה רמת שמיעה וראייה, אז ברור שיש הבדלים בגנטיקה שלהם. ויותר מזה, אם שני אנשים צריכים תוכנית אימונים שונה (גם אם ההבדלים לא דרסטיים) ויש להם ניטרלי שונה, אז ברור שיש פה השפעה ישירה על התוצאות שלהם. הנה ההוכחה שלך.
אבל לא ארחיב על זה עכשיו.