הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Smolov Deadlift... Hope to Survive

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
Snorlax הוסיף לוג חדש:

Smolov Deadlift... Hope to Survive - Fuck you & Fuck your elbow

חוזר להתאמן אחרי שנתיים של פציעה + פלטינה בכתף.
מי שזוכר אותי זוכר
שיאים קודמים : 266דדליפט על 80קילו מג

אקדים ואומר שניסיתי בעברי הרחוק סמולוב דדליפט, הייתי צעיר יותר, חזק יותר, אבל פחות משוגע
הגעתי לבדיקת RM הראשונה ולא אזרתי מספיק אומץ להתחיל את ה INTENSE CYCLES

אז הנה אני, אחרי בערך 3וחצי 4 שנים מהניסיון האחרון של הסמולוב דדליפט
אחרי שנתיים של אימונים כלשהם
אחרי פציעה משמעותית ( שעדיין קצת משפיע )
+ הרבה יותר שגעון

אתחיל עם RM1 נמוך ( בלי לבדוק ) של 180קילו כי אני מאמין שאני כול לתת...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

בהצלחה!
לא הבנתי מה אתה עושה עד שאתה מתחיל את התוכנית?
אגב, שיבולת שועל עם בננה וחלב זה אחד המאכלים האהובים עליי, הרבה ערכים טובים וכמות קלוריות שגם במסה משאירה אותי רעב.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה!
לא הבנתי מה אתה עושה עד שאתה מתחיל את התוכנית?
אגב, שיבולת שועל עם בננה וחלב זה אחד המאכלים האהובים עליי, הרבה ערכים טובים וכמות קלוריות שגם במסה משאירה אותי רעב.
מטעמים אישיים לא יכול להתחיל לפני ( תקופה די עמוסה )

דניאל למה אתה טיפש? אל תעשה לעצמך שטויות כאלה, בטח אחרי ששנים לא התאמנת. זאת תכנית עם המון נפח לאנשים שמתאמנים עם נפח סביר כבר הרבה זמן, אז אחרי שאתה כבר תקופה לא עושה בכלל דדליפט לעבור ישר למליון סטים בשבוע?

אני מסכים עם יניב.
סמולוב זה תוכנית החלומות שלי, אבל זה לתקופה קצרה, אחרי שאתה כבר מתאמן תקופה ארוכה.

• פותח/ת השרשור
דניאל למה אתה טיפש? אל תעשה לעצמך שטויות כאלה, בטח אחרי ששנים לא התאמנת. זאת תכנית עם המון נפח לאנשים שמתאמנים עם נפח סביר כבר הרבה זמן, אז אחרי שאתה כבר תקופה לא עושה בכלל דדליפט לעבור ישר למליון סטים בשבוע?
כי אני לא בא עם מטרה מיוחדת ובא להנות
אני לא אסחוב את עצמי עד המוות לפציעה, ברגע שארגיש שמוגזם אפסיק עם התוכנית ואעבור למשהו יותר סולידי.

לקחתי גם rm1 נמוך פיצוצים בדיוק בשביל להכנס באיזי

כי אני לא בא עם מטרה מיוחדת ובא להנות
אני לא אסחוב את עצמי עד המוות לפציעה, ברגע שארגיש שמוגזם אפסיק עם התוכנית ואעבור למשהו יותר סולידי.

לקחתי גם rm1 נמוך פיצוצים בדיוק בשביל להכנס באיזי
אתה יא נאחבי תמיד היית מתאמן כמו אהבל,עם הדדליפט המגעיל שלך
תתחיל להתאמן כמו ספורטאי חלאס עם דדליפט עם גב עגול

• פותח/ת השרשור
אתה יא נאחבי תמיד היית מתאמן כמו אהבל,עם הדדליפט המגעיל שלך
תתחיל להתאמן כמו ספורטאי חלאס עם דדליפט עם גב עגול
אם יש מישהו מספיק משוגע שיכול להשלים סמולוב דדליפט זה אני 🤣
מבטיח להתאמן כמו בנאדם אחרי הניסיון/הצלחה של הסמולוב

אם יש מישהו מספיק משוגע שיכול להשלים סמולוב דדליפט זה אני 🤣
מבטיח להתאמן כמו בנאדם אחרי הניסיון/הצלחה של הסמולוב
שמע אחי מה המטרה בכללי? לא באלך לגדול קצת לעלות שריר כמו שמריך ולהפסיק עם כל הפסטיגלים של הליפטינג הזה? שואל באמת
כל החברה שמרימים כבד כל הזמן בלי ניהול עומסים כמו שצריך שבורים בגיל 40 לא צוחק בכלל הם פשוט לא אומרים את זה,אחד כאבים במרפק אחד בגב אחד בברך,אפשר להראות נדיר בלי כל הטררם הזה

• פותח/ת השרשור
שמע אחי מה המטרה בכללי? לא באלך לגדול קצת לעלות שריר כמו שמריך ולהפסיק עם כל הפסטיגלים של הליפטינג הזה? שואל באמת
כל החברה שמרימים כבד כל הזמן בלי ניהול עומסים כמו שצריך שבורים בגיל 40 לא צוחק בכלל הם פשוט לא אומרים את זה,אחד כאבים במרפק אחד בגב אחד בברך,אפשר להראות נדיר בלי כל הטררם הזה
המטרה? להנות, חד משמעית

למה אתה יוצא מנקודת הנחה שכולם מנסים להיראות טוב? זה כל הקטע של ליפטניג, שהמטרה זה להרים כבד, לא להיראות טוב.
ד"א, מי שלא מתאמן לא צריך לחכות לגיל 40 בשביל לא להרגיש טוב, כבר בגילאים צעירים מתחילים להרגיש כאבים אם לא מתאמנים, או ככה לפחות הסביבה שלי שלא מתאמנת. כל הסובבים אותי שלא מתאמנים מתלוננים על כאבי גב, מרפקים, כתפיים וכו.

• פותח/ת השרשור
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שכולם מנסים להיראות טוב? זה כל הקטע של ליפטניג, שהמטרה זה להרים כבד, לא להיראות טוב.
ד"א, מי שלא מתאמן לא צריך לחכות לגיל 40 בשביל לא להרגיש טוב, כבר בגילאים צעירים מתחילים להרגיש כאבים אם לא מתאמנים, או ככה לפחות הסביבה שלי שלא מתאמנת. כל הסובבים אותי שלא מתאמנים מתלוננים על כאבי גב, מרפקים, כתפיים וכו.
המטרה שלי מליפטינג, זה קודם כל להנות.
ואני מכור לדדליפט, ואם אני אהנה מסמולוב ואצליח אפילו להשלים רק חצי ממנו, אני אהיה מבסוט חד משמעית.

אחרי הסמולוב אבנה תוכנית עם לפחות נפח אחד של דדליפט + דדליפט עזר בשבוע.

אני יודע שהייתי יכול להגיע ליעדים הרבה יותר גבוהים ממה שהגעתי אם הייתי מתאמן כל הזמן הזה בצורה "נכונה"
אבל אני לא מאמין בצורה נכונה, מאמין שאימונים בשבילי זה חוויה ובילוי לכל דבר, והתוצאות שמגיעות זה אקסטרה בלבד

למה אתה יוצא מנקודת הנחה שכולם מנסים להיראות טוב? זה כל הקטע של ליפטניג, שהמטרה זה להרים כבד, לא להיראות טוב
למה לא להרים כבד ולהיראות טוב בו זמנית?

If you ain't Jacked & Juicy you're doing it wrong

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית