נק' מוניטין:
1,359
- 1,255
- 313
אתה יודע אם יש תחרויות קרובות באוגוסט אוו אחרי שהם לא מר ישראל ? אני גם רוצה לעלות בנוער
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה בנאבא, אתה משלם 200 שקל השתתפות אחרי שהוצאת אלפים על ההכנה, עולים לידך 2 שחיפין, 3 שמנים , ו2 מתחרים ראויים. והמשותף ביניכם הוא שכולכם שילמתם אותו כסף.אתה יודע אם יש תחרויות קרובות באוגוסט אוו אחרי שהם לא מר ישראל ? אני גם רוצה לעלות בנוער
מר צפון - הכי גדול שם בנוער פחות או יותר בממדים שלי, שזה בדיחה כי אני לא גדול בכלל.יש לי מסה עד מרץ אם אני יצליח למשוך ליותר אני יעשה יותר חשבתי אולי למשוך אותה עוד חצי שנה עד לאוגוסט ולעלות בינואר 15 למר צפון השאלה מה הרמה שם כי היא סבירה אין לי מה למשוך ואולי אפילו אני יסיים מסה בפברואר ויעלה לנאק במאי השאלה אם 12 שבועות יספיקו לי לרדת ל 8 אחוז שומן מ15
מ2 סיבותלמה אתה לא עולה במן פיזיק אלי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכר לפני איזה חודש בערך שרשמת מן פיזיקמ2 סיבות
1- אותה סיבה שבגללה אני לא מדגמן בגדי ים , זה לא העיסוק שלי.
2- יש לי רגליים
אני רביעי המקסימום שאגיע, עולים איתי ארטיום גולצמן, יונתן אברג'יל ושגב שושן, אני שוב אומר - לא מנסה לנצח אף אחד כי הם כמה רמות מעליי ומתאמנים גם יותר זמן, בנוסף זו לא תחרות ראשונה שלהםחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכר לפני איזה חודש בערך שרשמת מן פיזיק
מי עולה השנה בנוער? וואלה אני מהמר עלייך מקום 3-4 ככה כי זה פעם ראשונה שלך
אני רביעי המקסימום שאגיע, עולים איתי ארטיום גולצמן, יונתן אברג'יל ושגב שושן, אני שוב אומר - לא מנסה לנצח אף אחד כי הם כמה רמות מעליי ומתאמנים גם יותר זמן, בנוסף זו לא תחרות ראשונה שלהם
אבל לעמוד על במה ליד הנוער הכי טוב בישראל זו זכות.
לא רשמתי אף פעם מן פיזיק, אמרתי פיטנס. זה שונה
פיטנס זה כמו באדי בילדינג מבחינת הפוזות והתנהלות הקטגוריה, בסה"כ השיפוט שונה כי הדגש הוא על חיטוב ופרופורציה ופחות על גודל.חחחחח טעות שלי, פיטנס עולים עם בוקסר?
ורק מי שציינת למעלה עולים בנוב'? או שיש עוד מתחרים לנוער?
זה לא הולך ככה.יש תמונה ברורה של התאומים ? אוו שהם חלשים יחסית ?רגליים זה 30 נק אם אני לא טועה נכון ?
פיטנס זה כמו באדי בילדינג מבחינת הפוזות והתנהלות הקטגוריה, בסה"כ השיפוט שונה כי הדגש הוא על חיטוב ופרופורציה ופחות על גודל.
תמיד מצטרפים עוד 2-3 מהמגזר ואולי עוד איזה אחד שניים שלא הודיעו שומדבר מיוחד
כרגע נתקלתי בעוד בחור אבל לא חושש כל כך ממנו
קוראים לו אריאל כהן
![]()
בהצלחה צגיד לי מתי אתה חוזר להתאמן ואקפוץ אליך אימון כתפיים רוצחחחחח!! 4 קילו!!! ויש פסים בכתף!!אלי חייבים לעשות אימון גב משותף אחרי התחרות!!