הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 9 Weeks out נושא שיתעדכן

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
אתה יודע אם יש תחרויות קרובות באוגוסט אוו אחרי שהם לא מר ישראל ? אני גם רוצה לעלות בנוער

• פותח/ת השרשור
אתה יודע אם יש תחרויות קרובות באוגוסט אוו אחרי שהם לא מר ישראל ? אני גם רוצה לעלות בנוער
תעלה בנאבא, אתה משלם 200 שקל השתתפות אחרי שהוצאת אלפים על ההכנה, עולים לידך 2 שחיפין, 3 שמנים , ו2 מתחרים ראויים. והמשותף ביניכם הוא שכולכם שילמתם אותו כסף.
או שתעלה בנאק יש תחרות במאי ותחרות בנובמבר כל שנה, שמה ההשתפות לא עולה כסף אבל המתחרים ברמה שלא תבייש אותך
החלטה שלך אם להיות ראש לשועלים או זנב לאריות 😃

כנ"ל לגבי תחרויות איזוריות - מר צפון הוא בינואר אם אני לא טועה

יש לי מסה עד מרץ אם אני יצליח למשוך ליותר אני יעשה יותר חשבתי אולי למשוך אותה עוד חצי שנה עד לאוגוסט ולעלות בינואר 15 למר צפון השאלה מה הרמה שם כי היא סבירה אין לי מה למשוך ואולי אפילו אני יסיים מסה בפברואר ויעלה לנאק במאי השאלה אם 12 שבועות יספיקו לי לרדת ל 8 אחוז שומן מ15

• פותח/ת השרשור
יש לי מסה עד מרץ אם אני יצליח למשוך ליותר אני יעשה יותר חשבתי אולי למשוך אותה עוד חצי שנה עד לאוגוסט ולעלות בינואר 15 למר צפון השאלה מה הרמה שם כי היא סבירה אין לי מה למשוך ואולי אפילו אני יסיים מסה בפברואר ויעלה לנאק במאי השאלה אם 12 שבועות יספיקו לי לרדת ל 8 אחוז שומן מ15
מר צפון - הכי גדול שם בנוער פחות או יותר בממדים שלי, שזה בדיחה כי אני לא גדול בכלל.
אפשר להגיד שגם יותר קטן.

מ2 סיבות
1- אותה סיבה שבגללה אני לא מדגמן בגדי ים , זה לא העיסוק שלי.
2- יש לי רגליים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכר לפני איזה חודש בערך שרשמת מן פיזיק
מי עולה השנה בנוער? וואלה אני מהמר עלייך מקום 3-4 ככה כי זה פעם ראשונה שלך

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכר לפני איזה חודש בערך שרשמת מן פיזיק
מי עולה השנה בנוער? וואלה אני מהמר עלייך מקום 3-4 ככה כי זה פעם ראשונה שלך
אני רביעי המקסימום שאגיע, עולים איתי ארטיום גולצמן, יונתן אברג'יל ושגב שושן, אני שוב אומר - לא מנסה לנצח אף אחד כי הם כמה רמות מעליי ומתאמנים גם יותר זמן, בנוסף זו לא תחרות ראשונה שלהם
אבל לעמוד על במה ליד הנוער הכי טוב בישראל זו זכות.

לא רשמתי אף פעם מן פיזיק, אמרתי פיטנס. זה שונה

אני רביעי המקסימום שאגיע, עולים איתי ארטיום גולצמן, יונתן אברג'יל ושגב שושן, אני שוב אומר - לא מנסה לנצח אף אחד כי הם כמה רמות מעליי ומתאמנים גם יותר זמן, בנוסף זו לא תחרות ראשונה שלהם
אבל לעמוד על במה ליד הנוער הכי טוב בישראל זו זכות.

לא רשמתי אף פעם מן פיזיק, אמרתי פיטנס. זה שונה

חחחחח טעות שלי, פיטנס עולים עם בוקסר?
ורק מי שציינת למעלה עולים בנוב'? או שיש עוד מתחרים לנוער?

• פותח/ת השרשור
חחחחח טעות שלי, פיטנס עולים עם בוקסר?
ורק מי שציינת למעלה עולים בנוב'? או שיש עוד מתחרים לנוער?
פיטנס זה כמו באדי בילדינג מבחינת הפוזות והתנהלות הקטגוריה, בסה"כ השיפוט שונה כי הדגש הוא על חיטוב ופרופורציה ופחות על גודל.

תמיד מצטרפים עוד 2-3 מהמגזר ואולי עוד איזה אחד שניים שלא הודיעו שומדבר מיוחד
כרגע נתקלתי בעוד בחור אבל לא חושש כל כך ממנו
קוראים לו אריאל כהן
1382209_584689311591839_668924154_n.jpg

יש תמונה ברורה של התאומים ? אוו שהם חלשים יחסית ?רגליים זה 30 נק אם אני לא טועה נכון ?

• פותח/ת השרשור
יש תמונה ברורה של התאומים ? אוו שהם חלשים יחסית ?רגליים זה 30 נק אם אני לא טועה נכון ?
זה לא הולך ככה.
רגליים זה חלק מאוד חשוב אבל תאומים לדעתי זניח מאוד, זה לא מר אולימפיה פה..
התאומים חרא היקף בקושי 38-39

פיטנס זה כמו באדי בילדינג מבחינת הפוזות והתנהלות הקטגוריה, בסה"כ השיפוט שונה כי הדגש הוא על חיטוב ופרופורציה ופחות על גודל.

תמיד מצטרפים עוד 2-3 מהמגזר ואולי עוד איזה אחד שניים שלא הודיעו שומדבר מיוחד
כרגע נתקלתי בעוד בחור אבל לא חושש כל כך ממנו
קוראים לו אריאל כהן
1382209_584689311591839_668924154_n.jpg

הבנתי.. ייאלה תמשיך לתת בראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית