הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
הגוף מתרגל למשקל אחרי אימון אחד בלבד. בחיים אל תוריד משקל בזמן אימון - והכי חשוב, אל תקרא לזה ss כי זה פשוט לא.

הגוף מתרגל למשקל אחרי אימון אחד בלבד. בחיים אל תוריד משקל בזמן אימון - והכי חשוב, אל תקרא לזה ss כי זה פשוט לא.

משום מה המצב לא ככה אצלי.

ואיך אקרא לזה ?

אז תלמדו אותי אל תתנו לי לנחש, בשביל זה אני כאן - בשביל ללמוד.

מה אני עושה או יותר נכון לא עושה כדי שזה ייחשב SS ?

בSS אמורים להתקדם בכל אימון במשקל בהתחלה 5 קילו אחכ חותכים ל 2.5
זה הרעיון הכללי ולשבור כל הזמן שיאים
והנה התוכנית המלאה
https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

אחי אני עושה את זה, עליתי כבר 15KG ב-SQ

מה לעשות שאני מתעייף מהר ? אז בואו תגידו לי מה אני אמור לעשות אם באחד מהסטים לא הצלחתי להגיע לחמישייה ?

אחי אני עושה את זה, עליתי כבר 15KG ב-SQ

מה לעשות שאני מתעייף מהר ? אז בואו תגידו לי מה אני אמור לעשות אם באחד מהסטים לא הצלחתי להגיע לחמישייה ?
תחזור על המשקל ותוסיף עוד אוכל בהדרגה

A:
Squat 3X5 95KG2 - שיפור בכך שהצלחתי להשלים 3x5 ללא כשל
Bench 3X5 85KG - סט 1 טוב לחמישייה ו-2 הסטים הבאים לרביעייה
Deadlift 1X5 115KG - שיפור של 5KG
Chinups 4XF 20KG - שיפור של 2.5KG

B:
Squat 3X5 97.5KG - לקחתי צ'אנס וניסיתי לעלות ב-5KG ל-100KG ונתקעתי בחזרה הראשונה, אז העליתי רק ב-2.5KG ואומנם התקשיתי לשמור על הגב אבל הצלחתי להשלים את 3X5
Press 3X5 55KG - עם זה כבר הסתבכתי - בסט הראשון לא הצלחתי בכלל לנעול לחזרה ה-4, בסט השני הצלחתי ל-3 ובסט השלישי ל-2.
Seated Shoulder Press 3X5 70KG - שיפור של 5KG
French Press 3X8 50KG - שיפור של 5KG

📢 אני מתרגש להודיע חגיגית שנכנסתי למועדון ה-100KG בסקוואט

A:

Squat 3X5 100KG - שיפור של 2.5KG
Bench 3X5 85KG - איזה בילדר נכנס איתי בכל שלושת הסטים ועזר לי בכל חזרה ולא הפסיק לנג'ס, אימון הבא אנסה שוב.
Deadlift 1X5 120KG - שיפור של 5KG
Chinups 4XF 22.5KG - שיפור של 2.5KG ל-4X5

מזל טוב
תביא מוניטין

תביא אתה מוניטין חחחחח

אם הייתי מפרסם את זה בפורום פאוואר ליפטינג דבר ראשון זה לא היה כזה מיוחד כי אנשים אחרים מגיעים למשקלים הרבה יותר גבוהים ודבר שני היו מבקשים סרטון או חוב לראק....

דבר ראשון זה לא היה כזה מיוחד כי אנשים אחרים מגיעים למשקלים הרבה יותר גבוהים
האמת,על המשפט הזה מגיע לך שלילי..
זה PR שלך,זה הרמה שלך ומפה אתה רק תתקדם
עכשיו תביא מוניטין MERDE

B:
Squat 3X5 105KG - לקחתי צ'אנס וניסיתי לעלות ב-5KG ל-105KG ונתקעתי בחזרה ה-4, בסט השני הורדתי ב-2.5KG ועדיין עשיתי 4 חזרות, סט 3 התעייפתי ועשיתי 3 חזרות. אתחיל ריסט בסקוואט. אמרו לי כבר יותר מדי אנשים שהטכניקה שלי לא משו.
Press 3X5 55KG - עם זה השתפרתי אך עדיין לא מושלם - בסט הראשון והשני הצלחתי ל-5 ובסט השלישי הצלחתי ל-3.
BOR 3X5 75KG - שיפור של 5KG
French Press 2X10 55KG - כשלים ב-2 הסטים, בראשון כשל בחזרה ה-10 והאחרונה, בסט השני כשל בחזרה 6.

נערך לאחרונה:
בסקוואט תעשה 100kg
שתסיים בהצלחה 5*3 אז תתחיל עלייה של 2.5kg כל אימון
בפרס לשאר אותו משקל עוד אימון

B:
Squat 3X5 105KG - לקחתי צ'אנס וניסיתי לעלות ב-5KG ל-105KG ונתקעתי בחזרה ה-4, בסט השני הורדתי ב-2.5KG ועדיין עשיתי 4 חזרות, סט 3 התעייפתי ועשיתי 3 חזרות. אתחיל ריסט בסקוואט. אמרו לי כבר יותר מדי אנשים שהטכניקה שלי לא משו.
Press 3X5 55KG - עם זה השתפרתי אך עדיין לא מושלם - בסט הראשון והשני הצלחתי ל-5 ובסט השלישי הצלחתי ל-3.
BOR 3X5 75KG - שיפור של 5KG
French Press 2X10 55KG - כשלים ב-2 הסטים, בראשון כשל בחזרה ה-10 והאחרונה, בסט השני כשל בחזרה 6.

לא נחת מספיק בין הסטים. אין לך מה לעשות ריסט, תעשה אימון הבא 102.5 ותמשיך משם.

לא נחת מספיק בין הסטים. אין לך מה לעשות ריסט, תעשה אימון הבא 102.5 ותמשיך משם.

אני משתדל לנוח לפחות 5 דק' בין סט לסט.

ומספיק אנשים אמרו לי שאני לא עושה את הסקוואט טוב.

העמידה שלי די רחבה כי רק ככה אני יכול להכניס את מרכז הגוף בין הרגליים, ועכשיו אומרים לי שאני צריך להצר את העמידה שלי וזה לא ממש נוח לי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית