הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
@White Walker @yujinius @לוטם

אשמח לדעתכם בנושא כי אני די התבלגנתי עם הנושא הזה. אני מנסה להבין מתי להשקל.
ימי האימון שלי הם שני-רביעי-שישי.

ביום שישי אני לא יכול להשקל כי עד אז אעבור סה"כ 2 אימוני ריצה ואין די בכך בשביל לראות ירידה במשקל. ביום שבת יוצא שאני נשקל אחרי ארוחת שישי לילה לפני ותמיד יש את ההרגשה שהמספר שאני רואה במשקל הוא לא נכון בגלל הצריכה של הפחמימות(ביום שישי אני אוכל פחות ארוחות אבל משתדל לאכול את מספר הקלוריות שצריך בפחות ארוחות, לדוגמא שייק עם 2 סקופים או ביצת עין מ-2 ביצים עם קוטג' וגבינה ולארוחת שישי בערב שמסתכמת בדגים וכרעיים עוף ואורז שאני חושב שמשלימים את הערכים לכל היום)

השאלה השאלה שלי כאן אחרי כל החפירה הזאת - מתי להשקל ? כדי שתהיה לי אינדיקציה להתקדמות בירידה במשקל ושלא אצטרך לדאוג מאכילה כזאת או אחרת של ארוחה לילה לפני שתפריע בשקילה.

השאלה השאלה שלי כאן אחרי כל החפירה הזאת - מתי להשקל ? כדי שתהיה לי אינדיקציה להתקדמות בירידה במשקל ושלא אצטרך לדאוג מאכילה כזאת או אחרת של ארוחה לילה לפני שתפריע בשקילה.
לא הבנתי מה הקשר בין הריצה לשקילה השבועית..?

לא הבנתי מה הקשר בין הריצה לשקילה השבועית..?

מה ז"א ? אם אני לא רץ 3 פעמים בשבוע ונשקל על בטן ריקה בלי ערב לפני של ארוחה די גדולה(שאני דוחף 3 ארוחות לארוחה 1) - אני לא רואה שינוי על המשקל.

פעם בשבוע, תתחיל מיום מסויים בבוקר אחרי שירותים ותלך עם הזמן הזה באופן קבוע.
אני לא חושב שאתה צריך להיות תלוי בריצות בשביל השקילה.

אלא אם אתה על כמות גבוהה של פחמימה ולאחר ריצות אתה מדולל יותר מגליקוגן.

פעם בשבוע, תתחיל מיום מסויים בבוקר אחרי שירותים ותלך עם הזמן הזה באופן קבוע.
אני לא חושב שאתה צריך להיות תלוי בריצות בשביל השקילה.

אלא אם אתה על כמות גבוהה של פחמימה ולאחר ריצות אתה מדולל יותר מגליקוגן.

משה בזמנו אמר לי שאני לא יכול להשקל לפחות יומיים אחרי העמסה ואומנם זה לא העמסה של פחמימות אבל אפשר להגיד שזה כן העמסה של אוכל בבת אחת.

משה בזמנו אמר לי שאני לא יכול להשקל לפחות יומיים אחרי העמסה ואומנם זה לא העמסה של פחמימות אבל אפשר להגיד שזה כן העמסה של אוכל בבת אחת.
אז מצטער לא הבנתי כלום ממה שכתבת.
אחרי העמסה לא נשקלים זה נכון, תישקל לפני העמסה.

אז מצטער לא הבנתי כלום ממה שכתבת.
אחרי העמסה לא נשקלים זה נכון, תישקל לפני העמסה.

שינוי ימי האימון פשוט חירבש לי את התכנון של השקילה וההעמסה. כרגע אני לא עושה העמסות אבל הייתי מתאמן בימי ראשון שלישי חמישי ונשקל בשישי בבוקר ועכשיו הכל השתבש. העניין הוא האם זה נכון לעשות שקילה אחרי שעשיתי 2 ימי אירובי ולא עשיתי שקילה אחרי שלא השלמתי 3 ימי אירובי ?

ביום שישי אני לא יכול להשקל כי עד אז אעבור סה"כ 2 אימוני ריצה ואין די בכך בשביל לראות ירידה במשקל.
למה 2? אנחנו מדברים על שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע, לא חד פעמי נכון? אז אתה נשקל בשישי אחרי שרצת בשישי שעבר, שני ורביעי.
בכללי לדעתי תישקל פשוט תמיד באותו יום וזהו ותראה את המגמה של המשקל. אם בשישי זה סוג של צ'יט אז תישקל לפני זה, כלומר בשישי בבוקר, או חמישי, או רביעי...

אני דווקא חשבתי להשקל ביום שני בבוקר.

A1(שיפור):

Squat 3X5 60KG - שיפור ב-5KG
Bench 3X5 60KG - שיפור ב-5KG
BOR 3X5 45KG - עשיתי את אותו משקל, התבלבלתי
Chinups 3X10 בגרביטון 16KG - שיפור ב-6KG

מהירות 9.3
1 מהר, 3 דקות לאט 5.0

היי @hanan רציתי לשאול לגבי איך אתה משלב בחיטוב את את העלייה הליניארית בדדליפט עם הגברת המהירות באינטרוולים על הליכון ?

איך אתה לא מגיע למצב שאתה "שופך" את איברים הפנימיים שלך על ההליכון ? כרגע זה לא קורה אבל כשאעלה למהירות גבוהה יותר

אני תוהה איך אשלב את זה כי קרו לי כבר יותר מדי פעמים שהיו לי כאבי בטן חזקים(בעיקר כשהגעתי לדדליפט כבד) על ההליכון.

@White Walker @yujinius אשמח גם לתובנות שלכם בנושא.

אישית לא נתקלתי בבעיה כזאת, אבל אתה יכול בימים של הדדליפט לעשות אימון ריצה קל יותר

אישית לא נתקלתי בבעיה כזאת, אבל אתה יכול בימים של הדדליפט לעשות אימון ריצה קל יותר

טיפה בעיה כי אני עושה אימון אינטרוולים שהצעת עם ספרינטים עצימים לדקה-שתיים

B:

Press 3X5 40KG - שיפור ב-2.5KG
Deadlift 3X5 85KG - שיפור ב-5KG
Triceps Extentions 2X10 18KG- שיפור ב-2KG

אירובי 30 דק' של אינטרוולים עם קצב של 9.3 קמ"ש ב"ספרינט" של דקה ומנוחה על קצב של 5 קמ"ש ל-3 דק'

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית