הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
A:
Squat 3X5 90KG - מחכה ליצחק הגדול
Bench 3X5 90KG - שיפרתי ב-5KG אבל הספוטרים עזרו לי למרות שביקשתי שלא!
Deadlift 1X5 135KG - שיפור ב-5KG אבל כשל ב-2 חזרות אחרונות
Chinups 4XF 27.5KG - שיפור ב-2.5KG, הצלחתי 4X5

התייעצות בקשר לבנץ' : הצלחתי בסט הראשון לעשות 3 חזרות נקיות ואז התעייפתי, שווה להוריד כמה חזרות ?

התאמנתי רק פעמיים בשבוע שעבר וזה כנראה ניכר באימון היום שלא היה טוב.

B:
Squat 3X5 90KG - כשל ב-2 חזרות אחרונות בסט האחרון.
Press 3X5 60KG - סט ראשון 5, סט שני 3 סט שלישי 2
Bent Over row 3X5 80KG - אין שיפור
Dips 2X10

A:
Squat 3X5 90KG - מחכה ליצחק הגדול
Bench 3X5 90KG - אותו כנ"ל כמו אימון שעבר - מצליח לעשות 3 חזרות נקיות בכל סט ומתעייף.
Deadlift 1X5 135KG - שיפור ב-5KG, 5 חזרות נקיות.

בדיוק מה שקורה לי גם.
מעצבן 🤬

מעריך שבגלל שעשיתי אימון בוקר ולא אכלתי מי יודע מה אז בגלל זה המשקל אתגר אותי. מעריך שאם יצא לי יום שבו אני אוכל כמו שצריך המשקל יעוף באוויר.

הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:

https://www.lbs.co.il/logs/public/

כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
19036_Screenshot_2.png

כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:

1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:

19035_Screenshot_1.png

ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
19037_Screenshot.png

2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.

בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.

אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:

19040_Screenshot_6.png

לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:

19038_Screenshot_4.png

אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:

19039_Screenshot_5.png

אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).

תהנה 😃

oz25 עדכן/ה את הלוג ״לוג המסה של עוז״:

עדכון לוג: 04/01/15

A2:
Squat Technique 3X5 90KG - מחכה לאימון עם איצקו הגדול
Press 3X5 - סט 1 - 5 חזרות, סט 2 - 4 חזרות, סט 5 - 5 חזרות אחרי שבחזרה האחרונה באמת נתתי ת'נשמה מכל הלב עם צעקה טובה ועסיסית(עד כדי כך שהגרון כואב לי)
Bent Over Row 3X5 82.5KG - שיפור של 2.5KG
Dips 3X8 15KG - שיפור של 3KG

קרא את שאר עדכון הלוג...

A1:
Squat 3X5 90KG - מחכה ליצחק הגדול שנפצע לחודש, עד שבסוף אתייאש ממנו סופית אבל כרגע אני אופטימי.
Bench 3X5 90KG - סט ראשון 5 חזרות, סטים 2 ו-3 חזרות נקיות ועזרה מהספוטר ב-2 האחרונות, סעמק!
Deadlift 1X5 135KG - שיפור ב-4 חזרות נקיות, נחתי עוד 5-10 שניות והשלמתי חזרה אחרונה.
Chinups 4XF 30KG - 1X6, 3X5, שיפור של 2.5KG

יש לציין שהייתי בלי קריאטין לפני האימון הזה ועשיתי אימון אחד השבוע ככה שאני דיי שבע רצון.

משקלים יפים אחי,
מה זה בדיוק? SS ?

יש לי פיגור מאחור בסקוואט בגלל טכניקה אבל נקווה שזה יסתיים מהר.

זה אמור להיות SS אבל איצקו וקולדפייר מתחרקשים בי ואומרים שזה לא SS בגלל שאני לא עולה במשקל כל אימון(מה לעשות שאני טיפה מתקשה לעלות כל אימון במשקלי עבודה כפי שאתה מודע לעניין על עצמך...)

יש לי פיגור מאחור בסקוואט בגלל טכניקה אבל נקווה שזה יסתיים מהר.

זה אמור להיות SS אבל איצקו וקולדפייר מתחרקשים בי ואומרים שזה לא SS בגלל שאני לא עולה במשקל כל אימון(מה לעשות שאני טיפה מתקשה לעלות כל אימון במשקלי עבודה כפי שאתה מודע לעניין על עצמך...)

למה שלא תעבור לטקסס אז?
אולי יישפר את ההתקדמות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית